joanika 02.02.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Moniaq ciekawie rozwiązana kuchnia - jedno co mnie razi to baaardzo mało blatu roboczego. No i może wartoby pomalować np. ścianę z oknem na inny kolor, bo jakoś tam wąsko a długo i nudno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 02.02.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 A propo kuchni, tak zapytam szybciutko. Pilnie poszukuję płytek szarych do kuchni. Najlepiej gładkie, bez żadnej faktury i polerowane(błyszczące). Najbliżej pasujących mi są płytki concept firmy Rako. Jedyny ich minus, że nie są błyszczące, a raczej matowe. Wiecie może, jaka firma ma takie szare i błyszczące? Dzięki. Zapytaj w wątku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171616-Gdzie-kupi%C4%99-Meble-p%C5%82ytki-panele-dodatki-.../page7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.02.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Oczywiście, że jest podłoga. Hm... ale podłoga w kuchni nie jest czarna, z tego co widzę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.02.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 No to może ja nieśmiało pokażę swoją kuchnię. Jedyna rzecz, która będie zmieniona to blat na granitowy. Ten jest tymczasowy. http://images45.fotosik.pl/588/1744a2c11d1efae4med.jpg a mnie się tam podoba. pomysł fajny i jak dotąd niespotykany stąd pewnie święte oburzenie, że tak się nie robi jeśli Tobie latanie wokół tej wyspy nie przeszkadza to nie widze powodów dla których miała byś z niej rezygnowac jakims wielkim odszczepieńcem w tej materii nie jesteś - bo ja tez będę miała takowy półwysep Co poniektórym trzeba też przypomniec że uchwyty zasadniczo w szafkach sa potrzebne do otwierania tychże więc wpis typu za duzo uchwytów dla mnie jest niezrozumiały, bo przepraszam jak sobie wyobrażają otwieranie takiej szafki, jeśli nie ma ona specjalnych żłobień? ich kształt to już kwestia gustu, aczkolwiek moje będa bardzo podobne. Jak dla mnie to duży plus za pakowność zabudowy, maleńki minus za ilość blatu roboczego, bo teraz sie meczę w takiej własnie kuchni I pytanko na koniec... oświetlenie w suficie - co to? czy białe? za ile i czemu tak drogo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 02.02.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 mr6319 chodziło raczej o to, że "trochę matu trochę poleru" dziewczyny - co wy bez kawy jeszcze? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 02.02.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 (edytowane) Moniaq ciekawie rozwiązana kuchnia - jedno co mnie razi to baaardzo mało blatu roboczego. No i może wartoby pomalować np. ścianę z oknem na inny kolor, bo jakoś tam wąsko a długo i nudno:( co wszyscy z tym blatem?! Przeciez na szycie wyspy jest 120 i jeszcze 60 obok kierujac sie do zlewu co daje 180cm i jeszcze 3 osoby na raz moga przy nim dlubac.. co ja mowie 4 bo jeszcze plus 60cm za/przed zlewem:) Edytowane 2 Lutego 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.02.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 co wszyscy z tym blatem?! Przeciez na szycie wyspy jest 120 i jeszcze 60 obok kierujac sie do zlewu co daje 180cm i jeszcze 3 osoby na raz moga przy nim dlubac.. co ja mowie 4 bo jeszcze plus 60cm za/przed zlewem:) Też mi się właśnie wydaje że tego blatu to wcale tak mało nie jest.... A gdyby Moniaq dała zabudowę naprzeciw okna, jak ktoś sugerował, albo ścianę z oknem pomalowała na ciemno, to dopiero zrobiłby się tunel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 02.02.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Moniaq ponieważ brak blatu roboczego stał się kwestią prawie ogólnonarodową , możesz napisać jakiej długości i szerokości jest ta Twoja wyspa? Tak szczerze to mnie też wydaje się, że jest za mało tego blatu ALUTKA gdzie widzisz te 120 cm i jeszcze 60 cm obok gdzieś tam.. Nie wiem jakie wymiary ma ta kuchnia, ale dzięki takiemu układowi mebli optycznie stała się wąska i długa, z tym, że może to tylko złudzenie ze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 02.02.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Blat jest ale połowa z niego to zlew i płyta. No chyba, że tak na zdjęciu tylko wygląda. Wiadomo są różne metraże i trzeba sobie jakoś radzić. Ja jestem bardzo ciekawa salonu, bo kuchnia jest bardzo fajna i te krzesła...ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 02.02.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 (edytowane) aleksandryta jak staniesz tylem do stolu to co masz przed soba? dwie szafki jak mniemam 60 wiec daje to 120 tak? a jak zakrecisz w prawo i dasz jeden krok to masz jeszcze 60 tuz obok zlewu (od naroznika 60 nie licze bo juz wliczony do 120) i obok plyty tez ok 60 (naprzeciw zlewu), moze ja z matmy nie najlepsza, moze szafki 50 i wtedy trochu mniej ale miejcie litosc, ktos mi tego inz. dal albo prosciej: po dwoch bokach plyty po 60 cm i obok zlewu 120. Edytowane 2 Lutego 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 02.02.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 jak do tej pory nie cieszyło mnie to że Ludzie mają tak czy inaczej wykonane kuchnie , To w Tym przypadku mnie to cieszy , Na priv mogę Tobie napisać co o Takich ,,,,,,,,,,,,,,,,,,myślę W głowie się nie mieści...O gustach się nie dyskutuje, każdy może mieć swoje zdanie ale to? Czemu taka wypowieź ma służyć? Ja oczywiście kojarzę ANSE i jej/jego prymitywne. głupkowate wypowiedzi (wystarczy spojrzeć choćby na gramatykę wypowiedzi) ale to już zwykłe chamstwo. Forum służy wymainie opini a nie otwartemu obrażaniu i wykpiwaniu. Jeśli w tej kuchni ANSE dojrzał/a coś nieprawidłowego to niech się wypowie na forum a jak chce takie informacje przesyłać na priva to niech także komentarze wysyła na priva. mr6319 czekamy na zdjęcia gotowej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 02.02.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Własnie, czekam na krytykę ANSE, mamkuchnie o podobnych gabarytach i planuje zbliżony układ mebli. Co jest z kuchnia mr nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.02.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 a mnie się tam podoba. pomysł fajny i jak dotąd niespotykany stąd pewnie święte oburzenie, że tak się nie robi jeśli Tobie latanie wokół tej wyspy nie przeszkadza to nie widze powodów dla których miała byś z niej rezygnowac jakims wielkim odszczepieńcem w tej materii nie jesteś - bo ja tez będę miała takowy półwysep Co poniektórym trzeba też przypomniec że uchwyty zasadniczo w szafkach sa potrzebne do otwierania tychże więc wpis typu za duzo uchwytów dla mnie jest niezrozumiały, bo przepraszam jak sobie wyobrażają otwieranie takiej szafki, jeśli nie ma ona specjalnych żłobień? ich kształt to już kwestia gustu, aczkolwiek moje będa bardzo podobne. Jak dla mnie to duży plus za pakowność zabudowy, maleńki minus za ilość blatu roboczego, bo teraz sie meczę w takiej własnie kuchni chciałam napisać dokłądnie to samo aaaa i tez planuje duuuzo uchwytów i to jeszcze takich dłuuugich..o matko juz się boję a za aneks jadalny...i te krzesła.....duże brawa mr....koniecznie przyda sie w Twojej kuchni kropla zdecydowanego koloru...czekam na ten czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arogos 02.02.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 A jaka to półka cenowa? W sklepach stacjonarnych znalazłam za 105 zł, natomiast w internetowym za 69 zł brutto m2. Wrzuć sobie w googla hasło Pamesa i zaraz znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 02.02.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 aragos - no właśnie jakoś wczoraj nie znalazłam dlatego pytałam ... Dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.02.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 O muszę to sobie mocno zapamiętać Moniaq - przypominam się z pytankiem o to oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 02.02.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Moniaq - przypominam się z pytankiem o to oświetlenie Strzelam ze to oprawy natynkowe Massive (okolo 100zl) Podobne ma w swojej ofercie Brilux (okolo 20-30zl), I jeszcze jakas firma.... Kanlux chyba. Tu koszt okolo 60zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 02.02.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Według mnie też to Massive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.02.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 dzieki, ide googlować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 02.02.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Massive za halogen: http://www.centrumswiatla.pl/image_func.php?img=gfx/6a9fe4d0d7e63c2fd43ec92b99090bb9.jpg&maxwidth=220 Brilux na żarówkę: http://static3.skapiecstatic.pl/382230-1-1-0.jpg I jeszcze inny przykład Briluxów: http://cokupic.pl/i/c_big6775359.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts