pasie 15.02.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Oj ! ja mam też taki walec tylko AMICA OWC4778I a nie z Teka , płytę 80 cm i jest ok. ma cztery stopnie, jest przystępny cenowo. Osobiście wolałam dołożyć więcej kasy do innego sprzętu w kuchni, np. kawiarki w zabudowie:D A okap też nie najgorszy spełnia swoją funkcję, a najważniejsze, że nie robię sobie guzów na czole co miało miejsce w starej kuchni z większym okapem. Mirko ja taki okap Amica też mam na swojej liście ale TEKA DOT ISLA teraz w jakiejś promocji i nawet taniej wychodzi, tylko parametrów jeszcze nie porównywałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 15.02.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Właśnie taki zakupiłam sobie nad moją wyspę ps. podpatrzyłam u efilo. Fajny ten okapik MarJel chwaliłaś się już swoją kuchnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 15.02.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Mirko ja taki okap Amica też mam na swojej liście ale TEKA DOT ISLA teraz w jakiejś promocji i nawet taniej wychodzi, tylko parametrów jeszcze nie porównywałam.... Ładniejszy ten z Teki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.02.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Fajny ten okapik MarJel chwaliłaś się już swoją kuchnią? mirka, moja kuchnia się robi właśnie, na razie mam tylko projekt i to też już nie do końca aktualny. Kuchnia będzie pt. ,, ale to już było" - czyli biała z drewnianym egzotykiem na blacie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 15.02.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 A to super ! Egzotycznie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.02.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Właśnie taki zakupiłam sobie nad moją wyspę ps. podpatrzyłam u efilo. możesz zdradzic czy cena z ceneo jest aktualna ? czyli >5000 ? bo te 600 to chyba jakas pomyłka, reszta sklepów podaje od 5tys w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.02.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) możesz zdradzic czy cena z ceneo jest aktualna ? czyli >5000 ? bo te 600 to chyba jakas pomyłka, reszta sklepów podaje od 5tys w górę Edytowane 16 Lutego 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 15.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Mój kosztował coś ok. chyba 5300zł lub 5500zł mąż zamawiał no super i tacy lanserzy mi się podobają - daj kuchnię na forum sprawdzimy jak to sie ma do pozostałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 15.02.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 O ja pierdzielę! Ponad 5 tyśka za okap! Mój M. to chyba by mnie gołymi ręcami udusił jakbym mu z czymś takim wyjechała. Jak powiedziałam że taki za 2 tyśka chcę to prawie mi chłopina na zawał zszedł a co dopiero 5...zazdraszczam wam wyrozumiałych małżowin Jak mój M. kiedyś będzie marudził że drogie rzeczy wymyślam to mu ten wątek przedstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.02.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 no super i tacy lanserzy mi się podobają - daj kuchnię na forum sprawdzimy jak to sie ma do pozostałości Będziesz musiał jeszcze poczekać ze swoimi wywodami, parę tyg. A mi na razie pozostało lansowanie się okapem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.02.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Jak mój M. kiedyś będzie marudził że drogie rzeczy wymyślam to mu ten wątek przedstawię Ja robię tak ciągle i jak na razie się daję, ale okap mi do tej pory wypomina:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 15.02.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 MarJel Ehehhehhe niech sobie wypomina najważniejsze że masz okap jaki chciałaś! A co do lansowania....masz wypasiony okap to się chwal nawet jakby reszta kuchni miała być z kartonu ja to swego czasu to się kiblem lansowałam taka byłam dumna że mam villeroy&boch i co? ktoś mi zabroni?! p.s. niedługo przyjdzie brodzik hiszpański za 1,5 tyś wtedy dopiero się będę na forum wozić *** A z okapów to mi się podoba siemens pokazywany tu przez kogoś. http://www.skapiec.pl/site/cat/303/comp/526439?gclid=CLbfv7rKiqcCFYUw3wodBENbfA Ktoś taki użytkuje i może coś więcej o nim powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 15.02.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Będziesz musiał jeszcze poczekać ze swoimi wywodami, parę tyg. A mi na razie pozostało lansowanie się okapem:rolleyes: więc będą to wywody - czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.02.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 A czy są tu tacy, którzy nie mają okapów wcale? Ja w poprzednim mieszkaniu miałam i nie używałam, wiec zastanawiam się, czy jest mi to potrzebne? może o czymś nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 15.02.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 A czy są tu tacy, którzy nie mają okapów wcale? Ja w poprzednim mieszkaniu miałam i nie używałam, wiec zastanawiam się, czy jest mi to potrzebne? może o czymś nie wiem... Ja rozmawiając z "panem od kuchni" zapytałam o to samo i usłyszałam: jak nie jest pani przekonana o konieczności posiadania okapu, to zrobimy tylko podejście ... A aktualnie od 10 lat mam kuchnię - o przepraszam - aneks kuchenny bez okapu i nie czuję jego braku .... I uprzedzając komentarze i domysły: gotuję codziennie obiadki, piekę ciasta i zdarza mi się nawet gotować kiszoną kapustę. Przyznaję, że po smażeniu placków i ryby (niekoniecznie razem ) zapach niestety utrzymuje się cały dzionek, ale poza tym nie widzę (a może nie czuję ) problemu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 15.02.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 zapodam coś dla lanserów http://www.youtube.com/watch?v=ZA98chdygYI&feature=channel http://www.youtube.com/watch?v=4_1rb-0UkI8&feature=related wystarczy bedzie wiele do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 15.02.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Czy trzeba być lanserem, żeby mieć tak ładnie zlicowaną płytę z blatem jak na pierwszym filmiku? BTW - drugi filmik bardzo fajny, trzeci nudny - nie dotrwałam nawet do połowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.02.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Ja rozmawiając z "panem od kuchni" zapytałam o to samo i usłyszałam: jak nie jest pani przekonana o konieczności posiadania okapu, to zrobimy tylko podejście ... ... możesz to wyjaśnić ? jestem zainteresowana jako anty-okapowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 15.02.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 teraz mam link dla BANANÓW - sorki za określenie ale tak mi zostało to przedstawione więc podaje http://www.youtube.com/watch?v=2BjuzwyqPBI&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.02.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 teraz mam link dla BANANÓW - sorki za określenie ale tak mi zostało to przedstawione więc podaje http://www.youtube.com/watch?v=2BjuzwyqPBI&feature=related fajny pochłaniacz opcja z ruchomym blatem kompletnie do mnie nie przemawia, po co mi kuchnia bez zlewu i pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts