nemi 03.02.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 strasznie wysoko te wiszące szafki Ojj ja też na to pierwsze zwróciłam uwagę... Korzystacie z nich w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 03.02.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 I niewygodne otwieranie lodówki i szafki obok (na ścianę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 03.02.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 dus obiecałaś coś parę dni temu.... tą bombę ... długo jeszcze mam czekać bo się niecierpliwa robię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 03.02.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No ja też w tej ostatniej kuchni widzę parę niedociągnięć i to poważnych. Umiejscowienie lodówki, jej otwieranie i przy okazji taszafka - nijak ma się to do siebie, bardzo niewygodne według mnie Doniczka - faktycznie dziwne?! może tam jest jedzenie dla psa Szafki górne też rzuciły mi się od razu w oczy - jak tam sięgać??? I co to jest to na suficie? Ogólna ocena niska ponieważ nie podoba mi się zwyczajnie ta kuchnia. Wygląda trochę staro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.02.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 bombę zepsuła peknieta kafla ;( miał być uchwyt na papier a jest wylotu kafel i wklejona na jego miejsce nowka, która sobie szybie i w przyszłym tygodniu bedzie zafugowana. słowem - bajzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 03.02.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 (edytowane) Tak na szybko z dzisiejszego montażu: http://foto3.m.onet.pl/_m/bbda8d74e6a442ae3c90cab9c99a347f,10,19,0.jpg mr6319 fajna kuchnia się zapowiada. Edytowane 3 Lutego 2011 przez nicol21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 03.02.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Witam może to wygląda tak na zdjęciu ,że górne szafki wiszą za wysoko.Ja mam 164 wzrostu i bez problemu je otwieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 03.02.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Witam może to wygląda tak na zdjęciu ,że górne szafki wiszą za wysoko.Ja mam 164 wzrostu i bez problemu je otwieram. Nie wierzę! To w takim razie jaka jest wysokość szafek dolnych i jak wysokie jest pomieszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 03.02.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Doniczka - faktycznie dziwne?! może tam jest jedzenie dla psa . też o tym przez sekundę pomyślałam. Ale powiedziałam sobie - uspokój się kobito. a jak się ściana ubrudzi?! też parę jeszcze połączeń mi się tam nie podoba... ale już nie chciałam być taką wredą. szafki, szafkami, ale jeszcze zastanowiłam się czy przy tak dużej odległości okapu od płyty to jest w ogóle sens go montować, bo spora część opar się rozleci "po okolicy".... ale może jest poprawnie. ja po prostu nei wiem jakie są wymagane odległości. dus szkoda... bo ja się napaliłam jak szczerbaty na suchary. Ale poczekam...a cóż zrobić mogę?! na swój remont ciągle czekam.... cierpliwości się uczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.02.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 a jak patrzę na te słoneczniki i tę wisząca doniczkę to wlasnym oczom nie wierzę, bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 03.02.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 mr6319 fajna kuchnia się zapowiada. no i też aż mnie zrzera żeby usłyszeć opinię ANSE bo zawsze to taka konstruktywna krytyka że aż staram się podpatrywać styl jak wykonasz kuchnię to przeczytasz , odnośnie Twojej błyskotliwości , normalnie boki zrywać > Musisz być dobra w tym co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.02.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 przyłączam się do opinii o kuchni nazwa12. jest...dziwna - umieszczenie szafek, kafelków przy oknie, zygzaków na suficie, gipsowego pseudokamienia, dekoracji słonecznikowej. To wszystko powoduje, że wydaje się surrealistyczna i jakaś nieforemna.I zupełnie nie rozumiem idei umieszczenia lodówki tak daleko od miejsca roboczego, gdzie trzeba jeszcze obejść stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 03.02.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 I niewygodne otwieranie lodówki i szafki obok (na ścianę). Przecież szafka obok lodówki nie może być otwierana w drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.02.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Przecież szafka obok lodówki nie może być otwierana w drugą stronę. Edit: Tu była wpisana wierutna bzdura... Ale: szafkę można było zrobić klasyczną, a trójkąt zakryć atrapą frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 03.02.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Cytat Napisał Moniaq Zobacz post Przecież szafka obok lodówki nie może być otwierana w drugą stronę. A dlaczego nie? Przecież po takim samym skosie byłaby otwierana... A dlaczego nie? Przecież po takim samym skosie byłaby otwierana... hmm... nie do końca widzę jak ją można otwierać na całą szerokość w drugą stronę... bo przecież ten wysoki róg po paru cm zacznie zawadzać o skos.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.02.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Chyba jednak coś pokręciłam... Przemyślę to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 03.02.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Chyba jednak coś pokręciłam... Przemyślę to i potem wróć z refleksją... tak czasem mówię w pracy - jak chcę żeby ktoś doszedł do poprawnych wniosków sam i zapamiętał na zawsze. ale jakby się dało jednak, to daj znać bo kombinuję z szafką na buty pod schodami choć u mnie chyba to mniejszy problem jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tib 03.02.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A ja i tak przyczepię się do kuchni pani ukrywającej się pod szumnym nickiem "nazwa12 " ... kuchnia nieładna,słoneczniki groteskowe,a wysokość szafek... pisze pani,że nie są za wysoko ? Że sięga pani po produkty tam umieszczone ? Być może,wspinając się na palce i musi to być niezbyt wygodne. Ale PO CO te szafki są tak wysko? Jaki był wasz cel,zamiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 03.02.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A ja i tak przyczepię się do kuchni pani ukrywającej się pod szumnym nickiem "nazwa12 " . a dlaczego ten nick jest szumny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 03.02.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 pisze pani,że nie są za wysoko ? Że sięga pani po produkty tam umieszczone ? napisała "otwieram bez problemu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts