ANSE72 07.02.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 szafka kończąca -prościej nie moge ,chyba ze W R-30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.02.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Terry świetna kuchnia ! i nareszcie uchwyty z prawdziwego zdarzenia, takie jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 07.02.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witam Terry baaaardzo ladna kuchnia,podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 07.02.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witam Terry baaaardzo ladna kuchnia,podoba mi się Mi też, mi też! Właśnie tak widze swoją......wszystko takie dograne, na prawdę super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.02.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 A ja widziałabym u Terry jakis bardziej "charakterny" kolor na ścianie. No i nie cierpię tych szafek z roletami Poza tym fajnie nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.02.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 A ja widziałabym u Terry jakis bardziej "charakterny" kolor na ścianie. No i nie cierpię tych szafek z roletami Poza tym fajnie nawet mi też ten kolor coś nie gra - ale może to monitor przekłamuje: rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.02.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Terry bardzo fajna kuchnia! ale małe półtorej minusa za - szafkę z roletą. jakoś zupełnie tam nie pasuje. W sumie wydaje mi się że gdyby tam było wolne miejsce to byłoby super [w sensie szafka bez dołu]. Choć te szafki mi się podobają. - pół minusa za wrzucenie tych płytek hot,cold etc. Jakoś nie wiem czemu ale zupełnie nie lubie wrzucania takich wzorów od czasu do czasu na płytkach. może przez to że lubie symetrię, a takie są wrzucone trochę bez ładu i składu [i tu nie mam na myśli tylko Twojej kuchni i nie tylko napisy, ale jakieś wzory]. Ot po prostu mi się to nie podoba. cała kuchnia naprawdę fajna. a duży plus za Arkesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka112 07.02.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Co to znaczy "półtorej minusa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.02.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 to że jeden jest pełny minus (za szafkę z roletą) a drugi taki malutki (za płytki), taka połowa minusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 07.02.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Dzięki za WSZYSTKIE komentarze. Kolor na ścianie jest troszkę przekłamany, w realu jest trochę bardziej inensywny. Jak mogliście się zorientować wcale nie mieliśmy miejsca na szafki wiszące, dlatego zdecydowaliśmy się na wysoką szafkę z roletą (trzymamy tam chleb i inne rzeczy używane kilka razy dziennie), dla nas to bardzo wygodne rozwiązanie. Jeśli chodzi o napisy na płytkach ściennych to czekaliśmy na nie ponad 2 miesiące i uważamy, że było warto, ale to oczywiści kwestia gustu. Anulek2005 pod szafką ze zlewem jest szufelka od odkurzacza centralnego. [ATTACH=CONFIG]42098[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 07.02.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Aaaaa - to jednak źle podejrzałam Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 07.02.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Dzięki bardzo, blaty już pisałam to drewno egzotyczne iroko, płytki na ścianie puny, a na podłodze arkesia beż. a możesz podrzucić jakiegoś linka z tymi płytkami na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fisii 07.02.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Terry, jesli dobrze widzę to masz płytę siemensa, powiedz szczerze czy nie masz z nią problemu???mam wrażenie, że to chyba mój najgorszy wybór "budowlany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 07.02.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 a możesz podrzucić jakiegoś linka z tymi płytkami na ścianie? Płytki to puny włoskiej firmy Ascot. Ja kupowałam w jednym z salonów w Poznaniu. Linka nie mam chyba musisz wejść w gooogle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.02.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 terrybardzo fajna kuchnia, uchwyty bym zmieniła ale rozumiem że tobie się podobają, dziwny kolor na scianie ale zapewne komputer przekłamuje, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 07.02.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Moja płyta to Bosch. Ale też bym drugi raz jej nie kupiła. Z gotowaniem wszystko OK ale to czyszczenie to ZGROZA. Trzeba było nie słuchać męża i kupić indukcję, przynamniej gładka powierzchnia do czyszczenia.[ATTACH=CONFIG]42128[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fisii 07.02.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 z daleka wygląda jak mój siemens... no właśnie to czyszczenie...ugotuję zimniaki i cała płyta do szorowania!niestety u mnie to ja się uparłam na szkło...:/ i nic z tym paszkwilem nie zrobię przez dłuższy czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.02.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Terry, prawie identyczna, jak moja:)Tylko moja jest jasminowa, a na scianie, pomiedzy szafkami, mam prawie czarny fornir. Mam tez jedna szafke-witrynke z tego ciemnego forniru, zeby pasowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 08.02.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Płytki to puny włoskiej firmy Ascot. Ja kupowałam w jednym z salonów w Poznaniu. Linka nie mam chyba musisz wejść w gooogle ja z Poznania więc jak możesz to proszę o adres tego salonu to sobie zobaczę na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 08.02.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 mme23 bardzo ładnie gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts