monikaa13 27.01.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Białych ścian? Nie, tzn. lubię , jeszcze do końca nie jestem pewna ale w przedpokoju na pewno będzie jakiś delikatny kolor i myślałam, żeby taki dać w kuchni, żeby całość się stworzyła. I tak największy problem mam ze ścianą nad blatem Co do stołu, to faktycznie nie jest jakiś bardzo drogi. Jest stabilny, nie kiwa się. Szyba jest gruba 8mm, nakładana na górę. Kupowaliśmy prosto od producenta. Dostawa w konkretny dzień. Stół solidnie spakowany, na palecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 27.01.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Szukam go właśnie w sklepach internetowych. Mi się też podoba łączenie koloru ścian korytarz-kuchnia. Uwielbiam białe ściany a szarą mam w sypialni, więc też przepadam:)Nooo... ciekawe na co się zdecydujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.01.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Kamilla z moich poszukiwań wynika, że jest dostępny tylko w jednym sklepie i ew. u prodeucenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 27.01.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 znalazłam w takim extra punkcie ten stół, że szok a stronę producenta szukam i szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 27.01.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 kamilla, w ikei jest podobny stół: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S69864806moi znajomi go kupili i wygląda bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 27.01.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Szarości zawsze są na czasie to klasyka, tak jak biały, ale polecam szarość O stół pytam, bo też mam w kuchni szklany, no i pucu, pucu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 27.01.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ale jaaaakiii ładny ten szklany Cudeńko. A może ja przesadzam z tą bielą i czernią w kuchni, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.01.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 No właśnie tylko w Extra punkt. No my na razie mamy od wczoraj więc jeszcze o czyszczeniu za dużo nie mogę powiedzieć ale myślę, że trochę będzie trzeba ale co tam. My jesteśmy zadowoleni, szyba jest śliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.01.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 kamilla, w ikei jest podobny stół: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S69864806 moi znajomi go kupili i wygląda bardzo fajnie. My też zastanawialiśmy się nad tym stołem ale ma dwie wady, które u nas nie przeszły: wymiar - za duży i cena - za duża, skoro można było znaleźć wręcz taki sam tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 27.01.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Monikaa do codziennego użytku proponuję Ci zakupienie makatek, czy podkładek, szkoda szyby, jest śliczna,ale bardzo łatwo się rysuje, niestety widoczne też są te zarysowania od qrcze nie wiem bele czego nie kładę na stół nic takiego, ale i tak zawsze coś tam upatrzyłam przy ścieraniu teraz już podkładki i bez tego ani rusz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.01.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Rysuje się pewnie jak każda ew. bardziej widać. Mam nadzieję, że stół trochę wytrzyma. Podkładki jakieś na pewno będą. Mamy małe dziecko i myślę, że bez nich się nie obędziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 27.01.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Jeśli stół szklany to radzę serwetki, podkladki czy coś innego. Miałam stół szklany z IKEI i niestety po pół roku nie wyglądał najlepiej, a to raz wazonik z kwiatkami porysował, a to raz talerz.. zawsze coś.. dlatego jeśli ma być szkło to koniecznie trzeba coś podkładać i to zawsze i pod wszystko.Teraz znowu mam stolik do kawy szklany i też nie wygląda najlepiej mimo że staramy się być ostrożni, ale np. goście nie zawsze ostrożnie odkladają talerzyki. A teraz moje dziecko zaczęło wstawac i gryzie ten stolik.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 27.01.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 A wiecie, ja miałam w starym mieszkanku stolik kawowy ze szkłem i sobie go chwaliłam. Wystarczył płyn do okien i lśnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 27.01.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 hm... pewnie też zależy jakie szkło było zastosowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmisha 27.01.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 basbur, zawsze lepiej utrzymać w czystości mat, niż połysk. Sama mam (wszak na drewnie) i wcale go nie muszę przecierać, a w razie jak coś się chlapnie - po przetarciu żadnych śladów. Poczytaj sobie posty tych, co mają połysk... Masakra!!! Wszystko widać, każdy odcisk palca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.01.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 mmisha chyba dopiero co przyszłaś na forum, bo dopiero co skończyliśmy dyskusję o tym co lepsze mat czy połysk. Przynajmniej w tej dyskusji więcej odpowiedzi padło, że połysk. Ja mam połysk w kuchni i łazience i nie ma łatwiejszej powierzchni do czyszczenia. Miałam jednokolorowy mat w starym mieszkaniu - koszmar, nigdy więcej. Parę postów wyżej była cała dyskusja na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aduska 27.01.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ja nie mam błyszczących mebli co prawda, ale tak na chłopski rozum, to na błyszczącej powierzchni widać każdy paluch, a na matowej nie no ale jak się komuś coś podoba, to przecież nie jest najważniejsze co łatwiej w czystości utrzymać. Poza tym też mat matowi nie równy, ja miałam matowe białe i faktycznie szału z utrzymaniem czystości nie było, ale już mat "drewno", to można myć raz na ruski rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 27.01.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 chłopski rozum czasem zawodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka112 27.01.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ja mam matowe, bordowe .Bardzo łatwo się czyści, nie widać na nich każdego odcisku palca i zacieku.Nie wiem jak jest na lakierowanych, bo nie mam i mieć nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.01.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 ale już mat "drewno", to można myć raz na ruski rok a gdzie tam meble mam matowe do tego w poziome sęki, w pokoju dziennym i paluchy widać jak ta lala. Ale ja z tych co widzi wszystko, jak ''pani z sanepidu''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts