ALUTKA W 08.02.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 fajne klimaty!!! super lampa!! czy płyta nie za blisko ściany? jeszcze ktoś wrzuci białą kuchnię i wizja mojej czarnej wyparuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 08.02.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam i nieśmiało zapraszam Przepraszam za jakość zdjęć.... http://img513.imageshack.us/img513/1651/1010100.jpg http://img233.imageshack.us/img233/8569/1010102w.jpg http://img442.imageshack.us/img442/2646/1010128s.jpg http://img502.imageshack.us/img502/7783/1009998g.jpg ładna kuchnia , lecz zabudowę piekarnika wraz z lodówka ? błąd - brak wentylacji oraz wkomponowanie jej bez licowania ze ścianą nie było dobrym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 08.02.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) mme33 meble ok, podświetlenie też fajne, natomiast układ kuchni w ogóle mi się nie podoba:( Edytowane 8 Lutego 2011 przez joanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Terry - jak skończe moję kuchnie to ją wkleje zobaczysz wtedy, że mamy identyczny układ szafek, płyty, zlewu ;) tylko zabudowa wysoka jest ciut inna moja tez biała z tez drewnianym cokołem fajnie zobaczyć u kogoś coś zbliżonego do swojego bo to utwierdza w przekonaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.02.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 mme33witam, mam pytanko, czy ten cokół od blatu wystajr poza obrys czy mi się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.02.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 wkomponowanie jej bez licowania ze ścianą nie było dobrym pomysłem a własnie że tak jest ładnie, widać ze miało być rozgraniczenie pewnych stref bo nawet ściany sa w innym kolorze mnie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StJoseph 08.02.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 uff udało mi się przebrnąć przez cały wątek, a trochę tego było Szkoda, że dopiero po zaplanowaniu i zamówieniu kuchni. Ale zobaczymy, może nie wyjdzie tak źle. A że to mój pierwszy wpis na forum pragnę się przywitać. Terry i mme33 piękne kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 08.02.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 mme33 fajna kuchnia szalenie podobają mi się podświetlane doły górnych szafek, zazdraszczam. Dużo Cie taka przyjemność kosztowała? Bo jak wstępnie wyceniałam swoją kuchnie to takie podświetlenie było najdroższe ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 08.02.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Korozja wiem,wiem widziałam ceny takich podświetleń i są mocno naciągnięte.Ja wymyśliłam sobie i uparcie trwałam przy swoim takie właśnie rozwiązanie,pokazałam naszemu stolarzowi a on bez trudu to wykonał w cenie mebli wcześniej ustalonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 08.02.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Płytki kupione na ul. Kopczyńskiego, jest to dość mały sklepik. Jadąc od centrum za rondem na ul. Obornickiej, chyba druga ulica w prawo. Sklep jest zaraz za zakrętem, chyba pierwszy lub drugi budynek ja z Poznania więc jak możesz to proszę o adres tego salonu to sobie zobaczę na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 08.02.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 a własnie że tak jest ładnie, widać ze miało być rozgraniczenie pewnych stref bo nawet ściany sa w innym kolorze mnie sie podoba to ze się Tobie podoba, niech i tak zostanie > Witam. Przyznaję że pewne komentarze mnie ubawiły...no wybaczcie;) -- w sensie spostrzeżeń ,czy to że któś próbował wyrazić swoją opinię ? - A teraz tłumacze to i owo;kuchnia ta nie jest w nowym domu tylko w ponad 40letnim,stąd pewne rzeczy ze względów konstrukcyjnych wyszły jak na zdjęciach.Całość wyszła z trzech pomieszczeń;dawnej łazienki,dawnej kuchni i nowo dobudowanego wykuszu - kuchnia robiona pod wymiar czy kupiona jako zestaw ? -Mieliśmy też szczęście że sprzęty wychodzą nam w ...spiżarce i stąd brak kratek Spiżarka natomiast powstała z kolejnej starej łazienki... Jednak to nie mus, lecz niedopatrzenie przy realizacji -Blat wystaje celowo poza obrys mebli. Układ jest bardzo przemyślany i odpowiadający moim potrzebom Potrzebom , spewnościa tak , ponieważ nie masz innego porównania, a czy układ przemyślany ? - jak i również blat dziwnie to wyglada dlatego na wstępie tego nie napisałem , ale jeżeli Ty tak uważasz i bronisz swoich racji , p[ozostawiam bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 08.02.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Kurcze, jakoś tak głupio mi samej się do tego przyznać , ale muszę się zgodzić z częścią wypowiedzi ANSE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 08.02.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 jaksie nocoty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 08.02.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 ale ładny lampion zobaczyłam!, jaki duży!kuchnia jest fajna - biała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 08.02.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Kurcze, jakoś tak głupio mi samej się do tego przyznać , ale muszę się zgodzić z częścią wypowiedzi ANSE to już drugi raz . a napisz z jaką częscią i z jaką się nie zgadzasz ?:0 a Misiakulka napisze również , z jaką się nie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 08.02.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 ja napisałam co mi się podoba. a krytykować nie zamierzam, mam pewne braki w wychowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 08.02.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 ja napisałam co mi się podoba. a krytykować nie zamierzam, mam pewne braki w wychowaniu. a no tak faktycznie < fajny lampion > hmmm napisałaś tego Posta < jaksie nocoty !> tak z Braku wychowania czy , ze sprzeciwem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 08.02.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 głównie chodzi mi o to zlicowanie i przede wszystkim razi mnie ten wystający blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 08.02.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 kurcze Anse! nocoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 08.02.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 głównie chodzi mi o to zlicowanie i przede wszystkim razi mnie ten wystający blat. dokładnie , mie ma tłumaczenia ze tak wyszło z musu , ponieważ robiąc przebudowę pomieszczeń , założeniem była kuchnia . I tłumaczenie i wkręcanie , ze tak musiało być , nie jest żadnym argumentem . Natomiast jezeli chodzi o blat w stylu angielskim , rustykalnym miało by to sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts