duś1719506024 16.01.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 u mnie jest do samego sufitu, a ponieważ w słupku jest lodówka - listwa zamykająca słupek od góry ma wyfrezowane szpary do wentylacji (z dołu też, i z boku - choć z boku tego zupełnie nie widać dużo tej wentylacji u mnie hehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Z tym że lacobela hartować nie można....... lacobel to szklo lakierowane, lakieruje sie tez szklo hartowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 16.01.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Oczywiście że się lakieruje. Ale to nie jest Lacobel. Nie mylmy tu pojęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 16.01.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 rzeczywiscie Aneta,u Ciebie sa tak pieknie fronty zrobione,ze grzechem byloby dawac tam jakas listwe.... mysle,ze dopiero jak zamieszkasz i bedziesz w tamta strone zerkac,po jakims czasie zaczniesz sie bardziej denerwowac tym niedostepnym do wysprzatania miejscem...chociaz...sa przeciez takie szczotki do kurzu,ktore mozna tam wsadzic i mocniej nimi pomachac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optymistka1719506824 16.01.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Shimmy -piękna kuchnia. Do pytań zadanych przez Joanika mam jeszcze jedno. Napisz proszę z czego jest podłoga. Wszystko jest piękne. Można gdzieś zobaczyć więcej zdjęć Twoich wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.01.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Shimmy fajnie , prosto, bez przesady i myślę, ze w rzeczywistości ta kuchnia jest jeszcze fajniejsza.A co to za lampy nad wyspą??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 17.01.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Mam pytanie do shimmy: to błyszczące pod blatem barku to szkło, lakierowana płyta? I w jaki sposób zamocowane. U mnie będzie podobny barek i mam dylemat jak go wykończyć, żeby było funkcjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 17.01.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 shimmy mam pyta o lampy nad barkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 17.01.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 shimmy fajna kuchnia, jedynie zapytanie co do tej dziury gdzie teraz stoi ekspres do kawy - ona tam tak zostanie? bo chyba nie do konca w tym miejscu da sie robic kawe? wydaje mi się że wtyczka jest wyjęta... więc po co ta dziura? fajne drzewo - to na meblach i to na podłodze, dość ładnie się łączy. co to za panele/deski i za blaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shimmy 17.01.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Joanika: wymiary kuchni 4,0 x 1,70, wyspa 165 x 80 (szer.nadstawka 35 cm, blat 65 cm) fronty- białe lakierowane, blaty firma lupus, kolor chyba M446 D muszę sprawdzić na próbniku Prawdziwy.anika : "dziura" pozostawiona celowo, gdyby szafki sięgały sufitu nie dosięgłabym do nich Optymistka: podłoga to panele iroko, płytki czarny gres polerowany Agi75: lampy nad blatem i stołem są firmy colours dostępne od niedawna w castoramie Basia228: pod blatem wyspy znajduje się płyta lakierowana- taka sama jak fronty, mocowana na silikon Nicol21: ekspres chwilowo maskuje brak mikrofali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 19.01.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Uwaga, uwaga!!! Dla zainteresowanych płyta nad blatem w mojej kuchni jest firmy Egger i nazywa się ciemny beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.01.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Ragazza, Egger powinien zwrócić się do Ciebie z prośbą o możliwość wykupienia praw do publikacji zdjęć Twojej kuchni w swoich folderach reklamowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 19.01.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.01.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Ragazza PRZEPIĘKNIE Ci wyszło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 19.01.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Ragazza powiem tylko tyle...ZAZDROSZCZEEEEEEE..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.01.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Ragazza cicho siedzę i się zachwycam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 19.01.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 PROPOZYCJA proponuję, aby umieszczając zdjęcia wskazać parę informacji o które pojawiają się potem dość często w pytaniach [sama tak robię ] Info do umieszczenia, np. ściany - firma, kolor, kolory/firmy wykończeń etc co Wy na to? wiadomo, że wymaga to pamiętania w trakcie umieszczania zdjęć, ale potem wiele osób będzie wdzięcznych a tak mi się przynajmniej wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 19.01.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 ragazza powtórzę co już napisano - PIĘKNA kuchnia Wiele białych już*widziałam, ale Twoja to prawie mój ideał który na razie jest wizją w mojej głowie ,ale kiedyś powstanie w kuchni. Mam do Ciebie pytanka: - szafki te na samej górze masz 60 x 60? - czy są normalnie otwierane w bok ? - wykończenie które masz po bokach i na górze - jeśli dobrze widzę szare to ściana czy jakaś płyta maskująca ? (tak nawiasem to rewelacyjne jest to wykończenie - w wielu kuchniach tego elementu brakuje między sufitem czy ścianą i meblami). No i dziękuję bo nie byłam do końca przekonana czy między szafkami dolnymi i górnymi szarość - po Twojej kuchni już wiem tylko szary Zaraz zabieram się za czytanie Twoje wątku bo zapowiada się bardzo interesująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.01.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 A nad blatem jest taka płyta w okleinie imitującej beton . ragazza - dołączam do zachwytów - Kuchnia PIĘKNA !!!!!!!!!!!! I mam pytanie - gdzie taką płytę można kupić ?? Nadaje się nad płytę ?? tzn. wytrzymuje temperaturę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 19.01.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Witam,mam do Was pytanie czy któraś ma w swojej kuchni matę sibu?? Szukam inspiracji,chciałam to dać pomiędzy blat i górne szafki,ale ciekawa jestem jak to wygląda w praktyce.Będę wdzięczna jak ktoś wklei fotki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts