Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Terry bardzo fajna kuchnia!

ale małe półtorej minusa za

- szafkę z roletą. jakoś zupełnie tam nie pasuje. W sumie wydaje mi się że gdyby tam było wolne miejsce to byłoby super [w sensie szafka bez dołu]. Choć te szafki mi się podobają.

- pół minusa za wrzucenie tych płytek hot,cold etc. Jakoś nie wiem czemu ale zupełnie nie lubie wrzucania takich wzorów od czasu do czasu na płytkach. może przez to że lubie symetrię, a takie są wrzucone trochę bez ładu i składu [i tu nie mam na myśli tylko Twojej kuchni i nie tylko napisy, ale jakieś wzory]. Ot po prostu mi się to nie podoba.

cała kuchnia naprawdę fajna.

a duży plus za Arkesie :D

Dzięki za WSZYSTKIE :) komentarze. Kolor na ścianie jest troszkę przekłamany, w realu jest trochę bardziej inensywny. Jak mogliście się zorientować wcale nie mieliśmy miejsca na szafki wiszące, dlatego zdecydowaliśmy się na wysoką szafkę z roletą (trzymamy tam chleb i inne rzeczy używane kilka razy dziennie), dla nas to bardzo wygodne rozwiązanie. Jeśli chodzi o napisy na płytkach ściennych to czekaliśmy na nie ponad 2 miesiące i uważamy, że było warto, ale to oczywiści kwestia gustu.

Anulek2005 pod szafką ze zlewem jest szufelka od odkurzacza centralnego.

[ATTACH=CONFIG]42098[/ATTACH]

z daleka wygląda jak mój siemens... no właśnie to czyszczenie...ugotuję zimniaki i cała płyta do szorowania!

niestety u mnie to ja się uparłam na szkło...:/

i nic z tym paszkwilem nie zrobię przez dłuższy czas...