reni1980 04.02.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 oj, widzę, że zanim wrzucę tu fotki swojej kuchni, to będę musiała ją dobrze wypucować, bo żaden szczegół nie umknie a kiedy to będzie, bo jestem bardzo ciekawa, mamy takie same przyciski w toalecie i cholera biało czarną łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 04.02.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 http://i3.fmix.pl/fmi338/a52e3a53000146684d4af78e/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2382/d46c3fcf002639be4d4afa6c/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi421/239f52380028cf2b4d4afa08/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2738/3a959bd70004dab34d4af9a5/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1693/e252c8830011a26f4d4afd4f/zdjecie.jpg APEL DO OSÓB WYPWIADAJĄCYCH SIĘ DO na temat owej KUCHNI nie wiedząc na jakiej wysokości , sa zawieszone szafki nie piszcie swoich złotych myśli . Górne szafki są powieszone za nisko o 30mm względem wymiaru zabudowy >. Natomiast jeżeli zostało tu w tym przypadku ,zawieszenie górnych szafek bez połączenia z zabudową lodówki można obniżyć zabudowę górnych szafek co nada kuchni jej wysokość , różnicą jest 60mm więc jest OK . Ale na pocieszenie napisze ze jak pojedziesz po kilku kuchniach i zaczniesz przytakiwać i popierać stare wyjadaczki , Twoja kuchnia bedzie piękna i należnie wykonana> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 04.02.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) Kiedy pokazałam swoja kuchnię, to nikt nie napisał, że brzydka czy ladna, tylko że pod pewnymi szafkami będę musiala sprzątać na kolanach :D Co zresztą nie okazało się proroczymi słowami. Anse, postaraj się trochę, bo czytalam chyba 4 razy i nijak nie mogę się kapnąć, o co Ci chodzi. Pomijam sens, którego brak, ale i polszczyzna to nijaka. Edytowane 4 Lutego 2011 przez Margoth* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 04.02.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 a kiedy to będzie, bo jestem bardzo ciekawa, mamy takie same przyciski w toalecie i cholera biało czarną łazienkę też jestem ciekawska, więc kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.02.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 a kiedy to będzie, bo jestem bardzo ciekawa, mamy takie same przyciski w toalecie i cholera biało czarną łazienkę nie wcześniej niż wówczas kiedy cokół zostanie zamontowany no i brakuje mi jeszcze szkła na ścianie i tak od miesięcy zamawiam i nie mogę się zdecydować czy czarne czy może jakiś inny kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.02.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 a czym dokładnie ? to mnie zainteresowało ? Chodzi o taki styl, klubowy trochę, nocny. Chyba to już nie dla mnie. Dlatego w mojej chyba postawię na żółte płytki i już na przekór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.02.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 nie wcześniej niż wówczas kiedy cokół zostanie zamontowany no i brakuje mi jeszcze szkła na ścianie i tak od miesięcy zamawiam i nie mogę się zdecydować czy czarne czy może jakiś inny kolor... Elena wrzuć kuchnie , to doradzimy jakie szkło:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 nie wcześniej niż wówczas kiedy cokół zostanie zamontowany no i brakuje mi jeszcze szkła na ścianie i tak od miesięcy zamawiam i nie mogę się zdecydować czy czarne czy może jakiś inny kolor... co sie z tymi cokołami dzieje, ja czekam już dwa miesiące, trzeci leci i szlag mnie juz trafia Elena wrzuć kuchnie , to doradzimy jakie szkło:lol: dokładnie to było by wskazane, po co sama masz mysleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 04.02.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Anse, postaraj się trochę, bo czytalam chyba 4 razy i nijak nie mogę się kapnąć, o co Ci chodzi. Pomijam sens, którego brak, ale i polszczyzna to nijaka. może i dobrze że masz z tym problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.02.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Mądrale no dobra, ale nie mam dobrych fotek, tylko taki mały fragmencik kuchni zrobiony komórką, gdzie nie widać frontów - a są orzechowe - więc będzie trudno cokolwiek doradzić.... kuchnia w kształcie litery U, vis a vis czarnej górnej szafki jest druga. po lewej od okapu słupek z piekarnikiem - tez fornirowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Mądrale no dobra, ale nie mam dobrych fotek, tylko taki mały fragmencik kuchni zrobiony komórką, gdzie nie widać frontów - a są orzechowe - więc będzie trudno cokolwiek doradzić.... kuchnia w kształcie litery U, vis a vis czarnej górnej szafki jest druga. po lewej od okapu słupek z piekarnikiem - tez fornirowany. [ATTACH=CONFIG]41657[/ATTACH] faktycznie, ja nic nie widzę i nic nie doradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.02.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 faktycznie, ja nic nie widzę i nic nie doradzę spróbuję zrobić fotki w ciągu dnia, żeby było widać każdą ścianę i faktycznie poproszę o poradę, bo mam jeszcze zagwozdkę, jak wybrnąć z okładziną ściany po drugiej stronie, która w ogóle się nie załapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 04.02.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Cytat Napisał Margoth* Zobacz postAnse, postaraj się trochę, bo czytalam chyba 4 razy i nijak nie mogę się kapnąć, o co Ci chodzi. Pomijam sens, którego brak, ale i polszczyzna to nijaka. ja też nie rozumiem, ale trzeba przyznać chłop ma oko ;p po zdjęciu widzi takie detale w milimetrach ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tib 04.02.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Nie rozumiem powyższego postu . Ja tylko pytam -po co te szafeczki rachityczne (górne) są tak wysoko,dla mnie ,naocznie -zdjęciowo są ok. 180-19- cm od podłogi(dolna krawędź) . " Górne szafki są powieszone za nisko o 30mm względem wymiaru zabudowy " ...znaczy że co ? Wyżej je trzeba powiesić o 30 cm ? To sufit trzeba by wybnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 04.02.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Pozwólcie, że ponowię prośbę administratora Forum (strona 518 tego wątku): Bardzo proszę o powstrzymanie się od komentowania postów Anse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniwa 04.02.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) dzięki za słowa krytyki i pochwały,kolory ,które wkradną się do moich kątów kuchennych lub blisko- kuchennych to fiolety...i tak jak to na forum bywa jednym się spodoba innym nie..... Edytowane 5 Lutego 2011 przez leniwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 04.02.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Cytat Napisał Margoth* Zobacz post Anse, postaraj się trochę, bo czytalam chyba 4 razy i nijak nie mogę się kapnąć, o co Ci chodzi. Pomijam sens, którego brak, ale i polszczyzna to nijaka. ja też nie rozumiem, ale trzeba przyznać chłop ma oko ;p po zdjęciu widzi takie detale w milimetrach ;p pierwsza sprawa wystarczy policzyć wielkośc płytek , druga sprawa warto na wstępie zapytać włąsciciela kuchni o detale i trzecia najważniejsza ABY KRYTYKOWAĆ TRZEBA MIEC TROSZECZKĘ POJĘCIA Nie rozumiem powyższego postu . Ja tylko pytam -po co te szafeczki rachityczne (górne) są tak wysoko,dla mnie ,naocznie -zdjęciowo są ok. 180-19- cm od podłogi(dolna krawędź) . " Górne szafki są powieszone za nisko o 30mm względem wymiaru zabudowy " ...znaczy że co ? Wyżej je trzeba powiesić o 30 cm ? To sufit trzeba by wybnić NASTĘPNA osoba która pisze ,a nawet nie wie co chce napisać , Nie prościej bedzie zapytać kogoś kto zna sie na wymiarach , niz pisać pierdoły nie pasujące do tematu , Chciałeś< aś> sie [popisać a Tu zonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 05.02.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 słyszałam o stringach z Koniakowa.....obejrzałam przed chwilą, co w internecie z tych rzeczy sprzedaja, ładne obrusy i serwetki. Szkoda, że nie ma długich i wąskich bieżników, może jeszcze znajdę. zauważyłam, że teraz wszędzie takie filcowe sprzedają, to taka chwilowa moda ? Na zamówienie zrobią Ci wszystko, najlepiej kupić w samym Koniakowie bez pośredników. Obrusy, bieżniki z grubszego kordonka lub cienkiego. Tam w każdym domu heklują. Wiem bo ... moja babicka pohazi z Koniakowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 05.02.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 bezpośrednio w Koniakowie, tzn. mam tam jechać? chętnie, ale mieszkam na Pomorzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.02.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 dzięki za słowa krytyki i pochwały,kolory ,które wkradną się do moich kątów kuchennych lub blisko- kuchennych to fiolety...i tak jak to na forum bywa jednym się spodoba innym nie..... Mam pytanie, widzę lampę z niebieskim kloszem, jakie dale światło? Czy nie wyglądacie w tej poświacie sino? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts