brachol 25.01.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 T lodówkę mam AEG , jedna z większych pod zabudowę (bez zamrażarki) możesz podać model tej lodówki bo też chcemy kupić osobno lodówkę i osobno zamrażarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martitkaa 25.01.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Proszę waw napiszcie mi o uchwytach listwowych UKW aluminiowych. Jak można pomalować je na biało. Czy jeśli są już anodowane można pomalować je proszkowo? Jak myślicie jaka będzie ich trwałość, lakier nie będzie się zdzierać, rysować czy odpryskiwać. Widziałam tu już kilka kuchni z takimi uchwytami, proszę was bardzo może ktoś wie jak to zostało pomalowane. bardzo mi zależy bo muszę jutro podjąć decyzję czy przemalowywać proszkowo a nie mam pojęcia czy to będzie trwałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 25.01.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) ANSE72 chłopaki tynki kładą i byłam podpatrzeć jak im idzie Monikaa13 a no młodzi młodzi Kolor frontów pokażę jak tylko będę miała próbnik. czyli rozumiem ze kuchnie masz już zaprojektowaną wraz z ustawieniem osprzętu ? Edytowane 25 Stycznia 2011 przez ANSE72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 25.01.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) nazwa12 nie da się zdjęcia zamieścić prosto z Twojego komputera. Jest podwieszony temat, jak zamieszczać tutaj zdjęcia. da sie pod okienkiem odpowiedzi sa"dodatkowe opcje" potem zarzadzaj zalacznikami,dodaj pliki,wybierz pliki itd.... co do odkrytego/zakrytego panelu od zmywarki,postawilam na zmywarke wolnostojaca,miedzy innymi dlatego,ze widze u bratowej jak pieknie po kilku latach porozlazil sie jej ten zakryty panel wraz z blatem nad zmywarka(od wilgoci ponoc ).... ale nie wiem dlaczego tak az zadzialala ta wilgoc..... Edytowane 25 Stycznia 2011 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 25.01.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Proszę waw napiszcie mi o uchwytach listwowych UKW aluminiowych. Jak można pomalować je na biało. Czy jeśli są już anodowane można pomalować je proszkowo? Jak myślicie jaka będzie ich trwałość, lakier nie będzie się zdzierać, rysować czy odpryskiwać. Widziałam tu już kilka kuchni z takimi uchwytami, proszę was bardzo może ktoś wie jak to zostało pomalowane. bardzo mi zależy bo muszę jutro podjąć decyzję czy przemalowywać proszkowo a nie mam pojęcia czy to będzie trwałe no proponuję spfrawdzić zasadę malowania proszkowego Widziałam masę takich kuchni, tu parę pierwszych lepszych przykładów z google: http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/2/6/4/43191573_d.jpg pięknie można podac jako przykład - to jest to jak ludzie n na siłę chcą miec SbS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 25.01.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 No ta wkleję fotkę mojej kuchni z niezbudowana lodówką, zakrytym panelem zmywarki i piekarnikiem poniżej linii blatu... Na usprawiedliwienie dodam: 1. Lodówka musiała być pojemna, z kostkarką a "przed szereg" wystaje tylko o grubość drzwi. 2. Panel zmywarki jest zakryty ze wzgl na ciekawską dziewuszkę w domu, chociaż czerwone światełko od spodu tez jej się podoba... 3. Piekarnik użytkuje mi się baaardzo dobrze,a wzrostu mam całkiem sporo (175 cm) Ogólnie jestem z kuchni bardzo zadowolona, a białe fronty są rewelacyjne w utrzymaniu czystości Pzdr http://img696.imageshack.us/img696/4957/kitchen2p.jpg Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 25.01.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Iza kuchnia wykonana przez Ciebie < męża > czy był tu fachowiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 25.01.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 A cooo, czy coś z nią nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 26.01.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Kamila ja jestem generalnie zwolenniczka panela otwartego na zmywarce, ale ostatnio syn sasiadki (2lata) wykonczyl programator zmywarki mojej siostry, bo tak "pikał" w te guziczki, ze nawet reset nie pomogl. A poniewaz niedlugo urodzi Ci sie taki "niszczyciel" , wiec akurat dla ciebie to dobry pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.01.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ja nie widzę zalet odkrytego. Nawet gdyby był ze złota, nie podołałby mi się Burzy linię frontów, kusi dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 26.01.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Dziękuję raz jeszcze. Po przespaniu się z tym faktem postanowiłam ukryć panel, muszę na nowo poszukać zmywary ;/ ANSE72 Mam projekt kuchni - link do zdjęcia kilka postów wyżej. Zmieniany był setki razy, ale niestety na 50m2 powierzchni całego mieszkanka mało da się pokombinować. Myślę, że wybrałam najdogodniejsze ustawienie sprzętów wg odgórnych zasad "wygodnictwa" i wg własnych doświadczeń. Po Twoich pytaniach wnioskuję, że projekt kuchni masz w planach. Poczytaj wątki kuchniowe na forum, na pewno duuużo Ci to da. Ja z wielu podpowiedzi skorzystałam i korzystam nadal Jak widać A i słuchajta Dziewczyny, czy powinnam jednak zlikwidować te narożne półki w pobliżu okna? Czy zwykła szafka nie będzie głupio wyglądała przy tym oknie? Ja sobie tak nadumałam, że jakąś kucharką książkę będę tam trzymała, albo coś w tym stylu Edytowane 26 Stycznia 2011 przez KamillaDeMon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 26.01.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Myślę ze zakryty panel to dobra decyzja. Jeżeli chodzi o wysokość piekarnika to ja mam poniżej linii blatu - na wysokości drugiej szuflady, sprawdza się, mimo że mój wzrost to 175, jest to odpowiednia wysokość zwłaszcza, jeżeli chodzi o użytkowanie mikrofali nad piekarnikiem.Lodówka wolnostojąca, wystaje przed linię frontów o grubość drzwi lodówki, ale tak jak pisały dziewczyny wcześniej jest to praktycznie niezauważalne. Próbuję wkleić zdjęcie, ale nie wiem czy mi się uda. Zdjęcie robione w trakcie montażu kuchni, więc jeszcze brak wykończenia min. uchwytów listew wykończeniowych i z nalepkami na sprzęcie, których już nie ma http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...12722806a.htmlNad lodówką pusta przestrzeń, ale człowiek, który montował kuchnię podpowiedział, że można tam umieścić tuner radiowy w kolorze, inox wtedy wysokość zrówna się z linią górnych szafek. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 26.01.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Nie udało się może teraz http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fad292312722806a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.01.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Nie udało się może teraz http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fad292312722806a.html Pomogę http://images49.fotosik.pl/562/fad292312722806agen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 26.01.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 monikaa13 dziękuję jak to zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.01.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Wszystko zapisane jest w wątku "Jak wkleić zdjęcie", a tak na szybkości: otworzyłam twój link, skopiowałam adres z właściwości, adres musi być zakończony .jpg bo to zdjęcie, potem wstawiłam tezn adres w nawiasy I już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 26.01.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Dziękuję następnym razem poprawię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 26.01.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Sprawdzam czy jestem pojętną uczennicą Inne ujęcie http://images41.fotosik.pl/556/aa9e284e0496e58am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 26.01.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 możesz podać model tej lodówki bo też chcemy kupić osobno lodówkę i osobno zamrażarkę Chłodziarka; AEG-Electrolux Santo K 9 12 00-7 I Zamrażarka; AEG AU 86050-6I Wymiary będą pasowały ? Lodóweczkę mam w zabudowie słupkowej, pod jest szafka, moja kuchnia zresztą jest na tym forum IwoBW Sorki, ale Twoja kuchnia potwierdza fakt na niekorzyść lodówki wolno-stojącej, nie podoba mi się kompletnie taki układ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 26.01.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 mirka 23 Nie ma za co przepraszać Każdy ma prawo do swoich opinii, jednym się podoba innym nie i o to chodzi żeby było różnie bo inaczej byłoby nudno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts