majcia 03.07.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 a co masz na ścianie (bardzo fajnie wygląda) Ciesze się, ze sie podoba A na scianie mam płyte ze wstawakami aluminiowymi, mozna na nich powiescic np jakis wieszaczek na papier albo sciereczke Płyta ma taki sam kolor jak ciemne wstawki na szafkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 03.07.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A co to jest za płyta? A ta wstawka to jakaś dziura czy pręt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 03.07.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A co to jest za płyta? A ta wstawka to jakaś dziura czy pręt? Plyta zwykla MDF a wstawka to aluminium na ktorym mozna cos zawiesic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 03.07.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 03.07.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 a to moja kuchnia, jeszcze nie wykończona, jeszcze dużo jej brakuje..np okap, ale już coś widaćhttp://img157.imageshack.us/img157/1483/obraz1235yu1.jpghttp://img394.imageshack.us/img394/2497/obraz1233cx3.jpghttp://img399.imageshack.us/img399/9559/obraz1236of7.jpghttp://img399.imageshack.us/img399/958/obraz1239pl6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.07.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Czy koś z dolnoślązaków zamawiał swoją kuchnię w firmie "Meble Strzelin Sp. z o.o. " ???? stoisko firmowe na Braniborskiej w Domarze we Wrocławiu. Jak współpraca, jakość i terminowość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Czy koś z dolnoślązaków zamawiał swoją kuchnię w firmie "Meble Strzelin Sp. z o.o. " ???? stoisko firmowe na Braniborskiej w Domarze we Wrocławiu. Jak współpraca, jakość i terminowość ? Yreq, ja nie zamawialam, ale pracowalam chwile w branzy meblarskiej i jeden z moich przedstawicieli handlowych, bardzo mi polecal te meble, kiedy rozgladalam sie za kuchnia do siebie. ja mu wierze, wiec chyba warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiekgo 03.07.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Piekna ta kuchnia, można wiedziec z czego masz blat. Zlewozmywak będe miała taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.07.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 anjamen - dzięki Moja współpraca z nimi zaczęła się telefonicznie w kwietniu......potem spotkanie na działce z projektantem itd.............na dzień dzisiejszy jestem bez moich wymarzonych mebli.......i bez znaku życia z ich strony o spisanie umowy i dotrzymanie słowa jeśli chodzi o realizację projektu do połowy sierpnia. Generalnie była klientaka i się zmyła.........a może im się tylko śniło, że skasowali mnie za pomiar. Napisałam skargę do właściciela - niestety jeszcze nie odpisali. Resztkami optymizmu świecę dookoła i mam nadzieję, że niechlujstwo było tylko po stronie pracownika a sama firma stanie na wysokości zadania.............no cóż, nie tylko pracownicy Rusta się popisali jak widać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 anjamen - dzięki Moja współpraca z nimi zaczęła się telefonicznie w kwietniu......potem spotkanie na działce z projektantem itd.............na dzień dzisiejszy jestem bez moich wymarzonych mebli.......i bez znaku życia z ich strony o spisanie umowy i dotrzymanie słowa jeśli chodzi o realizację projektu do połowy sierpnia. Generalnie była klientaka i się zmyła.........a może im się tylko śniło, że skasowali mnie za pomiar. Napisałam skargę do właściciela - niestety jeszcze nie odpisali. Resztkami optymizmu świecę dookoła i mam nadzieję, że niechlujstwo było tylko po stronie pracownika a sama firma stanie na wysokości zadania.............no cóż, nie tylko pracownicy Rusta się popisali jak widać Pozdrawiam nie zartuj, jak za tydzien sie nie wyjasni, pisz do mnie koniecznie, ponoc ten moj ph to ich znajomy, a kontakty jeszcze pozostaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.07.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 anjamen - dzięki Moja współpraca z nimi zaczęła się telefonicznie w kwietniu......potem spotkanie na działce z projektantem itd.............na dzień dzisiejszy jestem bez moich wymarzonych mebli.......i bez znaku życia z ich strony o spisanie umowy i dotrzymanie słowa jeśli chodzi o realizację projektu do połowy sierpnia. Generalnie była klientaka i się zmyła.........a może im się tylko śniło, że skasowali mnie za pomiar. Napisałam skargę do właściciela - niestety jeszcze nie odpisali. Resztkami optymizmu świecę dookoła i mam nadzieję, że niechlujstwo było tylko po stronie pracownika a sama firma stanie na wysokości zadania.............no cóż, nie tylko pracownicy Rusta się popisali jak widać Pozdrawiam No a po spotkaniu z projektantem na dzialce byles u nich w firmie spisac umowe i wplacic zaliczke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 04.07.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 kasiekgo jeżeli to pytanie do mnie to odpowiadam: blat sczerze mówiąc nie wiem z czego jest, wybrałam po prostu z próbek u stolarza, ale nie jest to żaden wymysł- szkoda że nie kamień, a co do zlewu to jest firmy FRANKE- bardzo wygodny jest w użytkowaniu i ładnie się prezentuje...pozdrawiamcieszę się że komuś podoba się moja kuchnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.07.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 majcia jaki to okap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 04.07.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 majcia jaki to okap? Faber Under Hipp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiekgo 04.07.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Sara dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.07.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 majcia fajowy, tylko czemu te okapy takie skosne sa takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 04.07.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 majcia fajowy, tylko czemu te okapy takie skosne sa takie drogie No wlasnie tez nas to bardzo bolalo ale okap mnie zauroczyl i nie bylo szans na inny Plać i płacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.07.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Tak chyba bede musiala zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.07.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 anjamen - dzięki Moja współpraca z nimi zaczęła się telefonicznie w kwietniu......potem spotkanie na działce z projektantem itd.............na dzień dzisiejszy jestem bez moich wymarzonych mebli.......i bez znaku życia z ich strony o spisanie umowy i dotrzymanie słowa jeśli chodzi o realizację projektu do połowy sierpnia. Generalnie była klientaka i się zmyła.........a może im się tylko śniło, że skasowali mnie za pomiar. Napisałam skargę do właściciela - niestety jeszcze nie odpisali. Resztkami optymizmu świecę dookoła i mam nadzieję, że niechlujstwo było tylko po stronie pracownika a sama firma stanie na wysokości zadania.............no cóż, nie tylko pracownicy Rusta się popisali jak widać Pozdrawiam No a po spotkaniu z projektantem na dzialce byles u nich w firmie spisac umowe i wplacic zaliczke? Widzisz..........umowa była tylko dla nich i dla mnie formalnością tzn. projektant miał poprawić projekt , aby dokładnie podać wartość kuchni od której procenowo naliczyłby zaliczkę. Projekt zrobiłam sama ściągając dokładne wymiary frontów ze strony producenta , na których pracują........zatem gość się kompletnie ....nie narobił główkując co ma dla mnie wymyśleć. Wyliczył wartość mebli ( z dodatkami, bez AGD ), przyjechał na działkę ( tzn. już DOM) I PO MOICH NAGABYWANIACH mailowych ZROBIŁ WIZUALIZACJĘ I .... cena mebli wzrosła o ponad 3 tys. do wartości początkowej. Czekałam na poprawkę projektu (włożył mi szafki z szybkami których być nie miało) i na podpisanie umowy miałam podjechać w momencie aż projekt będzie, że tak powiem dopieszczony w 90% ....ewentualnie minimalnie zmiany potem wpłynęłyby na cenę - ale na dobrą sprawę, uwierz mi nic nie było tam do zmian, bo ja wiedziałam co chcę i co zlecam.......miał wyjąć z projektu swoją radosną twórczość. Jeżeli od początku cena byłaby utrzymana to do umowy sama bym gościa zmusiła, ale jeżeli ona wzrasta w momencie wejścia gościa do mojego domu, to niech najpierw facet określi się z wartością a potem umowa. I mała ciekawostka - robiłam wyceny w kilku studiach - do podpisania umowy i wpłacenia zaliczki dochodzi w momencie kompletnego opracowania projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.07.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 nie zartuj, jak za tydzien sie nie wyjasni, pisz do mnie koniecznie, ponoc ten moj ph to ich znajomy, a kontakty jeszcze pozostaly hej - czekam na odpowiedź właściciela......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts