Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

sara bardzo ładną masz kuchnię, możesz napisać jak głęboką masz tę ściankę w której stoi piekarnik, mam kuchnię całkowicie otwartą na salon i chciałabym aby murarz postawił mi ścianę do sufitu na głębokość szafek i też piekarnika, czy jest on taki głęboki jak szafki?

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

żaden szał w porównaniu z niektórymi forumowymi ale bardzo mnie cieszy...jeszcze bardziej ucieszy jak będzie skończona (okap, okno itphttp://images25.fotosik.pl/242/0ee2248122a7e0c5m.jpg

A mnie sie wlasnie podoba taka prosta i bez szalow... :wink:

mnie również :D szczególnie częśc biała, bo podobna planuję. Napiszesz gdzie robiona, jaki wzór ewentualnie, itp.?

piekna kuchnia!!!

wlasnie zamontowalismy parapety z trawertynu i zastanawiamy sie nad takim samym blatem... widze ze u Ciebie tez jest trawertyn - czy moglabys napisac krotko "jak sie sprawuje" ;)

dzieki :D

Bardzo ładna kuchnia. Wybrałam podobny materiał, ale koszt kuchni przeszedł moje oczekiwanie i wymieniam fornir na MDF. Blat takze chcę z trawertynu (czy jakoś tam) choć sporo osób mówi ze nie warto bo sie rysuje (szczególnie posiadacze czarnych).

Kasia jak duzą masz kuchnie bo boje sie ze ciemny kolor w małej kuchni bbedzie kiepski bo ją zmniejszy. moja ma 10 m i chce połączyc ją z białym. Mąż oponuje niestety :/

żaden szał w porównaniu z niektórymi forumowymi ale bardzo mnie cieszy...jeszcze bardziej ucieszy jak będzie skończona (okap, okno itphttp://images25.fotosik.pl/242/0ee2248122a7e0c5m.jpg

A mnie sie wlasnie podoba taka prosta i bez szalow... :wink:

mnie również :D szczególnie częśc biała, bo podobna planuję. Napiszesz gdzie robiona, jaki wzór ewentualnie, itp.?

bardzo mi miło, ze komus się też podoba:)

Projekt mój wykonawca : stolarz.:)

A ja mam dylemat. Zbliża sie godzina ZERO i musze podjąć jutro decyzje w sprawie kuchni. Chcę zagrać dwoma kolorami: wenge+krem (ew. biel). Układ mebli kuchennych to podkowa. Lewa strona ciężka zabudowa do sufitu i srebrna lodówka. Pozostałe dwa boki mają tylko jedną szafke 90 wiszącą , nic więcej. I muszę sie zdecydować co ma byc wenge a co jasne. Myslałam o wsyzstkich meblach wenge i tylko jasnym blacie. Boje sie jednak ze bedzie za ciemną. Kuchnia ma 10 m i jedno okno 90 cm. Druga wersja to doły ciemne, jasna zabudowa ciężka , szafka wisząca i blat.....co wy na to?

A ja mam dylemat. Zbliża sie godzina ZERO i musze podjąć jutro decyzje w sprawie kuchni. Chcę zagrać dwoma kolorami: wenge+krem (ew. biel). Układ mebli kuchennych to podkowa. Lewa strona ciężka zabudowa do sufitu i srebrna lodówka. Pozostałe dwa boki mają tylko jedną szafke 90 wiszącą , nic więcej. I muszę sie zdecydować co ma byc wenge a co jasne. Myslałam o wsyzstkich meblach wenge i tylko jasnym blacie. Boje sie jednak ze bedzie za ciemną. Kuchnia ma 10 m i jedno okno 90 cm. Druga wersja to doły ciemne, jasna zabudowa ciężka , szafka wisząca i blat.....co wy na to?

Ciężko doradzić nie widząc projektu i układu mebli ale jeśli piszesz że masz kuchnię 10m i okno tylko 90cm to ja bym zrobiła tą drugą wersje (doły ciemne, zabudowa, szafka, blat jasne) W mojej kuchni 12m dolne szafki i zabudowa są wenge a 6 wiszących białe + biały blat i do tego okno 180cm i gdyby nie jasny gres i białe ściany to i tak bym powiedziała że tam jest ciemno :roll: Jeśli masz wątpliwości ja bym polecała zrobić sobie projekt na szybko w jakimś programie żeby miec porównanie bo po co potem żałowac że się zrobiło tak a nie inaczej (polecam Alno Kitchen Planner - do ściągnięcia w necie, dziecinnie prosty w obsłudze :))

ja swoja kuchnię pokazalam na razie u siebie w wątku, jak będzie skończona wkleję i tu ;) Aale wspominam o niej, bo mam rozwiązanie - jasne meble + ciemny blat, możesz sobie obejrzeć. Moja kuchnia mala jakieś 3,40 x 2,2, więc zdecydowalam tak, że wszystko jasne ma być, a blat sprawia że nie jest mdła.

ja swoja kuchnię pokazalam na razie u siebie w wątku, jak będzie skończona wkleję i tu ;) Aale wspominam o niej, bo mam rozwiązanie - jasne meble + ciemny blat, możesz sobie obejrzeć. Moja kuchnia mala jakieś 3,40 x 2,2, więc zdecydowalam tak, że wszystko jasne ma być, a blat sprawia że nie jest mdła.

a gdzie moge obejrzec? Który to wątek?

a gdzie moge obejrzec? Który to wątek?

watek w podpisie :)