joliska 01.12.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.12.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 nie bedzie zimno bo drewno jest cieple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 01.12.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 AJa to kurde jak jest z tymi kolorami moze sie roznic o 5% w te i wewte czyli o 10%??!! Jak dla mnie to Twoje mebelki sa rudo/czerwone to znaczy, ze co dopuszczaja 5% dodatku czerwieni??!! Dla mnie powinno byc ciemniejsz albo jasniejsze a nie w innym kolorze!! Moze glupio pisze ale bym sie wsciekla i nie odebrala tych mebelkow, bo co na wystawke dobieraja atrakcyjnie a dla klienta jak badz!!! Ale kuchnie sliczna!! Czepiam sie bo nienawidze rdzawych/czerwieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.12.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 a mi się podoba zarówno podłoga, jak i kolor ścian. Ślicznie kuchnię rozjaśniają. Wg mnie to nie żółtość a śmietanka Nic bym nie zmieniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 01.12.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00185452O taką może kanapę do kuchni? Co wy na to? Tyle, że ja mam tam 246m/200m więc ta mi nie wejdzie;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.12.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Kamila,jak widzę Twoje kombinacje, przychodzi mi na myśl amerykański przydrożny bar ( nie piszę tego złośliwie, broń boże!).taki z szafą grającą i neonem, w stylu warszawskiego jeff,s.czerwony lakier na frontach, czarne dodatki i ta kanapa, która w ten styl wg mnie się wpisuje.ja nie przepadam za tymi nóżkami, które są kiepskiej jakości w tej kanapie, ale to można przerobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawrzyn105 01.12.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00185452 O taką może kanapę do kuchni? Co wy na to? Tyle, że ja mam tam 246m/200m więc ta mi nie wejdzie;/ Kamila Wtrącę swoje trzy grosze Co do kanapy to takie niskie oparcia są bardzo niewygodne,ciężko się oprzeć. Ktoś podsunął propozycję (nie pamiętam już kto) byś pomyślała o zrobieniu aneksu kuchennego we wnęce a kanapę tam gdzie meble,może to byłoby najlepsze rozwiązanie?!! A co do kuchni to osobiście zrezygnowałabym z szachownicy na podłodze,mam kuchnię w podobnych kolorach zgaszone czerwone fronty i czarne kamienne blaty,jasna podłoga uspakaja ten zestaw. To tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 01.12.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 ALUTKA W zgadzam się z Tobą całkowicie, dlatego od razu jak przywieźli kuchnię napisałam reklamację a odpowiedź dostałam po 14 dniach. Zainspirowałaś mnie do tego, żesz nosz kurczę oni sobie dają najlepsze, a mi takie resztki rudawe. Pomyślałam, że jest wiele salonów kuchennych z meblami WFM i muszą mieć zdjęcia ekspozycji. To co zobaczyłam to szczęka mi opadła:Salon w Lublinie:http://img255.imageshack.us/img255/9641/dekoratorlubin16.jpghttp://img528.imageshack.us/img528/2749/dekoratorlubin23.jpgi inne:http://img528.imageshack.us/img528/449/p9095102x.jpghttp://img522.imageshack.us/img522/4239/salonwolsztyn2805201048.jpgtu kuchnia po prawej z kremową ścianą:http://img528.imageshack.us/img528/1226/salonwolsztyn2805201043.jpghttp://img257.imageshack.us/img257/4743/salonwolsztyn2805201011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 01.12.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 (edytowane) Oczywiście najbardziej podoba mi się ta z Lublina. Ale wszystkie nie są rudawe, tylko bardziej wpadające w krem. No i idąc za ciosem, zadzwoniłam do Pani z naszego salonu i Pani chyba nie wiedziała co powiedzieć. Po dłuższej rozmowie wywalczyłam że przyjedzie ktoś z WFM do mojej kuchni sprawdzić zgodność z próbką! Dla bezpośredniego porównania moje rudawo-czerwone cudo:http://img109.imageshack.us/img109/5175/dscf6043.jpg Edytowane 1 Grudnia 2010 przez AJa?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.12.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.12.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 nie mogę doczekać się wyników ekspertyzy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.12.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 może i różnica w kolorze jest, ale masz ładniejsze rysunek drewna niż re na ekspozycji. z czarnym blatem moim zdaniem wyglada o niebo lepiej - ten fiolet śliwkowy z Lublina jest śliczny, ale (bez urazy) ściana i blat wyglądają budyniowo-mdlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 01.12.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 AJa Nie dysponuję dobrym sprzętem do robienia zdjęć, ale mam kuchnię z jasną podłogą( żółtawo-kremową) meble -fronty jakby tu powiedzieć z innej parafii które jeszcze zmieniły później kolor, elementy ( szafka dekoracyjna-wtopiona w reegips) czarna, czarny sprzęt w zabudowie . Do podłogi zaś pasują mi blaty w cieplejszym odcieniu, w oknach ( 4 szt! ) do podłogi proste zasłony w bardzo delikatnym jaśniutkim kremie plus gładkie firany w tej tonacji, ściany są jaśniutko szare ! co przy zasłonach i oświetleniu (żółtym) daje nam bardzo fajny klimat i kolory świetnie się mieszają. Nie przejmuj się kolorem frontów, ja też na początku rwałam włosy, że nie będzie to pasowało, ale trochę dodatków i jest pięknie ) Blaty mam natomiast tak jak pisałam jasne - kremowe, ale fronty żeby nie było tak mdło muszą być innego koloru, nie wiem jak z tymi na wysoki połysk, moje są matowe i zmieniły kolor tak jak drzewo z czasem ciemnieje. Może zdjęcia wyślę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 01.12.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Kamila Wtrącę swoje trzy grosze Co do kanapy to takie niskie oparcia są bardzo niewygodne,ciężko się oprzeć. Ktoś podsunął propozycję (nie pamiętam już kto) byś pomyślała o zrobieniu aneksu kuchennego we wnęce a kanapę tam gdzie meble,może to byłoby najlepsze rozwiązanie?!! A co do kuchni to osobiście zrezygnowałabym z szachownicy na podłodze,mam kuchnię w podobnych kolorach zgaszone czerwone fronty i czarne kamienne blaty,jasna podłoga uspakaja ten zestaw. To tyle... Ja już mam szachownicę na podłodze i wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 01.12.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Oczywiście najbardziej podoba mi się ta z Lublina. Ale wszystkie nie są rudawe, tylko bardziej wpadające w krem. No i idąc za ciosem, zadzwoniłam do Pani z naszego salonu i Pani chyba nie wiedziała co powiedzieć. Po dłuższej rozmowie wywalczyłam że przyjedzie ktoś z WFM do mojej kuchni sprawdzić zgodność z próbką! BRAWO!!!!! Tak trzymać i się nie poddawać ani nie uginać!! Natura naturą ale jak się coś robi dla siebie to ma to wyglądać tak jak MY chcemy a nie jak sie komuś uwidzialo, ze będzie si!!! Trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 01.12.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 (edytowane) jak napisałem sprawa wygrana odnosnie wymiany http://img404.imageshack.us/img404/5189/dsc01576rh.jpg Uploaded with ImageShack.us masz Tu ekspozycje z WFM Wolsztyn Edytowane 1 Grudnia 2010 przez ANSE72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawrzyn105 01.12.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ja już mam szachownicę na podłodze i wygląda super! ok nie bierz tego za jakąś krytykę,to tylko takie moje odczucia,być może nie lubię takiej szachownicy bo kojarzy mi się z teściową :Ou niej taka jest od X -lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.12.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 jak napisałem sprawa wygrana odnosnie wymiany ??? gdzie napisałeś? czemu tak sądzisz? znając historie tego typu spraw, które otarły się o sąd - powiem tylko, że to wcale nie są proste sprawy. wszystko rozbija się o przekonanie że jesteśmy w 5% bądź nie i jak daleko leży margines tolerancji klienta. duże koszty, niewielkie szanse - osobiście odradzam w ogóle wytaczanie powództw o takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 01.12.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 znając historie tego typu spraw, które otarły się o sąd - powiem tylko, że to wcale nie są proste sprawy. wszystko rozbija się o przekonanie że jesteśmy w 5% bądź nie i jak daleko leży margines tolerancji klienta. duże koszty, niewielkie szanse - osobiście odradzam w ogóle wytaczanie powództw o takie rzeczy. w sumie może i tak ale jak by firma stanęła na wysokości zadania i zostało by to opisane na forum to zapracuje sobie na uznanie... a jak nie pomoze siła argumentu to może argument siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 01.12.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 może i różnica w kolorze jest, ale masz ładniejsze rysunek drewna niż re na ekspozycji. z czarnym blatem moim zdaniem wyglada o niebo lepiej - ten fiolet śliwkowy z Lublina jest śliczny, ale (bez urazy) ściana i blat wyglądają budyniowo-mdlo Mi chodzi tylko o sam kolor forniru, a nie o kompozycje kuchni-połączenia z kolorami. Ja zostałabym przy czarnym blacie, ale jakbym miała fornir z fragmentami kremu to idealnie by pasowały do podłogi:) Ten rudy odcień forniru który posiadam aktualnie no "gryzie się" z tym kolorem. Zresztą ocenicie same, jak wstawię więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts