mrówka75 19.01.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Na firmowej stronie Sibu jest chyba przykład kuchni z matą pomiędzy szafkami dolnymi i górnymi (o ile dobrze pamiętam coś jak skóra z krokodyla w kolorze srebrnym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.01.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 ragazza brawo. wyszło ekscytująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 20.01.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 A dlaczego ja nie widzę zdjęć ragazzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.01.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 A dlaczego ja nie widzę zdjęć ragazzy? Ania zdjęcia są na str. 496, 4 strony to zachwyty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 20.01.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Oj dzięki!A ja się cofnęłam o 3 str tylko:)Kuchnia piękna, bo z wielkiej ciekawości i tak dotarłam do wnętrz ragazzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szolga 20.01.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 WitamMoże ktoś podpowie mi jakie wybrać płytki ścienne do kuchni... Blat będzie z granitu polerowanego. Dolne szafki w fornicie(szary dąb). Górne szafki szare na wysoki połysk. Więc jakie powinny być płytki? Matowe czy też na poler? Oczywiście kolor szary... hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.01.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 ja bym dała poler w kolorze górych szafek - będzie spójna całość powyżej blatu. bardzo ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetton 20.01.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Witajcie. Ciągle ogladam te wasze kuchnie i mam pytanie. Niektóre kuchnie są naprawdę ładne ale czy ktoś tu pomyśła o tym czego nie widac? Chodzi mi właśnie o okucia. W większości zdjęc widziałem zwykłe podnosniki i zwykłe okucia. Nikt nie myślał o okuciahc firmy blum? Ponoć są rewelacyjne. Czy ktoś z was ma space corner bluma? Jeśłi tak proszę o zdjęcia i opinie. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 20.01.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Witajcie. Ciągle ogladam te wasze kuchnie i mam pytanie. Niektóre kuchnie są naprawdę ładne ale czy ktoś tu pomyśła o tym czego nie widac? Chodzi mi właśnie o okucia. W większości zdjęc widziałem zwykłe podnosniki i zwykłe okucia. Nikt nie myślał o okuciahc firmy blum? Ponoć są rewelacyjne. Czy ktoś z was ma space corner bluma? Jeśłi tak proszę o zdjęcia i opinie. Dziękuje Myślę, że większość z pokazujących ma okucia Bluma lub inne firmy, wszak Blum to tylko nazwa firmy. Można znaleźć tej samej jakości, a stanowczo tańsze innych firm. Blum niestety kosztuje bardzo dużo, a płaci tu się głównie za markę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 20.01.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Czy ktoś z was ma space corner bluma? Jeśłi tak proszę o zdjęcia i opinie. Dziękuje a jakie to?, bo ja mam jakiś corner, ale nie wiem czy o taki ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 20.01.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Space Corner od Blum'a to szuflady narożne. My pierotnie mieliśmy je założyć ale cena nas odstraszyła i przesiedliśmy się ma IKEę. Jedna szuflada to koszt około 350zł. Oczywiście bez tyłu i spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 20.01.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 chyba o to chodzi: http://www.blum.com/img/us/img_row/2img/corner_tbx_314_190.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 20.01.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za tyle komplementów! Rumienię się... Mam do Ciebie pytanka: - szafki te na samej górze masz 60 x 60? - czy są normalnie otwierane w bok ? - wykończenie które masz po bokach i na górze - jeśli dobrze widzę szare to ściana czy jakaś płyta maskująca ? (tak nawiasem to rewelacyjne jest to wykończenie - w wielu kuchniach tego elementu brakuje między sufitem czy ścianą i meblami). tak, szafki górne to 60x60 i są normalnie otwierane na boki. A to szare wykończenie wokół kuchni to ściana karton-gips, pomalowana na szaro No i dziękuję bo nie byłam do końca przekonana czy między szafkami dolnymi i górnymi szarość - po Twojej kuchni już wiem tylko szary Zaraz zabieram się za czytanie Twoje wątku bo zapowiada się bardzo interesująco. A bardzo proszę, fajnie, że moja kuchnia pomogła Ci podjąć decyzję ragazza - dołączam do zachwytów - Kuchnia PIĘKNA !!!!!!!!!!!! I mam pytanie - gdzie taką płytę można kupić ?? Nadaje się nad płytę ?? tzn. wytrzymuje temperaturę ?? Niestety nie mam pojęcia gdzie firma, która robiła mi kuchnię kupowała tę płytę, może poszukaj w necie... płyta jest firmy Egger, ciemny beton. No i u mnie sprawdza się na razie bez zarzutu, ale użytkuję ją od niedawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.01.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 @zettonco do okuć - u mnie wszystkie systemy są firmy grass. stolarz zachwalał, zapewniał, że stosuje od kilku lat i nigdy nie słyszał narzekań. no i cenowo zdecydowanie fajniejsze niż blumy (nie wiem dokładnie ile, ale najtansza oferta studia kuchennego (a studia zazwyczaj z blumami liczą)na moją kuchnię to było ok. 45k, stolarz zrobił za 20k)mieszkam wprawdzie ledwie kilkanaście dni, ale spowalniacze i domykacze poinstalował mi w każdej jednej szufladzie i szafie. bardzo jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 20.01.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 ragazza dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.01.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 @zetton co do okuć - u mnie wszystkie systemy są firmy grass. stolarz zachwalał, zapewniał, że stosuje od kilku lat i nigdy nie słyszał narzekań. no i cenowo zdecydowanie fajniejsze niż blumy (nie wiem dokładnie ile, ale najtansza oferta studia kuchennego (a studia zazwyczaj z blumami liczą)na moją kuchnię to było ok. 45k, stolarz zrobił za 20k) mieszkam wprawdzie ledwie kilkanaście dni, ale spowalniacze i domykacze poinstalował mi w każdej jednej szufladzie i szafie. bardzo jestem zadowolona. o ile dobrze pamiętam to grass jest w zasadzie cenowo niewiele tańszy niż blum, ale rzeczywiście wcale nie gorszy, a różnica w wycenie Twojej kuchni wynika pewnie raczej z tego, że generalnie studia kuchenne inaczej wyceniają meble niż zakłady stolarskie. poza tym powymyślałaś sobie jakieś matowe paski, to i wycena adekwatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 20.01.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 (edytowane) Niestety nie mam pojęcia gdzie firma, która robiła mi kuchnię kupowała tę płytę, może poszukaj w necie... płyta jest firmy Egger, ciemny beton. No i u mnie sprawdza się na razie bez zarzutu, ale użytkuję ją od niedawna. płyta jest oznaczona numerem F275 lecz wydaje mi się ze to jest beton jasny f274 możesz ją kupić w firmach sprzedających lub pod telefonem REKLAMA - USUNIĘTO Edytowane 20 Stycznia 2011 przez ANSE72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.01.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 o ile dobrze pamiętam to grass jest w zasadzie cenowo niewiele tańszy niż blum, ale rzeczywiście wcale nie gorszy, a różnica w wycenie Twojej kuchni wynika pewnie raczej z tego, że generalnie studia kuchenne inaczej wyceniają meble niż zakłady stolarskie. poza tym powymyślałaś sobie jakieś matowe paski, to i wycena adekwatna hehe co racja to racja. studia kuchennie mają często kosmiczne marże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 20.01.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 hehe co racja to racja. studia kuchennie mają często kosmiczne marże.[/quote :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 21.01.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 hehe co racja to racja. studia kuchennie mają często kosmiczne marże. ha, ja dostałam wycenę na kuchnię nawet znośną, ale zabiła mnie wycena blatu z klejonki. Klejonka dębowa, bukowa lub cos tam ok. 8m za 7tysi! Może i bym łyknęła ale Stray w Castusiu widział blat dębowy 3m za 350 zł!!! Czy jakość tego drugiego jest tak marna? Czy ktoś próbuje na mnie nieźle zarobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts