Anulek2005 11.11.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Aneta s - czy mogę zapytać dlaczego to okienko nad zlewem jest takie niziutkie? Zmywając będziesz chyba patrzała na ścianę? Ogólnie kolorystyka Twojego domku to dla mnie bajka. Szare, białe i "drewniane". Luuubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Czy Szanowna Redakcja przeczytała wątek??? Poproszę Redakcję o zdefiniowanie dla użytkownika Anse określenia "merytoryczne rozmowy"!!! Rozumiem, że "Redakcja" jest zła na użytkowników, że WSZYSCY są źli na JEDNEGO użytkownika?! Czy to o czymś nie świadczy?! BTW punkt 4 g regulaminu: "MURATOR S.A. nie redaguje wypowiedzi zamieszczanych na Forum, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi (w całości bądź w części), które uniemożliwiają lub w znacznym stopniu utrudniają możliwości korzystania z portalu przez innych użytkowników," czy notoryczne zaczepki i całkowity brak odpowiedzi na konkretne pytania nie utrudnia innym użytkownikom korzystania z portalu?! Wybaczcie mój post, ale nie mogę .... Zostaliśmy ochrzanieni za to, że mamy czelność powiedzieć, że nam się nie podoba :mad::mad: Możesz wystąpić :popcorn:na drogę cywilną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.11.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 a szkoda , Ładna kuchnia < zlewozmywak AURA Teki lekki wałek z wylewką i lekko nie przemyślane rozwiązanie , ale to już czynniki wymuszone czy to do mnie ta uwaga? zabudowy pod oknem nie ma, jest jedynie cos ala wyspa Anulek kiedy projektowalismy nasz dom, planowalismy szafki gorne ale jak to w zyciu bywa plany sie zmienily i poki co szafek wiszacych nie bedzie, no chyba ze bedzie mi za ciasno...okno je ok, widze przez niego ogrod i wejscie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.11.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Anulek kiedy projektowalismy nasz dom, planowalismy szafki gorne ale jak to w zyciu bywa plany sie zmienily i poki co szafek wiszacych nie bedzie, no chyba ze bedzie mi za ciasno...okno je ok, widze przez niego ogrod i wejscie do domu. A to spoko - na zdjęciu jakoś tak mi się wydawało, że nic przez nie nie widać Na ten moment nie potrzeba tam szafek wiszących ... Ładnie się to wnętrze zapowiada ... Czekamy na dalsze etapy w fotorelacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela1984 11.11.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 (edytowane) PROSZĘ O POMOC Witam ja tu poki co gościnnie, tez chętnie pochwaliłabym się swoja kuchnią jednak jestem dopiero na etapie projektu i tu mam ogromną prośbę do wszystkich wchodzących na to forum o oddanie głosu na projekt mojej kuchni i poproszenie również o to samo swoich znajomych http://promocje.ikea.pl/kuchniajakmarzenie/projekt/4cdb116c1656a.html z góry bardzo dziękuję Głosowanie trwa do 25 listopada ODDANIE GŁOSU TO 30sekund a każdy głos na wagę złota Edytowane 11 Listopada 2010 przez izabela1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.11.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 iza tu jest wiecej takich chetnych ale jak ładna to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela1984 11.11.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.11.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 iza tu jest wiecej takich chetnych ale jak ładna to czemu nie To moja chyba brzydka, bo na liczniku malutko :cry::cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela1984 11.11.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 w porównaniu liderów to faktycznie mamy malutko na liczniku , ale projekt wystawiłam dopiero wczoraj:) ...fajnie było by wygrac chociaz garnki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.11.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 w porównaniu liderów to faktycznie mamy malutko na liczniku , ale projekt wystawiłam dopiero wczoraj:) ...fajnie było by wygrac chociaz garnki;) Ja wstawiłam tydzień temu :cry::cry::cry: Już nawet na garnki nie liczę ... Trudno. A Twoja ładna - zagłosowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela1984 11.11.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 11.11.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 izabela1984 masz mój głos:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela1984 11.11.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 (edytowane) DZiękuję za wszystkie głosy PROSZĘ O POMOC Witam ja tu poki co gościnnie, tez chętnie pochwaliłabym się swoja kuchnią jednak jestem dopiero na etapie projektu i tu mam ogromną prośbę do wszystkich wchodzących na to forum o oddanie głosu na projekt mojej kuchni i poproszenie również o to samo swoich znajomych http://promocje.ikea.pl/kuchniajakmarzenie/projekt/4cdb116c1656a.html z góry bardzo dziękuję Głosowanie trwa do 25 listopada ODDANIE GŁOSU TO 30sekund a każdy głos na wagę złota Edytowane 11 Listopada 2010 przez izabela1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 11.11.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 dziewczyny z tymi kuchniami to nie ma co startować "liderzy" i tak nabijają sztucznie głosy ... informatycy potrafią .... Od momentu wstawienia zdjęcia przez jednego z liderów w ciągu niespełna godziny weszło mu ponad 200 głosów w równych odstępach czasowych... bez ingerencji "w system" tego się nie da osiągnąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.11.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 dziewczyny z tymi kuchniami to nie ma co startować "liderzy" i tak nabijają sztucznie głosy ... informatycy potrafią .... Od momentu wstawienia zdjęcia przez jednego z liderów w ciągu niespełna godziny weszło mu ponad 200 głosów w równych odstępach czasowych... bez ingerencji "w system" tego się nie da osiągnąć.... Kilku "liderów" już wywalono - może jeszcze kilku wyleci i będzie szansa - przynajmniej dla Izy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 11.11.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Kilku "liderów" już wywalono - może jeszcze kilku wyleci i będzie szansa - przynajmniej dla Izy OOO to nawet nie wiedziałam. Ja swoją tez wstawiłam ale dałam sobie spokój jak widziałam co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela1984 11.11.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Anulek to bardzo miłe co napisałaś Atika masz racje, że liderom w zastraszającym i podejrzanym tempie rośnie ilość głosów, ale na to już nic nie poradzimy. Ja jeśli chciałabym cos wygrać to tylko w uczciwy sposób i wiem ,że nie mam szansy na glówną nagrode ale moze chociaż uda się wygrac garnki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.11.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 @Redakcja kąśliwe uwagi to jedno, a argumenty ad personam - drugie. ładna ta twoja kuchnia aneto s. trochę mi dziwnie ten okap w rogu wygląda (lubię symetrię), więc czekam na efekt z szafkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.11.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Dus tak jak pisalam - szafek gornych nie bedzie. Kuchnia jest prawie gotowa, zostala kosmetyka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.11.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 aneta, śliczna kuchnia. świetne kolory. super,że nie będzie górnych szafek!co planujesz na ścianie, pod okapem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts