Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

APEL DO OSÓB WYPWIADAJĄCYCH SIĘ DO na temat owej KUCHNI

nie wiedząc na jakiej wysokości , sa zawieszone szafki nie piszcie swoich złotych myśli . Górne szafki są powieszone za nisko o 30mm względem wymiaru zabudowy >. Natomiast jeżeli zostało tu w tym przypadku ,zawieszenie górnych szafek bez połączenia z zabudową lodówki można obniżyć zabudowę górnych szafek co nada kuchni jej wysokość , różnicą jest 60mm więc jest OK . Ale na pocieszenie napisze ze jak pojedziesz po kilku kuchniach i zaczniesz przytakiwać i popierać stare wyjadaczki , Twoja kuchnia bedzie piękna i należnie wykonana>

Kiedy pokazałam swoja kuchnię, to nikt nie napisał, że brzydka czy ladna, tylko że pod pewnymi szafkami będę musiala sprzątać na kolanach :D :D :D Co zresztą nie okazało się proroczymi słowami.

Anse, postaraj się trochę, bo czytalam chyba 4 razy i nijak nie mogę się kapnąć, o co Ci chodzi. Pomijam sens, którego brak, ale i polszczyzna to nijaka.

Edytowane przez Margoth*

a kiedy to będzie, bo jestem bardzo ciekawa, mamy takie same przyciski w toalecie i cholera biało czarną łazienkę

nie wcześniej niż wówczas kiedy cokół zostanie zamontowany ;) no i brakuje mi jeszcze szkła na ścianie i tak od miesięcy zamawiam i nie mogę się zdecydować czy czarne czy może jakiś inny kolor...

nie wcześniej niż wówczas kiedy cokół zostanie zamontowany ;) no i brakuje mi jeszcze szkła na ścianie i tak od miesięcy zamawiam i nie mogę się zdecydować czy czarne czy może jakiś inny kolor...

co sie z tymi cokołami dzieje, ja czekam już dwa miesiące, trzeci leci i szlag mnie juz trafia

Elena wrzuć kuchnie , to doradzimy jakie szkło:lol::lol::yes:

dokładnie to było by wskazane, po co sama masz mysleć?

Mądrale :p

no dobra, ale nie mam dobrych fotek, tylko taki mały fragmencik kuchni zrobiony komórką, gdzie nie widać frontów - a są orzechowe - więc będzie trudno cokolwiek doradzić.... kuchnia w kształcie litery U, vis a vis czarnej górnej szafki jest druga. po lewej od okapu słupek z piekarnikiem - tez fornirowany.

753c0b5006959d29ca9.jpg

Mądrale :p

no dobra, ale nie mam dobrych fotek, tylko taki mały fragmencik kuchni zrobiony komórką, gdzie nie widać frontów - a są orzechowe - więc będzie trudno cokolwiek doradzić.... kuchnia w kształcie litery U, vis a vis czarnej górnej szafki jest druga. po lewej od okapu słupek z piekarnikiem - tez fornirowany.

[ATTACH=CONFIG]41657[/ATTACH]

faktycznie, ja nic nie widzę i nic nie doradzę

Cytat Napisał Margoth* Zobacz post

Anse, postaraj się trochę, bo czytalam chyba 4 razy i nijak nie mogę się kapnąć, o co Ci chodzi. Pomijam sens, którego brak, ale i polszczyzna to nijaka.

ja też nie rozumiem, ale trzeba przyznać chłop ma oko ;p po zdjęciu widzi takie detale w milimetrach ;p

Nie rozumiem powyższego postu . Ja tylko pytam -po co te szafeczki rachityczne (górne) są tak wysoko,dla mnie ,naocznie -zdjęciowo są ok. 180-19- cm od podłogi(dolna krawędź) . " Górne szafki są powieszone za nisko o 30mm względem wymiaru zabudowy " ...znaczy że co ? Wyżej je trzeba powiesić o 30 cm ? To sufit trzeba by wybnić :-)

Cytat Napisał Margoth* Zobacz post

ja też nie rozumiem, ale trzeba przyznać chłop ma oko ;p po zdjęciu widzi takie detale w milimetrach ;p

pierwsza sprawa wystarczy policzyć wielkośc płytek , druga sprawa warto na wstępie zapytać włąsciciela kuchni o detale i trzecia najważniejsza ABY KRYTYKOWAĆ TRZEBA MIEC TROSZECZKĘ POJĘCIA

Nie rozumiem powyższego postu . Ja tylko pytam -po co te szafeczki rachityczne (górne) są tak wysoko,dla mnie ,naocznie -zdjęciowo są ok. 180-19- cm od podłogi(dolna krawędź) . " Górne szafki są powieszone za nisko o 30mm względem wymiaru zabudowy " ...znaczy że co ? Wyżej je trzeba powiesić o 30 cm ? To sufit trzeba by wybnić :-)

NASTĘPNA osoba która pisze ,a nawet nie wie co chce napisać , Nie prościej bedzie zapytać kogoś kto zna sie na wymiarach , niz pisać pierdoły nie pasujące do tematu , Chciałeś< aś> sie [popisać a Tu zonk

słyszałam o stringach z Koniakowa.....obejrzałam przed chwilą, co w internecie z tych rzeczy sprzedaja, ładne obrusy i serwetki. Szkoda, że nie ma długich i wąskich bieżników, może jeszcze znajdę. zauważyłam, że teraz wszędzie takie filcowe sprzedają, to taka chwilowa moda ?

Na zamówienie zrobią Ci wszystko, najlepiej kupić w samym Koniakowie bez pośredników. Obrusy, bieżniki z grubszego kordonka lub cienkiego. Tam w każdym domu heklują. Wiem bo ... moja babicka pohazi z Koniakowa :).

dzięki za słowa krytyki i pochwały,kolory ,które wkradną się do moich kątów kuchennych lub blisko- kuchennych to fiolety...i tak jak to na forum bywa jednym się spodoba innym nie.....

Mam pytanie, widzę lampę z niebieskim kloszem, jakie dale światło? Czy nie wyglądacie w tej poświacie sino?