agatah 10.02.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 a to moja kuchnia troche zmieniona Czy mogę poprosić na zbliżenie uchwytów lub linka do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 10.02.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 uchwyty,to wydaje mi sie,ze bedzie cos w ten desen http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40153661 a krzesla rzeczywiscie genialne.....prosimy info jak do nich dotrzec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikib 10.02.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 skąd one - możesz podać jakiegoś linka? http://www.sklep.meble.pl/p83666,krzeslo-miss-bibi-rewelacyjne-krzeslo-z-przezroczystym-oparciem.html link do krzeseł. Troche długo na nie czekałam, jakies 2 miesiace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikib 10.02.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Czy mogę poprosić na zbliżenie uchwytów lub linka do nich? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40116701 prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikib 10.02.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 zamek do pozazdroszczenia no tak ale przecież wkońcu to Malbork, ja będę spogladać na pola urodzajne, kawałek lasu,a czasem sarenki podejdą na sarenki tez fajnie popatrzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikib 10.02.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 z wentylacja piekarnika nie da sie nic zrobic bo to jest wbudowany metal w piekarniku. a lodówka ma wentylacje z tyłu, sprawdzamy czy to wystarczy, jak nie to zrobimy kratke. jutro zrobimy kratke bo boje sie ,ze lodówka się zepsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 10.02.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 (edytowane) a to moja kuchnia troche zmieniona Fajna kuchnia. Mam pytanie - sprzęty w zabudowie - piekarnik i mikrofalówka są z IKEA ?? Jeśli tak jak sie sprawdzają ?? I jeszcze jedno - czy wygodnie otwiera się tymi uchwytami szuflady, te najwyższe, zaraz pod blatem i szafki ?? Nie ma za mało miejsca na rękę, nie obijasz sie o blat? Edytowane 10 Lutego 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 10.02.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 z wentylacja piekarnika nie da sie nic zrobic bo to jest wbudowany metal w piekarniku. a lodówka ma wentylacje z tyłu, sprawdzamy czy to wystarczy, jak nie to zrobimy kratke. Serwis Zanim zwrócą się Państwo do serwisu technicznego, prosimy sprawdzić: a) czy urządzenie jest podłączone do prądu b) czy podłączenie i bieguny są prawidłowe c) czy nie ma ograniczenia w przepływie powietrza przez otwory wentylacyjne d) czy urządzenie nie stoi zbyt blisko źródła ciepła Przepływ powietrza - pamiętajmy o zapewnieniu przepływu powietrza w przypadku lodówek przeznaczonych do zabudowy, zapewnienie odpowiedniego cokołu i kratek wentylacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikib 10.02.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Fajna kuchnia. Mam pytanie - sprzęty w zabudowie - piekarnik i mikrofalówka są z IKEA ?? Jeśli tak jak sie sprawdzają ?? I jeszcze jedno - czy wygodnie otwiera się tymi uchwytami szuflady, te najwyższe, zaraz pod blatem i szafki ?? Nie ma za mało miejsca na rękę, nie obijasz sie o blat? 1. tak, bardzo dobrze jak narazie 2.tak, napewno lepiej niz bezuchwytowa 3. nie, nie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikib 10.02.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Serwis Zanim zwrócą się Państwo do serwisu technicznego, prosimy sprawdzić: a) czy urządzenie jest podłączone do prądu b) czy podłączenie i bieguny są prawidłowe c) czy nie ma ograniczenia w przepływie powietrza przez otwory wentylacyjne d) czy urządzenie nie stoi zbyt blisko źródła ciepła Przepływ powietrza - pamiętajmy o zapewnieniu przepływu powietrza w przypadku lodówek przeznaczonych do zabudowy, zapewnienie odpowiedniego cokołu i kratek wentylacyjnych. własnie sie tak zastanawialismy czy musi byc kratka, ale jak mus to mus. Jutro bedzie. Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 10.02.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Ja mam kuchnie z frontami bez uchwytowymi i nie zauważyłam żeby się ciężko otwierały, a szuflady mam duże i głębokie. Trzeba tylko zainwestować w dobre systemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszymon 11.02.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 witajcie jestem tu nowa ale watek śledze od dawna i mam problem z kolorem blatu i ścian w kuchni właśnie, więc jesli mogłybyście coś doradzić to będę bardzo wdzięczna:moja kuchnia (2,44 na 3,5m) to podłogi w płytce arkesia grafit, a na ściane angelo ornato bianko -czyli biale plytki w formacie 30 *60-2 rzędy w poziomie, okno jet białe , melbe mają być w kolorze orzecha -albo coś w tym kolorze chodzi o jakiś ciepły kolor drewna.Nie wiem jaki dać blat (nie stać mnie na konglomarat bo wówczas byłby biały a z innych materiałów boje sie dać w tej bieli). No i pozostaje kolor ścian w kuchni a właściwie jednej bo tylko ta z oknem bedzie widoczna (bez szafek wiszacych) na pozostałych 2-meble -układ litery U plus lada barek pomiedzy salonem, bo kuchnia jest otwarta na salon który jest w takim bardzo jasno szarym-kremowym kolorze zależy od światła, oraz tapeta ciemno brązowa ale prawie czarna i styka sie z kominkiem pomalowanym w tym samym kolorze co tapeta tylko o 2 tony jasniej. Kuchnia łaczy sie z korytazem na którm jest tapeta bezowa w wąziutkie pasy szaro kremowe . poruszałam ten temat w wątku jaki kolor do kuchni ale wiem ze tu jest najwiecej fachowco-doradców w sprawach kuchennych dlatego pozwolilam sobie na zdublowanie no i oczywiście będe wdzieczna za wszystkie rady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.02.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 @iwonaszymon1. to jest wątek "pochwalcie się..."2. umieściłaś już ten post w jednym wątku ("jaki kolor ścian...", teraz dublujesz. cierpliwości, forumowicze na bank ci odpowiedzą, ale daj im szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetton 11.02.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Czy ktoś ma space corner bluma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.02.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Czy ktoś ma space corner bluma??? a ,czy coś to zmiemi jeżeli nie mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 11.02.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 My planowalismy to rozwiazanie ale ceny nas skutecznie wyleczyly. 1200zl za same prowadnice i boki do 3ech szuflad nam sie nie spodobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.02.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 My planowalismy to rozwiazanie ale ceny nas skutecznie wyleczyly. 1200zl za same prowadnice i boki do 3ech szuflad nam sie nie spodobalo o czym ty piszesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szynka66 11.02.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 jak otworzyć te małe kwadraciki,podpowiedzcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.02.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 szynka66, spróbuj kliknąć prawym klawiszem myszy i wybierze opcję "pokaż obraz" - czasem pomaga.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 12.02.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 ma ktoś może namiary na jakieś fajne ściereczki kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts