monikaa13 25.01.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Bo poprostu ładniej to wygląda. Nie wiem czemu ten panel miałby być na wierzchu, po co? Mam już kuchnię gotową i jak sobie pomyślę, że w ciągu białych mebli miałby być widoczny kawałek blachy z guzikami to dziękuję losowi, że tak się zdarzyło, że jednak mamy zakryty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatkacg 25.01.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Zlew być musi - nie przesadzajmy. Widziałaś kiedyś szafkę nad wolnostojaca lodówką w szeregu zabudowanym? Ja właśnie tak mam u siebie, na lodówkę zrobiona jest wnęka w szafkach, lodowka z frontem z czarnego szkła (Samsung RL55VTEBG), takie same szklane fronty na ścianie gdzie jest lodówka, owszem drzwi lodówki wystają o parę cm (chyba 4) przed fronty szafek, ale na szczescie nie rzuca to sie mocno w oczy, a mam wykorzystane miejsce w kuchni, tym bardziej ze mam niewielkie mieszkanie i tym samym niewielki aneks kuchenny. Wstawiam 2 zdjęcia jeszcze z czasu montażu mebli, robione komórką więc kiepska jakość, ale jeszcze nie mieszkamy i chwilowo nie mogę zrobic lepszych, może to pomoże Ci lub komus innemu w podjęciu decyzji. wnęka na lodówkę http://i48.photobucket.com/albums/f213/beatkacg/mieszkanie/3-1.jpg po zamontowaniu frontów http://i48.photobucket.com/albums/f213/beatkacg/mieszkanie/1-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 25.01.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 no to przekonałyście mnie do ukrytego panelu w zmywarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 25.01.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 To może góra szafek czarna razem z szafką nad lodówką i słupkiem z piekarnikiem, ścianki jasny szary, pomiędzy szafkami dla rozjaśnienia całości też coś w delikatnej szarości a dół czerwony , ale blat w jasnym kolorze ? Sama ścianka z wizualki jest ciemna, dlatego taki ciemny efekt , muszą być jeszcze dobrane kolory ścian Coś takiego ; http://img81.imageshack.us/img81/9079/rainbowm.jpg Troszkę kolorki inne, ale koncepcja podobna,poza słupkiem z lodóweczką i piekarnikiem. No, najlepiej byłoby gdyby słupek był czerwony, ale lodówkę mamy czarną, więc lepiej może czarny,wtedy efekt odstawania tej lodówki nie będzie aż taaki straszny fajnie by było zobaczyć to na wizualce, ja niestety nie mam takiej możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 25.01.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 no to przekonałyście mnie do ukrytego panelu w zmywarce Wierz mi, że podziękujesz nam za to ja zamieszkasz na nowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 25.01.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 To może góra szafek czarna razem z szafką nad lodówką i słupkiem z piekarnikiem, ścianki jasny szary, pomiędzy szafkami dla rozjaśnienia całości też coś w delikatnej szarości a dół czerwony , ale blat w jasnym kolorze ? Sama ścianka z wizualki jest ciemna, dlatego taki ciemny efekt , muszą być jeszcze dobrane kolory ścian Coś takiego ; http://img81.imageshack.us/img81/9079/rainbowm.jpg Troszkę kolorki inne, ale koncepcja podobna,poza słupkiem z lodóweczką i piekarnikiem. No, najlepiej byłoby gdyby słupek był czerwony, ale lodówkę mamy czarną, więc lepiej może czarny,wtedy efekt odstawania tej lodówki nie będzie aż taaki straszny fajnie by było zobaczyć to na wizualce, ja niestety nie mam takiej możliwości Troszkę inne kolorki, a zupełnie inna kuchnia i jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.01.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 a ja bede miała odkryty panel, teraz mam ukryty i szału dostaje jak mam ja otwierac zeby sprawdzic ile jeszcze bedzie zmywac a ona bucha mi para po oczach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.01.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ja jestem za zakrytym panelem, ze względów estetycznych ...jakoś nigdy nie było mi potrzebne sprawdzanie czasu zmywania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 25.01.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 a ja bede miała odkryty panel, teraz mam ukryty i szału dostaje jak mam ja otwierac zeby sprawdzic ile jeszcze bedzie zmywac a ona bucha mi para po oczach.. Do sprawdzania czy już służy sygnalizator w zmywarce, oraz światełka- u dołu widoczne na podłodze, np. czerwone, lub zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 25.01.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 a ja bede miała odkryty panel, teraz mam ukryty i szału dostaje jak mam ja otwierac zeby sprawdzic ile jeszcze bedzie zmywac a ona bucha mi para po oczach.. Po co sprawdzać czas pozostały do końca zmywania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 25.01.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 hmm... no to już nie wiem sama co z tym fantem zrobić. A po co sprawdzasz ile będzie zmywać? ja nawet nie zauważam kiedy zmywanie dobiega końca. Co do kolorystyki - myślę, ze może zostać tak jak jest. Podłogę mamy już położoną a ściany są pomalowane na biało:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d75d85ac348842cd.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 25.01.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Bo poprostu ładniej to wygląda. Nie wiem czemu ten panel miałby być na wierzchu, po co? Mam już kuchnię gotową i jak sobie pomyślę, że w ciągu białych mebli miałby być widoczny kawałek blachy z guzikami to dziękuję losowi, że tak się zdarzyło, że jednak mamy zakryty. A mnie się podoba panel na wierzchu, współgra z kuchenką i mikrofalą, nie wiem dlaczego należy wszystko ukrywać w kuchni, ale to rzecz gustu...pewnie zaraz zostanę zakrzyczana, że się nie znam ...ale może jakoś to zniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 25.01.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ja też nie wiem dlaczego wszystko zakrywać i dlatego chciałam mieć otwarty panel, bo wydawało mi się, że jak pokażę wszystko co mam to będzie ładnie. Przecież ten inox taki piękny jest. Ale ma panel zakryty i myślę sobie, jaka to ja głupia byłam, że myślałam o panelu otwartym. Proszę nie brać sobie tego do serca, o sobie piszę. Ale lodówkę mam wolnostojącą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 25.01.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 hehe, boli mnie łepetyna już od tego wszystkiego. Ciężarną chcecie miec na sumieniu? Postanowiłam - lodówka wolnostojaca a panel ukryty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.01.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ja też ze względów estetycznych za zakrytym jestem. nie chcę żeby coś w kuchni jak pralka wyglądało ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 25.01.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 I super ale wnioskując ze zdjęć póki co myślę, że jesteście jeszcze dość młodzi Podłoga jest tak żywa i energetyczna, że zastanowiłabym się przynajmniej na mniej zywym czerwonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 25.01.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 . Przecież ten inox taki piękny jest. No właśnie ...i dlatego ja będę miała odkryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 25.01.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 hehe, boli mnie łepetyna już od tego wszystkiego. Ciężarną chcecie miec na sumieniu? Postanowiłam - lodówka wolnostojaca a panel ukryty. No dziewczyno ! my tu wszystkie ciężko pracujemy, żeby pomóc Ci w dobrym wyborze a nie we złych zamiarach, odpoczywaj, odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 25.01.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Lodówka SAMSUNG RL41HCSW - czarna a wymiary kuchni dopiszę za godzinkę, bo właśnie wybieram się do mieszkanka zobaczyć jak idzie ekipie. Korozja, też myślałam o białych frontach, ale mąż wolał czerwone, które były moją pierwszą myślą i tak już zostało. Półkę nad lodówką wolnostojącą zdecydowanie mi odradzano. Lodówka nie będzie się w ogóle zgrywała z meblami więc dając półkę nad może to wyglądać jeszcze dziwniej. Kamilo mam pytanie ? Powiedz mi w jakim celu udajesz się na budowę aby coś s[prawdzić ? napisz CO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 25.01.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ANSE72 chłopaki tynki kładą i byłam podpatrzeć jak im idzie Monikaa13 a no młodzi młodzi Kolor frontów pokażę jak tylko będę miała próbnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts