mmisha 27.01.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Oj no masz rację, że jakoś odpuściłam sobie przez kilka dni zaglądanie na forum, hehe;) Chociaż widać, że wątek jednak żyje! A z wnioskiem, który podałaś dyskutować nie będę... Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 28.01.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 czytalam tamta dyskusje ale moje pytanie dotyczy matu/polysku W LAKIERZE (jedna i druga opcja w lakierze), dlatego pytam czy jest różnica. dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 28.01.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Jeden grzyb Wg mnie na połysku nie widać paluchów a przynajmniej nie tak jak to sobie wyobrażałam. Co prawda miałam tylko szafkę lodówkową w lakierze w połysku, ale przecież lodówkę otwiera się bardzo często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 28.01.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 W łazience mam biały mat, w kuchni półpołysk - zdecydowanie gorszy jest mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 28.01.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Najbardziej paluszki widać na powierzchniach lustrzanych, na zwykłym nawet półmacie, czy macie mebelku nie jest to tak widoczne, ale i tak trzeba to pościerać mój czterolatek robi to z miłą chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.01.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Dziś miałam spotkanie z Panem od kuchni... i kurka, zmartwiłam się bardzo. Planujemy kuchnię białą w połysku. Pan nam pokazał nowiutki front i co zauważyłam - paluchów tak nie widać, ale rysuje się przeokropnie! Też tak macie? bo nie wiem czy Pan miał front z jakiejś tańszej firmy, czy one wszystkie tak mają? (naprawdę łatwo się risował -lekko paznokciem pojeździłam po powierzchni i ślady zostały-fakt, że widoczne tylko pod światło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 28.01.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Naberia ja mam kość słoniową, nic takiego nie zauważyłam na frontach, może jakaś próbka nieutwardzona ? niemożliwe- po paznokciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.01.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ja się z moimi nie cackam, a rys nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Jak od paznokcia rysy to faktycznie przegięcie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 28.01.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ja również dzisiaj solidnie pojeździłam pazurkami po próbce białego lakieru i ani śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.01.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 o kurcze, to coś jest tu nie tak... A to nie była próbka, tylko jakaś część nieużyta z mebli, która mu została... Rozumiem, że macie lakier, nie folię? A z jakiej firmy, jeśli można wiedzieć? Nie wiem, co mam myśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.01.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Naberia, może jakiś kiepski podkład/ lakier był na tej powierzchni.... ale z drugiej strony to cudów nie ma i lakier da się zarysować. oczywiście trzeba się trochę postarać, ale się rysuje. Ja zarysowałam granitowy blat - dało się, naprawdę (no, nie paznokciem ). wjedziesz autem na myjnię automatyczną i auto też się porysuje, chociaż drucianych zmywaków niby nie używają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 29.01.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Dziś miałam spotkanie z Panem od kuchni... i kurka, zmartwiłam się bardzo. Planujemy kuchnię białą w połysku. Pan nam pokazał nowiutki front i co zauważyłam - paluchów tak nie widać, ale rysuje się przeokropnie! Też tak macie? bo nie wiem czy Pan miał front z jakiejś tańszej firmy, czy one wszystkie tak mają? (naprawdę łatwo się risował -lekko paznokciem pojeździłam po powierzchni i ślady zostały-fakt, że widoczne tylko pod światło) słaby lakier, zmień salon kuchenny. To się nie powinno zdarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 31.01.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Poproszę o fotki kuchni, bo coś utknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.02.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 A może polecicie jakaś sprawdzoną firmę, która robi fronty kuchenne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 01.02.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Lupus np robi. Sam nie sprawdzalem jakosci ale zakladam ze nie bedzie sie do czego przyczepic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 01.02.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 A może polecicie jakaś sprawdzoną firmę, która robi fronty kuchenne???? My mamy fronty Magura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aslanka85 01.02.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 A może polecicie jakaś sprawdzoną firmę, która robi fronty kuchenne???? My mamy fronty od Chobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 01.02.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 My mamy fronty Magura. oj, dlaczego ja ich wcześniej nie znałam??? monikaa13 kupowałaś fronty bezpośrednio u nich czy przez jakiegoś pośrednika?pytam na przyszłość A może polecicie jakaś sprawdzoną firmę, która robi fronty kuchenne???? Ja mam fronty Kobax .pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 01.02.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 My mamy fronty Magura. oj, dlaczego ja ich wcześniej nie znałam??? monikaa13 kupowałaś fronty bezpośrednio u nich czy przez jakiegoś pośrednika?pytam na przyszłość Przez pośrednika. Kupowałam fronty w lokalnej hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts