Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dokładnie jest to Massive. Koszt 96zł/1szt. Dają piękne światło. Niestety mój aparat nie jest profesjonalny i zdjęcia nie oddają prawdziwego wyglądu kuchni. Uchwyty są masywne i błyszcące bo miały być elementem ozdobnym.

Wierzcie mi, że blatu wcale nie jest mało łącznie jest go 240cm. Najdłuższy odcinek 120cm. W układzie kuchni bezcenne jest to, że gotując z meżęm możemy patrzeć na siebie (to taki żart). Z prawej strony nad 3 lampami będą wisiały 3 duże obrazy. Tak naprawde to tylko na zdjęciu kuchnia wyszła długa. W rzeczywistości tak nie wygląda.

Ale dziękuję za wszystkie komentarze.

Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Murator

Witaj ANSE72,

Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Murator.

Powód: Prowokowanie kłótni niemających nic wspólnego z dyskusją merytoryczną. Brak reakcji na prośby aministratora

-------

Jeśli ostrzeżenie nie poskutkuje, zostaniesz zbanowany.

Pozdrawiam!

-------

Ilość punktów karnych: 5

proszę o wytłumaczenie na jakiej podstawie dostałem ostrzeżenie

Joliska to że jesteś Adminem nie upoważnia Ciebie do prowokacji ponieważ sama sobie nie dasz bana , i tu nie chodzi o to czy ja wszczynam polemike prowadzącą do kłotni , lecz Ty jako Admin powinnaś usprawnić to forum i jak w temaciepowinnas posiadać wiedze na ten temat aby To forum było przydatne a nie sprawiało czatu

nazwa12 szafki górne są bardzo wysoko - da się z nich wygodnie korzystać? i co to za ślaczek na suficie na 1szym zdjęciu? jakieś wstawki k-g?

kurcze, przez to że te szafki są tak wysoko mam wrażenie że pomieszczenie jest bardzo niskie. widziałam kiedyś parę kuchni w piwnicy i niestety ta mi taką piwniczaną kuchnię troche przypomina. a szkoda, bo sporo możliwości takie duże pomieszczenie daje.

oraz, czy ta doniczka przytwierdzona do ściany tam gdzie są słoneczniki czemu służy czy to taki bajer miał być?