Anulek2005 24.01.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 nielocie drogi - założyłam, że w zakresie blatów laminowanych podjadę do hurtowni, pooglądam i pokażę paluszkiem - ten chcę Jakoś nie rozbierałam na części pierwsze kwestii laminowanych blatów - czyli nie badałam stosunku jakości do ceny. W aktualnych kuchniach mam blaty laminowane sprzed 10 i 13 lat i obydwa mają się całkiem dobrze a są "no name". Podejrzewam, że dzisiaj wszyscy producenci mają blaty z tej samej fabryki w Chinach .... tylko pod spodem drukują swoje znaczki firmowe ... Ale może się mylę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.01.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 My mamy zwykły blat z płyty z Kronopolu. Nigdy, nigdzie, nikt w rodzinie i wśród znajomych nie miał nigdy innego blatu niż taki z płyty. Takie blaty maja jedną bardzo ważną zalete - cenę!!! Chcieliśmy lepszy ale kasa nas zabiła. Kupiliśmy prosty za 300zł i jesteśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 24.01.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Czyli nie ma sie co zaglebiac w temat tylko brac to co nam bardziej podpasuje wizualnie, tak ? Kusi nas bardzo Lupus 910 -->> http://www.lupus.eu/o/1880/148/Symbol-901-Dlugosc-3000-mm-Struktura-I#obraz tylko nie wiem jeszcze jaka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martylka12 24.01.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 martylka - wrzuć sobie w wujka Gugla hasło "naklejka na lodówkę" (tylko najpierw zrób sobie kawkę) i wybieraj .... dzięki, piękne... tyle tego, że nie wiadomo na co sie zdecydować. A czy ktoś już ma takie naklejki na swojej lodóweczce? Jak sie sprawdzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.01.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Widziałam go na stronie leroya, pięknie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 24.01.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Wlasnie rozmawialem z Lupusem w Warszawie. Ten 901 kosztuje 415zl za calosc ale nie jest polecany jako blat. Jako dekor na scinane owszem. Posostale od 95 do 125zl za metr biezacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.01.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 normalne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 24.01.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 dzięki, piękne... tyle tego, że nie wiadomo na co sie zdecydować. A czy ktoś już ma takie naklejki na swojej lodóweczce? Jak sie sprawdzają? No pisałam, że kawa konieczna jest Kilka dziewczyn ma różne naklejki na lodówkach - o ile się nie mylę, to chwaliły .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 24.01.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Wlasnie rozmawialem z Lupusem w Warszawie. Ten 901 kosztuje 415zl za calosc ale nie jest polecany jako blat. Jako dekor na scinane owszem. Posostale od 95 do 125zl za metr biezacy Pfleiderer ma blat "arabeska czarny" - podobny do tego, który pokazałaś ... A jest to BLAT ... Widziałam biały za 120 zł za metr ... czarny będzie pewnie w porównywalnej cenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 24.01.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 u mnie lodóweczka jest oklejona matą magnetyczna (ze strony http://www.oklejgo.pl) bo zachciało mi sie ją doczyszczać cif-em - wyczyciło sie centralnie piekne kółeczko, a że lodówka nowa to żal jej wyrzucać. Kupiłam matę w kolorze szarym (wzór kwiatowy), żeby pasowała do reszty widocznej części lodówki.Jest fajnie, mata jakościowo super a wizualnie bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 24.01.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 nielocie drogi - założyłam, że w zakresie blatów laminowanych podjadę do hurtowni, pooglądam i pokażę paluszkiem - ten chcę Jakoś nie rozbierałam na części pierwsze kwestii laminowanych blatów - czyli nie badałam stosunku jakości do ceny. W aktualnych kuchniach mam blaty laminowane sprzed 10 i 13 lat i obydwa mają się całkiem dobrze a są "no name". Podejrzewam, że dzisiaj wszyscy producenci mają blaty z tej samej fabryki w Chinach .... tylko pod spodem drukują swoje znaczki firmowe ... Ale może się mylę ... o Dewuła widzisz i nie grzmisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.01.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 oficjalnie komunikuję, że jest album tylko nie umiem ustawić tego hasła dostępowego, muszę dodać picasie wasze maile, also - prv me. duś chetnie pooglądałabym album, a nie mam hasła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 24.01.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 też byłbym nieśmiało chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 24.01.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 W kwestii Lupusa dodam tylko ze mozna sobie od nich kupic pelen probnik laminatow za slownie dwadziescia dwa zlote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.01.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Jeśli chodzi o Lupusa to ja się czaję na taki blat: http://www.lupus.eu/o/1906/148/Symbol-201-Dlugosc-4150-mm-Struktura-K#obraz . Nie lubię laminatów ale ten wygląda bardzo ładnie (przynajmniej na monitorze ) Jeżeli cena rzeczywiście mieści się do kwoty 125 zł za metr to tym bardziej jestem skłonna się skusić próbnik laminatów to niezły pomysł p.s. może ktoś użytkuję taki blat który podałam...? I podzieli się opinią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 24.01.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Marcin Cetera ma taki wlasnie blatJa rowniez taki bede miala o ile koles od mebli zdecyduje sie wkoncu przyjechac na montaz wrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 24.01.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 w jakich odległościach macie poumieszczane halogeny - jako laik określam je jako małe Chodzi mi o kuchnię oczywiście, chyba że jest jakiś standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.01.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 wszystko zależy od kąta świecenia i mocy halogenu. im szerszy kąt i większa moc tym mogą być bardziej od siebie oddalone. ważna jest też wysokość, czy odległość od pola, które ma być oświetlone...tak po krótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 24.01.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 duś chetnie pooglądałabym album, a nie mam hasła:( i ja moge prosic o linka ale na picassie mozna zrobic album dostepny chyba jako publiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martitkaa 25.01.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Bardzo proszę o odpowiedź w jaki sposób malowane są uchwyty aluminiowe UWK na biało? Czy są malowane proszkowo? Czy kolor się nie zdziera?Może ktoś wie, bo widzę że już dużo osób ma te uchwyty w kolorze frontów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts