daniel789 14.01.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 hmmm myśle że raczej niczego nowego nie wymyślili tym bardziej że roleta była kupiona w nobilli nawet jestem w stanie się założyc ze zbyt wiele sie nie zmienilo w tych roletach poprostu tak jak mdf foliowany zawsze się odkleji i czy to było 10 lat temu czy teraz pewnie rzeczy stoją w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 15.01.2011 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 może też tak być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 15.01.2011 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 ragazza jest się czym chwalić! Też był chciała taki "mały" aneks Fajnie wszystko rozplanowane, ceglana ściana wygląda czadersko. Miodzio po prostu Kilka pytań: 1. Fronty białe są w połysku? 2. Co to za podłoga? 3. Co jest na ścianie nad blatem? Farba szara? 4. A blacik to jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 15.01.2011 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Dodatkowe pytanie: Co to za cegla? Piekna kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 15.01.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 (edytowane) Ragazza CUDOWNIE! zakochałam sie... nareszcie mogę pokazac mężowi jakie fronty chce mieć -czy mozesz zrobic zblizenie z boku drzwi od lodowki? jak sie ją otwiera? tam jest nacięcie 45st? otwierasz ją swobodnie? -tez pytam o blat, fronty oraz o szerokosc wyspy (100?) .....no po prostu bajeczna kuchnia!!!! GRATULUJĘ Edytowane 15 Stycznia 2011 przez leaat juz wiem co jest na scianie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 15.01.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 rgazza : powtarzam pytanie Aleksandryty : co to za cegła ?Pięknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.01.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Ragazza piękna kuchnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.01.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 zgadzam sie w 100% ragazza - przepiekna! i co najwazniejsze - wydaje sie funkconalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.01.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Ragazza - też mi się podoba! Prosto i trochę inaczej - tak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 15.01.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 nie wiem czy jest się czym chwalić i kuchnia to chyba nie jest tylko mały aneks, ale jestem ciekawa komentarzy (brakuje jeszcze cokołów) [ATTACH=CONFIG]38315[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38316[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38317[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.01.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 ragazza brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.01.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 zaglądam z pewną nieśmiałością, a tu tyle miłych słów Bardzo Wam wszystkim dziękuję, w imieniu kuchni A teraz kilka odpowiedzi: ragazza jest się czym chwalić! Też był chciała taki "mały" aneks Fajnie wszystko rozplanowane, ceglana ściana wygląda czadersko. Miodzio po prostu Kilka pytań: 1. Fronty białe są w połysku? 2. Co to za podłoga? 3. Co jest na ścianie nad blatem? Farba szara? 4. A blacik to jaki? Białe fronty są w macie, podłoga to Balterio dąb olejowany, blacik to granit w wykończeniu leather. A nad blatem jest taka płyta w okleinie imitującej beton ot zbliżenie: Dodatkowe pytanie: Co to za cegla? rgazza : powtarzam pytanie Aleksandryty : co to za cegła ? Pięknie ! Cegła, a właściwie to takie płytki klinkierowe, jest z elkaminodom i nazywa się skalna. No i muszę powiedzieć, że jestem zakochana w mojej ścianie cegiełkowej Ragazza CUDOWNIE! zakochałam sie... leaat, cóż za wyznanie -czy mozesz zrobic zblizenie z boku drzwi od lodowki? jak sie ją otwiera? tam jest nacięcie 45st? otwierasz ją swobodnie? -tez pytam o blat, fronty oraz o szerokosc wyspy (100?) specjalnie dla Ciebie kącik za lodówką: jak widzisz nie przylega do samej ściany, więc nie ma problemu z otwieraniem. O blatach i frontach już napisałam, a wymiar wyspy to 180x80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.01.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Ragazza, No muszę to jeszcze raz napisać: WSPANIAŁA KUCHNIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.01.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Ragazza, ja dla odmiany pomilczę nabożnie, kontemplując Twoją kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 15.01.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Ragazza kuchnia wyszła bardzo fajnie fajnie Miałaś dużo pomysłów, a to lofty, a to trochę minimalizmu - razem wygląda wspaniale Muszę szczerze przyznać, że trochę zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 15.01.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 JAk patrzę na tą kuchnię to się zaczynam zastawiać czy nie powrócić do pierotnego założenia naszej kuchni i czy nie dać białych frontów w macie zamiast szarych w połysku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 15.01.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Ragazza...pieknie.... nielot2,szarosci sa tez cudowne,natomiast mniej popularne(w kuchni) od bieli,dlatego nie masz szansy sie tutaj pozachwycac realnymi wykonami w tym kolorze poszperaj w dziennikach,jest kilka szarych kuchni.... ja bede robila szare szafki,pomimo tego,ze padam przed bialymi kuchniami naszych dziewczyn na kolana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.01.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 nielot, w szarych wątkach masz przykłady szarych kuchni. trzeba mieć trochę cierpliwości, dobry trunek;) i wolny wolny wieczór ( albo ze dwa...) inspiracje:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?108604-Wnętrza-w-szarościach-inspiracjewnętrza forumowiczów:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168786-NASZE-WNĘTRZA-W-SZAROŚCIACH-zdjęcia-realizacji-naszych-forumowiczów-D&p=4373322#post4373322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna111 15.01.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 (edytowane) witam, jestem nowa na tym forum, tzn przeglądam je od dawna i czerpię inspiracje, ale aktywnie się nie udzielałam. Mam pytanie dotyczące sprzętu Gorenje, linia Ora-ito: chcę kupić do kuchni lodówkę i piekarnik z tej linii (z czarnymi uchwytami), no i pojawia się problem z mikrofalką, bo nie ma takiej mikrofalki, a jedynie front ( co uważam za pomyłkę, przecież mikrofala to nie zmywarka i samego frontu do innego modelu przykręcić się nie da). Czy może ktoś łączył taki piekarnik z mikrofalą innego producenta? Będę wdzięczna za radę, zdjęcia oczywiście też mile widziane Dodam tylko że mikrofalka będzie nad piekarnikiem, a lodówka tuż obok. Edytowane 15 Stycznia 2011 przez Anna111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 15.01.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 ale to chyba specjalny front do szafki kuchennej na mikrofalę, nie samej mikrofalówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts