Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Próbowałem na różne sposoby ale się nie udało ponieważ była to kawiarka , mikrofala i piekarnik i każdy sprzęt o innym wymiarze , z boku wyglądało to tak :

http://www.nataly.pl/podstrony/img/1471.jpg

można w poziomie i sprzęty nie muszą być jednakowej wielkości np. układ: piecyk, kawiarka spasowana górą a na dole szuflada w kolorze szafek, mikrowela z szuflada do podgrzewania. Sensownie, symetrycznie. A tak teraz to mi sie nie podoba.

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jeżeli jest tam szkło to Ok ; super .

odnośnie rozwiazania uchwytu nie czaje jaka dziura cozmieni układ zabudowy jezlei zamiast pełnego wymiaru frontu 713 > dasz front z uchwytem

Jezli piszesz o zabudowie ,aby rozwiązać układ szafek równeiz nie ma najmniejszego problemu , Chcę od wykonawcy kuchni przeczytać odpowiedz czy mozna rozwiąząc to tak aby był uchwyt w froncie i czy mozna wykoanć inny układ szafek > to tyle nic wielkiego a istotnego

Chodzi o to, że dwa fronty schodzące się w rogu prowadzą do jednej szafki narożnej, a zastosowany uchwyt jest takiego kształtu, że jeśli byśmy dali go na obydwu frontach to powstała by dziura ( brzydko to brzmi ). Czy udało mi się wyjaśnić?

można w poziomie i sprzęty nie muszą być jednakowej wielkości np. układ: piecyk, kawiarka spasowana górą a na dole szuflada w kolorze szafek, mikrowela z szuflada do podgrzewania. Sensownie, symetrycznie. A tak teraz to mi sie nie podoba.

Alutka tylko nie wiesz o wszystkim ,,, pierwszy słupek to lodówka , drugi zamrażarka i dalej dwa słupki po 60 cm i na końcu cargo maxi 40 cm .. to jak mogłem zrobić jedną linię ? Pozdrawiam

Chodzi o to, że dwa fronty schodzące się w rogu prowadzą do jednej szafki narożnej, a zastosowany uchwyt jest takiego kształtu, że jeśli byśmy dali go na obydwu frontach to powstała by dziura ( brzydko to brzmi ). Czy udało mi się wyjaśnić?

wiem o czym piszesz, lecz rozwiązanie zawsze jest , na priv napisze

ja sie tak jeszcze zastanawiam,poniewaz widze pod ciezka zabudowa parkiet,czy taka zabudowe nie lepiej jest wykonac przed polozeniem podlogi?co z ewentualna wymiana podlogi?

parkietu się nie wymienai ,lecz wprowadza renowację , :) druga sprawa żaden problem wymienic cały parkiet z pod szafek .

Edytowane przez ANSE72

ja sie tak jeszcze zastanawiam,poniewaz widze pod ciezka zabudowa parkiet,czy taka zabudowe nie lepiej jest wykonac przed polozeniem podlogi?co z ewentualna wymiana podlogi?

Nigdy tak się nie robi , meble stawia się na podłodze docelowej ponieważ kolejne meble by były na innym poziomie , a podłogę można cyklinować jak będzie taka potrzeba .

myślę że osoby nataly i artenova trochę się zagalopowały. Wątek dokładnie brzmi "pochwalcie się swoimi kuchniami" a nie reklama popatrzcie takie kuchnie wykonuję, przy każdym waszym poście jest adres strony, jak ktoś będzie chciał to sobie wejdzie na waszą stronę i poogląda zrobione przez was kuchnie!!!!!!!!!!!!!

myślę że osoby nataly i artenova trochę się zagalopowały. Wątek dokładnie brzmi "pochwalcie się swoimi kuchniami" a nie reklama popatrzcie takie kuchnie wykonuję, przy każdym waszym poście jest adres strony, jak ktoś będzie chciał to sobie wejdzie na waszą stronę i poogląda zrobione przez was kuchnie!!!!!!!!!!!!!

całe szczęscie ze ja nie robię mebli również by mi się zebrało :)

Anika napiszę ze swojej strony co o tym myślę , Zaden wątek nie wpłynie mobilizująco na osobę jak NAWET wytyczenie wad u innych . Osoby przesiadujace na tym forum , od X czasu widzą widzą w zakonczonych realizacjach jak i proponowanych projektach I to na nic . JEDNAK również nie wszystkich stan na idealne kuchnie , Lecz warto podkreślic to że można mimo małego finansowego nakładu wykonać to w sposób Inny > lecz czy dobry warto to rozważyć

czytalam troche na stronach wykonawcow i jedni mowia,zeby ciezka zabudowe robic przed podlogami,inni,ze nozki doskonale sobie poradza w przypadku,kiedy zajdzie potrzeba wymiany podlogi...

tak mysle i mysle,bo zamierzam jedna sciane dzialowa(a moze i dwie)w domu wykonac wlasnie z szaf i bedzie tego gdzies z 10 metrow kwadratowych.....

a ze jestem osoba dosc zmienna,juz wczesniej zakladam,ze bede chciala szybko wymienic podloge

na pewno estetycznej jest postawic na

widzisz Anica jeżeli osoby które chcą słuchać innych .n nie pisały To czy Owo , spewnością by zaoszczędziły nerwów czasu i pieniędzy , wiedząc jaki nóżki są odpowiednie do montażu cięzkiiej zabudowy > więc nie wszystko co jest ZŁE jest nieprzydatne

Edytowane przez ANSE72

Próbowałem na różne sposoby ale się nie udało ponieważ była to kawiarka , mikrofala i piekarnik i każdy sprzęt o innym wymiarze , z boku wyglądało to tak :

http://www.nataly.pl/podstrony/img/1471.jpg

http://www.nataly.pl/podstrony/img/1472.jpg

chcialamzapytac o fototapetę nad blatem...czy ona jest sama przyklejona i koniec czy jeszcze na nia idzie szkło?

Reni- kuchnia bardzo mi się podoba,możesz mi napisać z jakiej firmy masz te wiszące kule i czy jesteś zadowolona,a może kupowałaś je w którymś ze sklepów internetowych,jeśli tak to proszę link

jeśli się nie mylę, to kule u Reni to Light Eye z firmy Spotline - są dostępne do zamówienia przez internet

1_21f133482_1..jpg