EWAF 23.07.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 a czy ten korek nie brudzi sie?? Tzn ja mam plyte gazowa i podobno od niej leci duzo tluszczu ale mimo wszystko korek ma wgłebienia... ale kuchnia ciekawa, mnie sie podoba bo jest inna niz reszta prezentowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 23.07.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Przy okazji pochwalę się moją kuchnią. http://images26.fotosik.pl/253/96487be483e995bamed.jpg http://images27.fotosik.pl/252/49075e4421be79ddmed.jpg http://images32.fotosik.pl/321/c9894fc36324831emed.jpg Pomimo iż użytkuję ją już prawie rok i wenge trochę wyszło z mody, to nie zmieniła bym NIC. Witaj Ja mam podobny układ kuchni i wybrałam tez ciemne meble. Z jednym wyjątkiem. Ta zabudowa wysoka po lewej stronie u ciebie tez jest wenge a ja wziełam w wanilii (tak samo jak blat). Poza tym bede miała w tym miejscu lodówke inox i tam gdzie masz szafkę dużą na blacie (ja wziełam roletkę inox). A co to za ciapiaste nad kuchenką? Bardzo ładne.... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Korek rzeczywiście ma wgłębienia, ale nie boi się ani wody ani szczoteczki. Spokojnie można wszystko wyczyścić, a nawet jak coś chlapnie to nie trzeba od razu chwytać za szmatę bo nie widać . Wiem, że brudne to brudne ale wyczyszczę jak pójdą goście a nie przy nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 23.07.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 A jak ten korek z bliska wygląda? Bo z daleka jak gres...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 tygrysek pisaliśmy razem, ale byłeś(aś) szybszy . To ciapate nad kuchnią to jak wyżej pisałam korek. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 23.07.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 jeszcze jedno pytanko: jak sie sprawdzaja zaluzje? chce dac albo zaluzje albo rolete ale boje sie ze zaluzje beda zabieraly mi swiatlo i widok z okna a rolety trzebna dac z firankami bo wszystko znowu widac z zewnatrz. Chce uniknac firanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 To nie żaluzje tylko właśnie rolety . Zamiast firanek mam zazdroski, bo sąsiedzi przechodzący ulicą mówili mi dzień dobry gdy gotowałam obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 23.07.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ale rolety taki plisowane?? nie znam sie - dopiero bede sie rozgladac ale juz sie zastanawiam nad efektem i czego potrzebuje a nie widze tych zazdrostek bo tez o nich myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 23.07.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 A ja chyba powiesze w oknie firankę 2/3. Moze do tego załoze roletę ale tylko dlatego ze mam okno w kuchni od południa. Na razie najwiekszy problem z tym co miedzy blatem a górnymi szafkami (a raczej jedną górna szafką) bo tylko tyle ich mam . Na razie w gre wchodzi blacha inox, gres duży, korek i szkło ....muszę zawęzić swoje poszukiwania bo mąż mnie odstrzeli za moje niezdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Zazdrosek nie widać bo są pod roletami. Rolety nie są plisowane, a zrobione z cienkich patyczków, coś jakby bambusików. Kilka okrągłych ciemnych i jeden płaski jasny co może wyglądać na zdjęciu jak pliski . A zazdroski to jak dla mnie wspaniała alternatywa na brak firan i wścipstwo sąsiadów , swoją drogą dookoła takie piękne widoki a oni gdzie się gapią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 23.07.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 arctica, a gdzie takie cudne roletki można nabyć? I po czemu one? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 arctica, a gdzie takie cudne roletki można nabyć? I po czemu one? chyba nie będę oryginalna, w Castoramie . Ceny dokładnie nie pamiętam, ale te bardziej szokujące staram się omijać szerokim łukiem (skutecznie wspomagana przez M ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 23.07.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 qrcze, w Casto bywam 3 razy dziennie i mi się w oczy nie rzuciło... Poszukam! Sąsiadów nie mam wścibskich, ale oni mają liczny personel, który stoi godzinami na zmianę na ganku, pali fajki i wlepia gały w moje okno... Normalnie jak w akwarium się czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Mój M po pierwszej nocy w nowym domu stwierdził, że koniec Big Brothera i nawet na cenę tych rolet za bardzo nie patrzył . W Casto szukaj koło firan, zasłon, żaluzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 24.07.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 chyba rozumiem bo ja jak sie patrze na moj domek to przez okna widac wszystko na wylot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 25.07.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Arctica, a jak ci sie sprawdza plyta umieszczona w rogu kuchni? Czy wygodnie sie gotuje? Jakiej szerokosci szafke masz pod plyta? Pozdrawiamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 25.07.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Przy okazji pochwalę się moją kuchnią. (...) Pomimo iż użytkuję ją już prawie rok i wenge trochę wyszło z mody, to nie zmieniła bym NIC. Pozdr na jakiej wysokosci jest okno? Czy mozesz robic fotke tych żaluzji ( zbliżenie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.07.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Adka_ okno jest na wysokości 105 cm od podłogi (ile ja się naszukałam miarki ) zbliżenie na rolety http://images34.fotosik.pl/324/f1b05c3db7caef65med.jpg aniu kuchnię w rogu miałam też w poprzedniej kuchni, tak że wiedziałam co robię . Jeżeli jest zrobiony skos, tak jak u mnie, to nie ma większego problemu na zmieszczenie się nawet we dwoje . Jeżeli tego skosu by nie było to musiała byś stać brzuchem w kącie i rzeczywiście mógł by być problem. Szafka pod płytą, ta z szufladami ma szerokość 60 cm. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 27.07.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 witamposzukuje zdjec kuchni w stylu wiejskim z murowanymi szafkami. Ma ktos moze cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 30.07.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Przy okazji pochwalę się moją kuchnią. http://images26.fotosik.pl/253/96487be483e995bamed.jpg http://images27.fotosik.pl/252/49075e4421be79ddmed.jpg http://images32.fotosik.pl/321/c9894fc36324831emed.jpg Pomimo iż użytkuję ją już prawie rok i wenge trochę wyszło z mody, to nie zmieniła bym NIC. Pozdr Arctica, Przepiękna kuchnia, powtórzę za przedmówcami Pomysł z korkiem nad blatem jest bardzo trafiony i poważnie się nad tym zastanowię u siebie, będę miała tyle płytek w domu (75 m2 gresu), że chyba nad blatem miło byłoby zobaczyć coś ciepłego Mam prośbę - czy mogłabyś jeszcze zaprezentować zdjęcie swojej kuchni z salonu z uwzględnieniem oświetleniowej belki na suficie? Gdybyś jeszcze pamietała jakie ma wymiary byłabym bardzo wdzięczna... Miałam podobny pomysł, ale wykonawcy mocno zawyżyli wymiary i wyszła kolumbryna. Albo każę to ściągac i poprawiać, albo jeśli u ciebie z meblami wygląda to dobrze to i u mnie będzie mogło tak wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts