Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No ja też w tej ostatniej kuchni widzę parę niedociągnięć i to poważnych.

Umiejscowienie lodówki, jej otwieranie i przy okazji taszafka - nijak ma się to do siebie, bardzo niewygodne według mnie

Doniczka - faktycznie dziwne?! może tam jest jedzenie dla psa :)

Szafki górne też rzuciły mi się od razu w oczy - jak tam sięgać???

I co to jest to na suficie?

Ogólna ocena niska ponieważ nie podoba mi się zwyczajnie ta kuchnia. Wygląda trochę staro.

Doniczka - faktycznie dziwne?! może tam jest jedzenie dla psa :) .

też o tym przez sekundę pomyślałam. Ale powiedziałam sobie - uspokój się kobito.

a jak się ściana ubrudzi?! :D

też parę jeszcze połączeń mi się tam nie podoba... ale już nie chciałam być taką wredą.

szafki, szafkami, ale jeszcze zastanowiłam się czy przy tak dużej odległości okapu od płyty to jest w ogóle sens go montować, bo spora część opar się rozleci "po okolicy".... ale może jest poprawnie. ja po prostu nei wiem jakie są wymagane odległości.

dus szkoda... bo ja się napaliłam jak szczerbaty na suchary. Ale poczekam...a cóż zrobić mogę?! na swój remont ciągle czekam.... cierpliwości się uczę!

mr6319 fajna kuchnia się zapowiada.

no i też aż mnie zrzera żeby usłyszeć opinię ANSE :D bo zawsze to taka konstruktywna krytyka że aż staram się podpatrywać styl :D

jak wykonasz kuchnię to przeczytasz , odnośnie Twojej błyskotliwości , normalnie boki zrywać > Musisz być dobra w tym co robisz

przyłączam się do opinii o kuchni nazwa12.

jest...dziwna - umieszczenie szafek, kafelków przy oknie, zygzaków na suficie, gipsowego pseudokamienia, dekoracji słonecznikowej. To wszystko powoduje, że wydaje się surrealistyczna i jakaś nieforemna.

I zupełnie nie rozumiem idei umieszczenia lodówki tak daleko od miejsca roboczego, gdzie trzeba jeszcze obejść stół.

Cytat Napisał Moniaq Zobacz post

Przecież szafka obok lodówki nie może być otwierana w drugą stronę.

A dlaczego nie? Przecież po takim samym skosie byłaby otwierana...

A dlaczego nie? Przecież po takim samym skosie byłaby otwierana...

hmm... nie do końca widzę jak ją można otwierać na całą szerokość w drugą stronę... bo przecież ten wysoki róg po paru cm zacznie zawadzać o skos....

Chyba jednak coś pokręciłam... Przemyślę to ;)

i potem wróć z refleksją... tak czasem mówię w pracy - jak chcę żeby ktoś doszedł do poprawnych wniosków sam i zapamiętał na zawsze.

ale jakby się dało jednak, to daj znać bo kombinuję z szafką na buty pod schodami :) choć u mnie chyba to mniejszy problem jest.

A ja i tak przyczepię się do kuchni pani ukrywającej się pod szumnym nickiem "nazwa12 " ... kuchnia nieładna,słoneczniki groteskowe,a wysokość szafek... pisze pani,że nie są za wysoko ? Że sięga pani po produkty tam umieszczone ? Być może,wspinając się na palce i musi to być niezbyt wygodne. Ale PO CO te szafki są tak wysko? Jaki był wasz cel,zamiar ?