meggiess 23.02.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 meeggiess ponawiam zapytanie odnośnie zdjęcia wykończonej kuchni jeśli to takie istotne to oczywiście zdjęcie z cokołami będzie w piatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 23.02.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 przecież napisała , że w piątek wstawi fotki ! niecierpliwość zgubna bywa ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 23.02.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Reni śliczna kuchnia, ale reszta domku też zapewne równie ciekawa, na jednej fotce widać super schody może jakaś galeryjka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bianka1977 23.02.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 reni pięknie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 23.02.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 (edytowane) jasne, ale kurcze nie wiem o co chodzi. Ja kręcę???? w jakim celu???? Poprosiłam o pomoc w doborze płytek. Zdjęcie wkleiłam takie jaki akurat miałam. W tej chwili sa już założone cokoły, poprawiona zmywarka i wyregulowane szuflady. Nie przypuszczałam, że wywołam tym zdjęciem takie zgorszenie. Jednym słowem wyjaśniam: zdjęcie jest z grudnia 2010, teraz kuchnia wygląda juz troche inaczej, z pewnością za 2-3 miesiące będzie też wyglądała troche inaczej. Użytkuję ją od grudnia, jakoś nie przeszkadzał mi brak cokołów przez pierwszy miesiąc. Jeśli ANSE72 ma wątpliwości co do mojej uczciwości i chce jakos mnie sprawdzać, to jasne w piatek wstawię bieżące zdjęcie kuchni... przepraszam nie zauwazyłem tego posta -przepraszam płytka 600x300 wysoki poler może być w odcieni kości słoniowej Edytowane 23 Lutego 2011 przez ANSE72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bianka1977 23.02.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 meggies znalazłam taką zieleń w kaflach piecowych:http://www.kaflepiecowe.pl/images/grupa23/05.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 23.02.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 ależ oczywiście ,że można użytkować i bez cokołów, ja użytkuje bez blatu już 3 tydzień i też się da. Nie chodzi o to, że wywołałaś zdjęciem zgorszenie bo kuchnia ładna i przyjemna, tylko przy wklejeniu po raz pierwszy zdjęcia nie napisałaś ,że nie jest skończona więc można było sądzić, że taki ma być ostateczny jej kształt. Są gusta i guściki, różne rzeczy ludzie wybierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota21 23.02.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Meggiess, może faktycznie jakiś odcień białego byłby rozwiązaniem, ale ja raczej bym się zastanowiła nad panelem ze stali nad płytą kuchenną. Unikniesz wprowadzenia kolejnego koloru bo stal już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 23.02.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 bianka1977 kolor kafla ogień !!! pauje do ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgPi 23.02.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Bianca1977 fajny klimacik kuchni a czy tapetkę masz klejoną do ściany, szkło klejone czy przykręcane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 23.02.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 jak ja wam zazdroszczę tych kuchni- u mnie wszystko ciągle w rozsypce, ciągle problemy i reklamacje i wymiany na okrągło ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.02.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Reniu, dostałam własnie jakąś wyczesaną kuchnią po oczach:-) wiesz cos o tym? spodziewalam sie, ze bedzie piekna i sie nie zawiodłam. Zakladam fanklub wnetrz Reni i Ilony Agaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 23.02.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 reni1980, kuchnia cudna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.02.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Reniu, dostałam własnie jakąś wyczesaną kuchnią po oczach:-) wiesz cos o tym? spodziewalam sie, ze bedzie piekna i sie nie zawiodłam. Zakladam fanklub wnetrz Reni i Ilony Agaty dziękuje bardzo,miło mi że tak uważasz! dziękuję wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.02.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 cały czas się zastanawiam nad praktycznością kuchni reni i oknem przy kuchence. :>Jak często myje się okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.02.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 cały czas się zastanawiam nad praktycznością kuchni reni i oknem przy kuchence. :> Jak często myje się okno? witam, juz ci zadawałam pytanie, czy widzisz różnicę w myciu lacobel czy okna, bo dla mnie to samo, psikam i 4 razy reką przecieram i już, dla mnie praktyczne, w zasadzie to kupiłam płytę w kształcie nerki, największy palnik jest nadalej a zawsze na nim piekę mięsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 23.02.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 witam, juz ci zadawałam pytanie, czy widzisz różnicę w myciu lacobel czy okna, bo dla mnie to samo, psikam i 4 razy reką przecieram i już, dla mnie praktyczne, w zasadzie to kupiłam płytę w kształcie nerki, największy palnik jest nadalej a zawsze na nim piekę mięsko.[/quote reni to najmniejszy problem czy okną bedą pochlapane , mogą wówczas stanowić funkcję rolety Oj czuję ze obiad będzie , czekamy wszyscy na zapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bianka1977 23.02.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 AgPi tapeta klejona a szkło przykręcone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.02.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Reni,u mnie jest prawie identyczny układ kuchni.Też okno narożne( choc ma inne wymiary) i półwysep też wypada w tym miejscu, tylko mamy zlew i płytę usytuowane dokładnie na odwrót:-)Wkrótce pokaże wizualke. Jedno pytanko w zwiazku z lampami nad półwyspem. Gdzie je kupiłaś? Ja kupiłam w Castoramie lampę do wiatrołapu w tym samym klimacie (pięć kul i na różnej długości), ale innych wariantów nie było. I jeszcze jedno-jaką grubość ma blat?Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.02.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Reni,u mnie jest prawie identyczny układ kuchni.Też okno narożne( choc ma inne wymiary) i półwysep też wypada w tym miejscu, tylko mamy zlew i płytę usytuowane dokładnie na odwrót:-)Wkrótce pokaże wizualke. Jedno pytanko w zwiazku z lampami nad półwyspem. Gdzie je kupiłaś? Ja kupiłam w Castoramie lampę do wiatrołapu w tym samym klimacie (pięć kul i na różnej długości), ale innych wariantów nie było. I jeszcze jedno-jaką grubość ma blat?Z góry dziekuję to są lapy light eys firmy spotline, natomiast blat ma 3cm.pozdrowionka. jak ja wam zazdroszczę tych kuchni- u mnie wszystko ciągle w rozsypce, ciągle problemy i reklamacje i wymiany na okrągło ;( kochana, tak jest zawsze nie tylko u ciebie, ja 3 miesiące czekałam na cokoły, jak przyjechali montować porysowali front, muszę oddać do lakierowania, więc dwa tyg. bez frontu, a cokoły znowu do wymiany bo źle policzyli i zrobili łączenie na środku zabudowy, barany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts