annecy 19.12.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 et voila... http://images43.fotosik.pl/474/4a650e3c1b94dc3em.jpg pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.12.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Majka Świetny projekt u fajny pomysł z dodatkową gazwówką. Szkoda, że żona nie chcę mi się zgodzić na coś takiego Mam tylko pytanie: nie masz okapu? A u mnie właśnie ŻONA decydowała Okap będzie, po prostu jeszcze nie wiemy co kupić ... pozdrawiam, majki=on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 19.12.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Majki, super!Czy możesz powiedzieć jaki masz zlew oraz baterie/dodatki do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 19.12.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 no majki - masz tam kilka rzeczy, których bym się czepnęła (zlew koło płyty, nienarożnikowy zlew w narożniku) no i przede wszystkim - masz białą kuchnię (a ja z tych czarnolubnych), ale powiem ci, że końcowy efekt powala. całość wygląda spójnie i elegancko, a bezuchytowa, podzielona geometrycznie zabudowa z piekarnikiem - perełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 19.12.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 A u mnie właśnie ŻONA decydowała Okap będzie, po prostu jeszcze nie wiemy co kupić ... pozdrawiam, majki=on Wielkie Sorrrki Ciągle zapominam zwracać się na forum bezosobowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Majki- chłopie;) cudna kuchnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 19.12.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 wiecie, a mnie się ten narożny zlew w "nienarożnym" miejscu właśnie podoba! nie cerrrrpię narożnych zlewów i ukośnych, narożnych szafek , brrrr... ..bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 aricia, dokładnie masz tak jak ja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.12.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Majki, super! Czy możesz powiedzieć jaki masz zlew oraz baterie/dodatki do niego? Zlew to oklepana Teka Aura 60 B TG, bateria Blanco Zenos-S, dozowniki Teka. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 hejka... pytanko mam - czy zlew to jest ten w kolorze metalicznym? można zbliżenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.12.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 hejka... pytanko mam - czy zlew to jest ten w kolorze metalicznym? można zbliżenie? Sorki, pytanko do mnie ? Jest "mocno" grafitowy, jeśli chcesz zbliżenie to tylko daj znać pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.12.2010 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Majki prześliczna kuchnia - prosta i elegancka! No i zdjęcia jak zwykle pierwsza klasa..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 20.12.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Witaj Majki.Nie będe oryginalna jeśli napiszę, ze świetna kuchnia! Też planuję palniki gazowe tylko zastanawiam się co zrobić z rurkami.Z tego co wiem nie można ich zabudowywać. Mozesz napisać co masz na podłodze i jaki masz patent na te cudne bąbki zwisające z sufitu....mniamniuśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota21 20.12.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Majki, kuchnia cudna, moje ulubione kolory, świetnie wykończona. Stylizacja i zdjęcia jak w magazynie wnętrzarskim - super. Zastanawiam się tylko, czy potrafiłabym z tej kuchni korzystać, bo mam wrażenie, że jednak funkcjonalność pozostaje w tyle za niewątpliwą urodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 20.12.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Majki, przepiękna kuchnia. Chciałabym coś podobnego u siebie . napisz proszę, z czego wykonany jest blat? Jaki jest kolor frontów? Czy to czysta biel? Pozdrawiam Majki, już znalazłam odpowiedź na moje pytanie Edytowane 20 Grudnia 2010 przez maryblair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.12.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Witaj Majki.Nie będe oryginalna jeśli napiszę, ze świetna kuchnia! Też planuję palniki gazowe tylko zastanawiam się co zrobić z rurkami.Z tego co wiem nie można ich zabudowywać. Mozesz napisać co masz na podłodze i jaki masz patent na te cudne bąbki zwisające z sufitu....mniamniuśne Rurki gazowe poprowadzone po wierzchu podłogi, ukryte między blendą lakierowana od frontu a plecami szafek. Na podłodze kuchni ? Ariana Valverde Bamboo. A bombki ... to po prostu bombki na nitce pozdrawiam, majki Majki, kuchnia cudna, moje ulubione kolory, świetnie wykończona. Stylizacja i zdjęcia jak w magazynie wnętrzarskim - super. Zastanawiam się tylko, czy potrafiłabym z tej kuchni korzystać, bo mam wrażenie, że jednak funkcjonalność pozostaje w tyle za niewątpliwą urodą. Gotowanie i korzystanie z tej kuchni to czysta przyjemność pozdrawiam, majki Edytowane 22 Grudnia 2010 przez joliska Scalenie postów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 20.12.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Dzięki Majki.To ze na nitce to się domyślałam Tylko do czego je przywiązałeś? Jakieś gwoździki wbite np. w belkę? A powiedz, tzn. napisz...Fronty masz lakierowane czy foliowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota21 20.12.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Jasne, tak po krótkim przemyśleniu, to gdybym miała do dyspozycji takie wnętrze, też korzystałabym i gotowała z przyjemnością, a drobne niedogodności za nic w świecie nie odebrałyby mi tej przyjemności. Gratuluję wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.12.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Dzięki Majki.To ze na nitce to się domyślałam Tylko do czego je przywiązałeś? Jakieś gwoździki wbite np. w belkę? A powiedz, tzn. napisz...Fronty masz lakierowane czy foliowane? Przerzucone przez belki pod sufitem. Znaczy w połowie drogi do sufitu I z dwóch stron wisi bombka na różnej wysokości. Fronty lakierowane, 7-krotnie. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.12.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Sorki, pytanko do mnie ? Jest "mocno" grafitowy, jeśli chcesz zbliżenie to tylko daj znać pozdrawiam, majki no jakbym Ciem mogła prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts