reni1980 05.02.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 dzięki za słowa krytyki i pochwały,kolory ,które wkradną się do moich kątów kuchennych lub blisko- kuchennych to fiolety...i tak jak to na forum bywa jednym się spodoba innym nie..... a ja poszukuje takich fioletowych foteli, gdzie kupione i za ile, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 05.02.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 a ja wam powiem tak! śmiesznie w tych kuchniach jest:lol2: w sensie w tym wątku, można się pośmiać. ANSE jaki nie jest, to humor mi za każdym razem poprawia!!! po co wy się tak nim denerwujecie, niech sobie gada.... kuchnie ostatnie wydają się fajne. A okap u leniwej ten jak ktoś nazwał "kapelusik" jest wydaje mi się poprostu za krótki! Ale fotele... przyłaczam się do pytania Reni skąd są??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.02.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Znowu sprzątałam i proszę, błagam wręcz o merytoryczne posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 05.02.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 leniwa - baaaardzo podoba mi się twój kącik jadalny. Gdybym widziała te foteliki i stół osobno, to chyba nie wpadłabym na pomysł, że będą razem tak ładnie wyglądać .... Jak ja wam dziewczyny (i chłopaki ) takiego wyczucia zazdraszczam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 05.02.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Znowu sprzątałam i proszę, błagam wręcz o merytoryczne posty nie dokładnie posprzątane !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniwa 05.02.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Gosiek33 lampa jest ciemno fioletowa(wiem kiepskie zdjęcie)a my nie jesteśmy w jej świetle w sinym kolorze- jest nastrojowo-tzn nie jest jasno(jak by sobie pan mąż życzył.....)co do zakupu krzesełek zeby nie robić tu jakiś reklam(bo chyba się nie robi?)prześlę info na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 05.02.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Dziewczyny, czy blat równo z szafkami jest dobrym pomysłem? Chciałam uzyskać efekt bryły, widziałam fajną kuchnię na wysoki połysk z właśnie takim blatem (kuchnia na reklamie firmy Amica w jakimś czasopiśmie), ale spece od kuchni twierdzą, że woda może zaciekać do szuflad... (?)Pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.02.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.02.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 dzięki za słowa krytyki i pochwały,kolory ,które wkradną się do moich kątów kuchennych lub blisko- kuchennych to fiolety...i tak jak to na forum bywa jednym się spodoba innym nie..... fajowe fotele przy stole... i kolor i kształt i lampa też cool a może więcej pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.02.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Dziewczyny, ale spece od kuchni twierdzą, że woda może zaciekać do szuflad... (?) Pomocy. Gdy blat jest wystający troszkę a coś się wyleje , to i tak woda zawsze wleci do szafki czy szuflady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thewizzo 05.02.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 a to sobie moja nowa kuchnia...... leniwa napisz prosze jakie masz wymiary baru (długość, szerokość i wysokość podstawy), będę wdzięczny jeśli mogę prosić również daj znać na prv cóż to za hokery ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 05.02.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Gdy blat jest wystający troszkę a coś się wyleje , to i tak woda zawsze wleci do szafki czy szuflady.... i tak sobie piszemy piszemy Kobiety tak < CZYMAĆ> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 05.02.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Gdy blat jest wystający troszkę a coś się wyleje , to i tak woda zawsze wleci do szafki czy szuflady.... yyyy......można jakoś jaśniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 05.02.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Dziewczyny, czy blat równo z szafkami jest dobrym pomysłem? Chciałam uzyskać efekt bryły, widziałam fajną kuchnię na wysoki połysk z właśnie takim blatem (kuchnia na reklamie firmy Amica w jakimś czasopiśmie), ale spece od kuchni twierdzą, że woda może zaciekać do szuflad... (?) Pomocy. mój blat wystaje dokładnie 1,2 cm poza fronty szafek, ale jak coś mi zaczyna kipieć na full podkręconej kuchence to i tak nic nie uchroni moich szuflad przed zalaniem sprawdzałam to kilka razy od wigilii - woda , zupy są dosłownie wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 05.02.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 mój blat wystaje dokładnie 1,2 cm poza fronty szafek, ale jak coś mi zaczyna kipieć na full podkręconej kuchence to i tak nic nie uchroni moich szuflad przed zalaniem sprawdzałam to kilka razy od wigilii - woda , zupy są dosłownie wszędzie. to masz źle ustawione szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.02.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 a myslalam, ze to ja jestem mistrzem tornada w kuchni U mnie tez blat ma troche wystawac, nie wydaje mi sie zeby to szczegolnie szpecilo, ale wiadomo ile ludzi tyle gustow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 05.02.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 ja generalnie chciałam bardziej wystający , ale wyszło tylko tyle jest ok , ale chodzi mi o to , że ile by nie wystawał to jeżeli mamy akcję full kipieniową to i tak nie uchroni szafek przed zalaniem . takie tornado u mnie to efekt uczenia się gotowania na indukcji - ta to ma moc:rotfl: polecam żurek świąteczny z grzybkami i kuchenkę ustawiona na power - żurek oblepia się wszędzie - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 05.02.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Jak długo musi kipieć, żeby wyleciało poza kuchenkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 05.02.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 oj, z moich doświadczeń to sekundy , najgorsze , że zwykle kipią te najsmaczniejsze zupy hahaah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.02.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 yyyy......można jakoś jaśniej? po prostu i tak spływając zaleje wnętrze szuflad. Jaśniej nie potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts