Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

myszko kochana, ja też nie wiem co się dzieje, jak wkleję zdjęcia to są widoczne jeden dzień, upsss!!!!!!!!!!!!!!!!!
a do mnie tak nie piszesz :( < renia wklej je z Image shacka jako link http://img269.imageshack.us/i/74fadf0a64c12408med.jpg/ ale ich z niego nie usuwaj Edytowane przez ANSE72

ja użytkuję swoją kuchnię 3 miesiące. Mam ogromny problem z myciem ściany pomalowanej specjalną farbą. Widać na niej wszystko, nawet zacieki po parze... Po gotowaniu wody sciana wygląda nie za ładnie ;( Kładziemy tam teraz płytki. Zastanawiałam się nad szybą ale w rezultacie zdecyduję się na płytki.

Mam prośbe o pomoc w doborze płytek. Co polecacie do tej kuchni? Jaką kolorystykę?

http://img94.imageshack.us/img94/7162/listopad2010041.jpg

Ja bym zmieniła te nóżki przy meblach- bardzo tandetnie wyglądają

Jak ktoś pisze "ja użytkuję swoją kuchnię 3 miesiące." nie wspominając nic, że kuchnia nie jest skończona to można się domyślić, że to tak już zostanie...

Ale jeżeli osoba przeglądająca To forum lub czerpie wiadomości z innych źródeł na temat kuchni , powinna spostrzec ze przy takich nóżkach , rejsa > pozostanie to wykończone cokołem BYć może w innym czasie

meggiess jednak Coś mnie kręcisz < a jezli poproszę, abyś zrobiła fotkę już skończonej kuchni i ją zamieściła na forum to bedzie ok

jasne, ale kurcze nie wiem o co chodzi. Ja kręcę???? w jakim celu????

Poprosiłam o pomoc w doborze płytek. Zdjęcie wkleiłam takie jaki akurat miałam. W tej chwili sa już założone cokoły, poprawiona zmywarka i wyregulowane szuflady. Nie przypuszczałam, że wywołam tym zdjęciem takie zgorszenie.

Jednym słowem wyjaśniam: zdjęcie jest z grudnia 2010, teraz kuchnia wygląda juz troche inaczej, z pewnością za 2-3 miesiące będzie też wyglądała troche inaczej. Użytkuję ją od grudnia, jakoś nie przeszkadzał mi brak cokołów przez pierwszy miesiąc. Jeśli ANSE72 ma wątpliwości co do mojej uczciwości i chce jakos mnie sprawdzać, to jasne w piatek wstawię bieżące zdjęcie kuchni...

mrówka, chyba nie ma wielkiego wyboru przy tego typu nóżkach:lol2:

przecież to zwykłe nóżki do regulacji, które po zakończeniu montażu zakrywa cokół....:rolleyes:

Nie zauważyłam żeby Meggies pisała coś o cokole.Jeżeli wkleiła zdjęcia kuchni i nie ma słowa , że jest nie skończona to rozumiem -taki jest ostateczny jej kształt. A co do samych nóżek- ja miałam spory wybór a też mam zakryte:lol2:

Edytowane przez mrówka75

tak jak napisałam wcześniej. To zdjęcie jeszcze nie skończonej kuchni. Przecież można użytkować nie skończoną kuchnię bez cokołów ;)

oczywiście ,ze można ;) ja nawet używałam bez frontów ;)ale maggiess czym Ty się przejmujesz ?kuchnia całkiem fajna - ja stawiam na płytki - niestety teraz podobają mi się tylko białe ,ale takie rozwiązanie chyba cie nie zadowala ;(