Krasia 13.02.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 czyli 2cm różnicy w obliczeniu po płytkach od cokołu do cokołu a wynika z tego jakis kolejny błąd? nie , żaden błąd dlaczego tak piszesz . dałaś kuchnię na pożarcie ,a ja po obiedzie jestem więc tylko przekąsiłem . I to chyba nic złego nie, nic złego. Smacznego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 13.02.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 A mnie się kuchnia karaśki, mimu kilku drobnych niedociągnięć, bardzo podoba. Inna niż więszość pokazywanych w ostatnim czasie, jasna, świeża i taka przytulna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.02.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witam wszystkich, "rzucam się na pożarcie" i załączam parę zdjęć mojej kuchni Wolałabym obejrzeć wykończoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.02.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Nie straszcie bo my zdaje sie podobne cudo sobie wybralismy. http://img833.imageshack.us/img833/7131/productnf.jpg Mam tą płytę i jej czyszczenie nie sprawia mi jakichś większych kłopotów. Używam do tego wilgotnej ściereczki z mikrofibry i po chwili kuchenka jest sucha i czysta. Fakt, że trzeba się nakręcić kółek wokół pokręteł, ale nie jest to wielka trudność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 13.02.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 tyle osób tu pisze i nikt nie ma space corner bluma?? proszę bardzo o opinie!!! \ o bluma chyba nie ma co pytać, firma ma swoja opinie i z tego co wiem pozytywną, raczej zastnów sie nad funkcjonalnością, czy tego właśnie potrzebujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 13.02.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Krasia bardzo fajna kuchnia, i pomyslane z tymi przyprawami, ja jeszcze nie mam pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krasia 13.02.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Dzięki za opinie. Jest trochę niedopracowana ale wszystko przede mną. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 14.02.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Krasia kuchnia w bardzo w moim stylu! taka normalna, bardzo przytulna, swojska i nie wystylizowana aż chce się w niej przebywać i pichcić planujesz coś na puste ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.02.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Wolałabym obejrzeć wykończoną to samo chciałam napisać, w ogóle uważam że lepiej wstawiać kuchnie już gotowe niż takie w proszku gdzie można domyślać sie tylko co i jak i gdzie chyba że szukacie porady co dopracować...ale do chwalenia sie to raczej chyba na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.02.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Krasia kuchnia w bardzo w moim stylu! taka normalna, bardzo przytulna, swojska i nie wystylizowana Masz rację. Bardzo podobają mi się te piękne katalogowe kuchnie - błyszczące fronty, puste przestrzenie blatów z pięknego drewna. Problem z tym, że jesteśmy z TŻem leniuszkami-świntuszkami i: 1. nie mamy nawyku natychmiastowego polerowania ściereczką każdej rozlanej kropli herbaty i chowania opakowań do szafek 2. Wszystkie przybory i przyprawy lubię mieć pod ręką Więc moja kuchnia pewnie będzie bardziej wyglądać jak u krasi niż jak u efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 14.02.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Krasia. Mi się Twoja kuchnia bardzo podoba, ładne kolory, super pomysł na przyprawy, widać, że kuchnia żyje. Jedynie do okapu mam zastrzeżenia, trochę jak z innej bajki i zrównałabym szafki wiszące, żeby miały jednakową wysokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 14.02.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 odwieczny dylemat: jak pogodzić katalogowe przestrzenie z życiem codziennym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krasia 14.02.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 No właśnie zrównam drugą poziomą szafką do poziomu wiszących i będzie lepiej. Co do okapu to nie wiem czy jakiś inny by pasował. Wydawało mi sie że tylko taki.A co kuchni z katalogu to dla mnie kuchnia musi być praktyczna. Fajne popatrzeć na kuchnię u innych forumowiczek gdzie nie ma śladu użytkowania ale to nie dla mnie. Zawsze mi sie podobał styl e Ikei i ich showroom'y gdzie jest masa pierdół na blatach, pojemniczki, słoiczki itp. Nie lubie pochowanych wszelkich przypraw. O ile płyn do mycia czy gabkę można pochować o tyle rzeczy w codziennym użyciu muszę mieć pod ręką. Dzięki za wszelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krasia 14.02.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Krasia kuchnia w bardzo w moim stylu! taka normalna, bardzo przytulna, swojska i nie wystylizowana aż chce się w niej przebywać i pichcić planujesz coś na puste ściany? myślałam o jakiś retro tabliczkach nawiązujących do Ameryki lat 60 z siurniętymi gospodyniami domowymi albo retro tabliczki bardziej w paryskim styli. Jest tego dużo na allego pod hasłem tabliczki metalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka01 14.02.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Mam do was prośbę proszę o podanie linku dotyczącego tapet na ścianę lub szablonów za szybę, miedzy górnymi szafkami a blatem , gdzieś to widziałam ale nie wiem gdzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.02.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 ale tego jest mnóstwo, wpiszw google ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 14.02.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Mam pytanko - jutro muszę powiesic okap ale wieszając na sugerowanych 75 cm będę walić łbem w to żelastwo. Czy macie okapy tak nisko czy wieszaliście jednak wyzej ignorując zalecenia producenta no i czy powieszony wyzej działa zgodnie z przeznaczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 14.02.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 zalezy jak "ciagnie"lepiej nizej jak wyzej dla jego wydajnosci i "zbierania",ale jak masz walic sie w glowe,to nie ma mowy,zebys tak wieszalau mnie jest na 75,ale mi nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 14.02.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Mam pytanko - jutro muszę powiesic okap ale wieszając na sugerowanych 75 cm będę walić łbem w to żelastwo. Czy macie okapy tak nisko czy wieszaliście jednak wyzej ignorując zalecenia producenta no i czy powieszony wyzej działa zgodnie z przeznaczeniem? 0d 75 do 80-5 gazowa płyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.02.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 0d 75 do 80-5 gazowa płyta a nad indukcją??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts