manieq82 21.02.2011 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 to moze zalozcie nowy watek"jak wykonac dobrze kuchnie"czy cos takiego.... hmm, myślę że jak ktoą wkleja tu zdjęcia to aby poddać się ocenie innych, inni (np ja) czerpię stąd na razie inspiracje jak DOBRZE wykonać, i szczerze z ostatnich stron bardzo dużo wyłapałem technicznych / blendowskich nowinek, garść pomysłów i innych jak dla mnie jak najbardziej panowie niech zostaną wiem o czym piszesz, lecz rozwiązanie zawsze jest , na priv napisze oo to ja też poproszę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 21.02.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 chcialamzapytac o fototapetę nad blatem...czy ona jest sama przyklejona i koniec czy jeszcze na nia idzie szkło? Witam , to jest szkło laminowane czyli grafika znajduje się pomiędzy dwoma szkłami i jest to "wypalane" w specjalnym piecu pod wysoką temperaturą . Wtedy jest najlepszy efekt i jakość ponieważ nie ma "pęcherzyków" powietrza i innych niedoróbek tak jak w przypadku naklejanych grafik lub zdjęć przykrytych przezroczystym szkłem .. A to dl przykładu : http://www.nataly.pl/podstrony/img/1258.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.02.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Nataly i Artenova, macie płatne profile, ale to, co dzieje się od wczoraj z tym wątkiem to jest przesada... Zaczynacie spamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 21.02.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Ja mam fototapete przyklejną przodem na przeźroczystą szybę i wyglada bardzo fajnie, zadnych pęcherzyków. http://img62.imageshack.us/img62/4537/wita277.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 21.02.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 hej dziewczyny...i panowie...Czy ktoś mi powie czemu ja nie widzę zdjęć kuchni reni1980? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroliczana 21.02.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 ja tez nie widze a chetnie bym obejrzala bo lubie beton i czyste formy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.02.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 hej dziewczyny...i panowie...Czy ktoś mi powie czemu ja nie widzę zdjęć kuchni reni1980? Trzeba się cofnąć na str. 546, tam są fotki. Nie wszystkie dostępne, ale część jest widoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroliczana 21.02.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 bylam juz wczesniej na tej stronie i wszystkie sa czasowo niedostepne... ktos ma jakis pomysl jak je zobaczyc? chyba ze zostaly usuniete:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.02.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 (edytowane) Nataly i Artenova, macie płatne profile, ale to, co dzieje się od wczoraj z tym wątkiem to jest przesada... Zaczynacie spamować Joliska , a ja myslę iz te osoby powinny udzielać się w tym wątku i to bardzo . Ponieważ są przedsiębiorcami i ich realizacje były tu na forum i ono mogą wiele wskazać poprawnych rozwiązań jak i < wytłumaczyć Tu na forum > pewne wpadki > Nie koniecznie ich . I jeżeli chodzi Tobie o to czy , ludzie robiący kuchnie zostaną wplątani i wyłapani jako kilenci ich firm . Nic zdrożnego, ponieważ jest możliwośc weryfikacji ich prac i bezpośrednia rozmowa z wykonawcą . . Również można napisać ze Moje pisanei jest spamem i wielu inych forumowiczów ,Tylko różnica jest cel ---zarobkowy . I Powiem ze właśnie takie osoby powinny się wypowiadać na temat Kuchi już zrealizowanych jak i na etapie zagospodarowania kuchni . Koledzy nie spamuja ponieważ mają płatne profile i Tu jest błąd redakcji murataora , że zezwolił na taka formę . Aby nie było , pomówień, WYSTARCZY ŻE forumowicze zgłosza do Administora forum , iż profile płatne naciągają na priv na realizacje kuchni przeZ ich firmy . << LECZ PO CO SA PROFILE PŁATNE >> bylam juz wczesniej na tej stronie i wszystkie sa czasowo niedostepne... ktos ma jakis pomysl jak je zobaczyc? chyba ze zostaly usuniete:( JA MAM poprosić Reni o ponowne wklejenie . prowdopodobnei usunęła z image shacka foty i dlatego sa niedostępne Edytowane 21 Lutego 2011 przez ANSE72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.02.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Joliska , a ja myslę iz te osoby powinny udzielać się w tym wątku i to bardzo . Ponieważ są przedsiębiorcami i ich realizacje były tu na forum i ono mogą wiele wskazać poprawnych rozwiązań jak i < wytłumaczyć Tu na forum > pewne wpadki > Nie koniecznie ich . I jeżeli chodzi Tobie o to czy , ludzie robiący kuchnie zostaną wplątani i wyłapani jako kilenci ich firm . Nic zdrożnego, ponieważ jest możliwośc weryfikacji ich prac i bezpośrednia rozmowa z wykonawcą . . Również można napisać ze Moje pisanei jest spamem i wielu inych forumowiczów ,Tylko różnica jest cel ---zarobkowy . I Powiem ze właśnie takie osoby powinny się wypowiadać na temat Kuchi już zrealizowanych jak i na etapie zagospodarowania kuchni . Koledzy nie spamuja ponieważ mają płatne profile i Tu jest błąd redakcji murataora , że zezwolił na taka formę . Aby nie było , pomówień, WYSTARCZY ŻE forumowicze zgłosza do Administora forum , iż profile płatne naciągają na priv na realizacje kuchni przeZ ich firmy . << LECZ PO CO SA PROFILE PŁATNE >> oczywiście że mogą się wypowiadać ale zdjęcia ich realizacji pokazywane jako dobry przkład to już przesada,jasne że szukają klientów, skro mają dużo czasu aby pisać, konkurencja duża, trzeba szukać nowych klientów, no i te hasła, darmowe podpowiedzi, kto nrmalny płaci za to, aby za darmo podpowiadać, LITOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.02.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 oczywiście że mogą się wypowiadać ale zdjęcia ich realizacji pokazywane jako dobry przkład to już przesada,jasne że szukają klientów, skro mają dużo czasu aby pisać, konkurencja duża, trzeba szukać nowych klientów, no i te hasła, darmowe podpowiedzi, kto nrmalny płaci za to, aby za darmo podpowiadać, LITOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie czaje , no i te hasła, darmowe podpowiedzi, kto nrmalny płaci za to, aby za darmo podpowiadać, LITOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 21.02.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Tym bardziej powinni się wypowiadać w aranżacjach. Tam większe szanse na klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.02.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Reni czemu usunelas fotki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.02.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Tym bardziej powinni się wypowiadać w aranżacjach. Tam większe szanse na klienta. ale wolą tutaj, łatwiej się krytykuje gotowe niż podpowiada z pożytkiem dla klienta Reni czemu usunelas fotki??? witam, ja nie usuwałam, sama nie wiem czemu ich nie ma nie czaje , no i te hasła, darmowe podpowiedzi, kto nrmalny płaci za to, aby za darmo podpowiadać, LITOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ? czego nie rozumiesz kolego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.02.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 (edytowane) czego nie rozumiesz kolego? tego co napisałaś KTo normalny płaci za To >>>>>>. aby za darmo podpowiadać ???????? witam, ja nie usuwałam, sama nie wiem czemu ich nie ma RENI Ty idz sprawdz czuy masz jeszcze kuchnie , branie było na nia , po postach dojdziesz kto mogł ja pociągnąć Edytowane 21 Lutego 2011 przez ANSE72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 21.02.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Nie nakręcajcie się tak, bo to do niczego nie prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.02.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 tego co napisałaś KTo normalny płaci za To >>>>>>. aby za darmo podpowiadać ???????? Bo nataly napisał ze przychodzi na to forum udzielać darmowych porad, więc pytam kto normalny płaci za to aby darmowo doradzać, więc musi to mieć podtekst zarobkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 21.02.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 i po co ta dyskusja.. nie wiecie, że złość piękności szkodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.02.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 tego co napisałaś KTo normalny płaci za To >>>>>>. aby za darmo podpowiadać ???????? RENI Ty idz sprawdz czuy masz jeszcze kuchnie , branie było na nia , po postach dojdziesz kto mogł ja pociągnąć właśnie miałabym problem czy to Ci którzy chwalili czy Ci którym się nie podobało ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.02.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 (edytowane) Bo nataly napisał ze przychodzi na to forum udzielać darmowych porad, więc pytam kto normalny płaci za to aby darmowo doradzać, więc musi to mieć podtekst zarobkowy. a widzisz Renia to jest warte uwagi > z tym co napisałem, jak to się powiąże może wyjśc MUS darmowych porad właśnie miałabym problem czy to Ci którzy chwalili czy Ci którym się nie podobało ha ha RENI EDYTUJ POST I WKLEJ FOTKI właśnie miałabym problem czy to Ci którzy chwalili czy Ci którym się nie podobało ha ha mnie nie bierz pod uwagę , cały czas byłem przed kompem Edytowane 21 Lutego 2011 przez ANSE72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts