leaat 04.02.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) zgadzam sie z ALUTKA W -skoro jest to pamiatka, pod zadnym pozorem NIE WOLNO nic z nią robić (pomysl z przycięciem, rozcięciem wola o pomste do nieba!) wybija sie w kuchni...fakt, troche przytłacza ja bym pozbyla sie tego karnisza, zamontowala linke w wewnatrzej stronie okna i stworzyla cos takiego: mnie sie nie podoba, ze firanka wychodzi poza ramy okna, wg mnie robi to "tłok", stad powyzszy pomysl Edytowane 4 Lutego 2011 przez leaat sie mi cos przypomnialo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 04.02.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Przecież szafka obok lodówki nie może być otwierana w drugą stronę. No i właśnie dlatego jest niewygodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 04.02.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Zielony ogród, możesz dać namiar na ociekacz na zlewie? czy to też ikea? Kuchnia jest przytulna, firanka ją trochę przytłacza, jakby za duża, ale to może być też kwestia zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.02.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) Zielony ogród, a może spróbuj wpleść pionowo, w paru miejscach, bawełnianą taśmę w kolorze firanki, a następnie zawiąż tak, żeby uzyskać efekt podobny jak poniżej? Firanka musiałaby być bardziej rozciągnięta na płasko. ( zdjęcie tylko do inspiracji, jakoś nic fajniejszego na szybko nie mogłam znaleźć ) http://www.modnefirany.pl/image_func.php?img=gfx/d09939536ffb3ba0a605c710989f27c2.jpg&maxwidth=140&lang=pl Edytowane 4 Lutego 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.02.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 witajcie, spróbuję się tu wcisnąć, ponieważ nie ukrywam że liczę na darmową radę fachowców. poniżej zdjęcie mojej kuchni, niestety byle jakie, bo robione komórką, w rzeczywistości kuchnia jest bardzo jasna pomimo ciemnych scian (okna na trzy strony świata), bardzo pospolity stadt z ikei. urządziłam ja sobie i byłam zadowolona (będzie jesze mikrofala nad piekarnikiem, narazie za droga), ale jak zobaczyłam to zdjęcie, to stwierdziłam, że coś schrzaniłam z tą firanką i obrazkami, ale nie bardzo wiem co. na pewno długość firanki, ale firanka jest pamiatkowa i szydełkowa i chciałabym ja jednak zachować. co radzicie? ja bym tylko zmienila doniczki z okna na jaśniejsze...i absolutnie NIC wiecej, ładna ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 04.02.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 bardzo wszystkim dziekuję, spróbuje wszystkiego i może uda mie sie zrobic zdjęcie w świetle dnia. firanka jest z dosyć grubej włóczki, nie wiem czy da sie udrapować. z doniczkami racja, dopiero teraz to widzę. ociekacz na zlewie Ikea, taki bardziej do mycia żywności niz naczyń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.02.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 na jaśniejsze, albo może cynkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 04.02.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 http://i3.fmix.pl/fmi338/a52e3a53000146684d4af78e/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2382/d46c3fcf002639be4d4afa6c/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi421/239f52380028cf2b4d4afa08/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2738/3a959bd70004dab34d4af9a5/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1693/e252c8830011a26f4d4afd4f/zdjecie.jpg Przekombinowane do bólu.W sumie duża,fajna,kuchnia a niestety spartaczona.NIESTETY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 04.02.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Zielony ogród pięknie! Ja bym nic nie zmieniała. Chętnie bym wpadła na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.02.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 a jaka jest idea tego paska żółtych kafli przy oknie? dopiero teraz zauważyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 04.02.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 dzieki zapraszam kujawsko-pomorskie2 ekspresy do kawy stoją,a ja nie mam z kim pić, bo maż nie pije, a sąsiedzi dopiero fundamenty mają pocieszyłyście mnie z ta kuchnią, może jeszcze sie odważe z dylematem jadalni podejść, który mnie troche męczy. kupilismy krzesła z allegro, na zdjęciu mi sie podobały, dopiero potem stwierdziłam, że troche przegiełam - okropnie sie w oczy rzucają i już myslę, żeby je obić, bo są bardzo wygodne i poza tapicerką nic do nich nie mam. jadalnia łączy kuchnie i salon, i te krzesła mi mozliwości zrobienia czegokolwiek w salonie ograniczają, i nie mam pojęcia co na stół połozyć, nic nie pasuje, a ja lubie podkładki i biezniki. Sama sobie kłopotu narobiłam. widok od strony kuchni: http://i3.fmix.pl/fmi2831/f634431e002a5d854cec1ce8/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.02.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 @leat ta zazdrostka mogłaby być lżejsza, bardziej przezroczysta, ale skoro to coś co ma wartość sentymentalną, to bym nie zmieniała. wcale nie razi, nie wygląda brzydko, a cała kuchnia jest w spójnym klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 04.02.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 bardzo Cie te krzesla wkurzaja?fajny ten wzor i pasuje do calosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 04.02.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 dzięki, może troche przesadzam, bo ciągle muszę kupowac nie to, co tak naprawdę chciałabym, bo jak cos jest ładne, to zaraz jest takie drogie...... marzyłam o cięzkim białym stole z ciemnym blatem, ale niestety ikea jest najtańsza i nie ma na to rady, ekonomia jest bezlitosna. ale przynajmniej nie będzie żal kiedyś wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.02.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 mi tez sie podoba calosc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 04.02.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 dzięki, może troche przesadzam jak ktos lubi urzadzac,a ma juz urzadzone,to zaczyna kombinowac co by tu zmienic normalne zjawisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 04.02.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Zielony ogród - kuchnia przepiekna, ja niestety nie odważyłam sie na biel i oczywiście teraz tego żałuję, ale Twoja jest prześliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 04.02.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 jestem leniem, ale nie ma problemu ze sprzatniem białej kuchni, wcale sie tak nie brudzi jak by mozna było przypuszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 04.02.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Zielony ogród kuchnia jest super! Bardzo mi się podoba, też mam w planach taką jasną kuchnie I też zmieniłabym doniczki na jaśniejsze, a firankę (piękna, u mnie też będzie pamiątkowa szydełkowa ) bliżej okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 04.02.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 dzieki zapraszam kujawsko-pomorskie 2 ekspresy do kawy stoją,a ja nie mam z kim pić, bo maż nie pije, a sąsiedzi dopiero fundamenty mają pocieszyłyście mnie z ta kuchnią, może jeszcze sie odważe z dylematem jadalni podejść, który mnie troche męczy. kupilismy krzesła z allegro, na zdjęciu mi sie podobały, dopiero potem stwierdziłam, że troche przegiełam - okropnie sie w oczy rzucają i już myslę, żeby je obić, bo są bardzo wygodne i poza tapicerką nic do nich nie mam. jadalnia łączy kuchnie i salon, i te krzesła mi mozliwości zrobienia czegokolwiek w salonie ograniczają, i nie mam pojęcia co na stół połozyć, nic nie pasuje, a ja lubie podkładki i biezniki. Sama sobie kłopotu narobiłam. widok od strony kuchni: http://i3.fmix.pl/fmi2831/f634431e002a5d854cec1ce8/zdjecie.jpg Zielony Ogród - kuchnia bardzo ładna, a do krzeseł też nic nie mam - fajnie się komponują. Co do stołu, może spróbuj dać coś w klimacie firanki kuchennej - miałabyś jakąś kontynuację w jadalni. Znasz koronki z Koniakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts