reni1980 24.02.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 @reni1980 bardzo ale to bardzo ładnie wyszło. i nawet nie skrytykuję półeczek, bo mi się podobają a co do dyskusji o szybach - jako właścicielka czarnej lustrzanki wzdłuż całego kuchennego blatu, a więc także płyty i zlewu, powiem wszystkim, że to jedna z tych rzeczy, które umieszczam na liście "rzeczy, które w ciemno powtórzyłbyś w nowym domu". drobne ciapeczki wcale nie są strasznie widoczne, zaś czyszczenie sprowadza się do dwóch ruchów - psiknięcia i przetarcia ręcznikiem papierowym. pomijam ochy i achy na walory estetyczne. zdecydowanie top 3 z moich inwestycji mieszkaniowych. dusienko, twoja kuchnia cudowna ale ta czarna lustrzanka to kompletnie nie praktyczna, czy ty zdajesz sobie z tego sprawę????ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 24.02.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ja w swojej kuchni będe miała takie same okna jak Reni i zastanawiam sie jeszcze nad czarnym granitem na blaty i pomiedzy szafki...Co Wy na to? Dopiero będzie czyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ja nie mam lacobela mam szklo hartowane, uwazam ze to rozwiazanie niemal idealne dobrze sie myje , nie ma fug, i wcale nie widac bardzo kropelek. Mam pod szklem tapete moze ona powoduje, ze nie widac za bardzo plamek . Agi czemu czarny granit mialby byc taki zly do czyszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 24.02.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ja w swojej kuchni będe miała takie same okna jak Reni i zastanawiam sie jeszcze nad czarnym granitem na blaty i pomiedzy szafki...Co Wy na to? Dopiero będzie czyszczenia cześć Agi75, rób czarny i się nie zastanawiaj, ja bede miała zlew przy oknie i czarny blat, nie wiem jak z oknem ale blat jest praktyczny, znajoma ma Absolute Black i jest rewelacja, mozna na nim kroić, stawiać gorące, itd.. potem tylko ściereczką i jest pięknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.02.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ja w swojej kuchni będe miała takie same okna jak Reni i zastanawiam sie jeszcze nad czarnym granitem na blaty i pomiedzy szafki...Co Wy na to? Dopiero będzie czyszczenia Oj, to marny Twój los na forum, jak wrzucisz fotki kuchni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 24.02.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Oj, to marny Twój los na forum, jak wrzucisz fotki kuchni;) :lol2: raczej tak, co niektórzy będą ci mącić że się namęczysz pucując okno i do końca życia nie wyjdziesz z kuchni jak Reni hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 24.02.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 cześć Agi75, rób czarny i się nie zastanawiaj, ja bede miała zlew przy oknie i czarny blat, nie wiem jak z oknem ale blat jest praktyczny, znajoma ma Absolute Black i jest rewelacja, mozna na nim kroić, stawiać gorące, itd.. potem tylko ściereczką i jest pięknie ! A ja się zastanawiam, czy do kamiennego blatu pasuje tylko zlew podwieszany, czy moze tez byc granitowy, czarny, 1,5 komorowy z małym ociekaczem? Jak myślicie? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 24.02.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ale czasem jest idealny mąż no to pozazdrościć! mój kochany ale czy idelany ?! A ja się zastanawiam, czy do kamiennego blatu pasuje tylko zlew podwieszany, czy moze tez byc granitowy, czarny, 1,5 komorowy z małym ociekaczem? Jak myślicie? - my planujemy na kamiennym blacie czarnym czarny zlew, z jakiegoś tworzywa przypominającego kamień, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 oczywiscie ze nie musi byc podwieszany zlew to zalezy tylko od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.02.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 A ja się zastanawiam, czy do kamiennego blatu pasuje tylko zlew podwieszany, czy moze tez byc granitowy, czarny, 1,5 komorowy z małym ociekaczem? Jak myślicie? - hejka, do kamiennego blatu podwieszany wygląda super ale inny też może być, ja mam szklany nakładany dwu komorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 (edytowane) szklany??? jaki to zlew? Edytowane 24 Lutego 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.02.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 szklany??? jaki to zlew? noo!!!!! oj nie uważnie oglądacie, okno przyćmiło wszystko, uppss, cholera będę się teraz tłumaczyć ile razy go przecieram, na szczęście to białe szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 faktycznie nie rzuca sie w oczy ale przygladnelam sie zdjeciom i faktycznie szklane cos tam jest nawet nie wiedzialam ze takie sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 24.02.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 reni a mi od razu rzucil sie w oczy Twoj bialy zlewozmywak Wlasnie mialam prosic o foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.02.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 24.02.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dziewczyny do realizacji jeszcze trochę czasu i wątpliwości co do projektu co nie miara, ale już sie boję co będzie jak wrzucę tu fotki...A jeszcze dodam, że szafki górne będą prawdopodobnie lakierowane na czarno....ha,ha.Moja starsza część rodziny na parapetówie chwyci się za głowy..... Markoto słyszałam, ze strasznie na czarnym polerowanym granicie widać i krople wody i kurz, szczególnie latem osadzający sie gdy masz uchylone okno i mieszkasz przy drodze gruntowej.Dlatego pojawiła sie myśl, zeby może zrobić blat z satynowanego granitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 no fakt na czarnym polerze moze byc widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 24.02.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 hejka, do kamiennego blatu podwieszany wygląda super ale inny też może być, ja mam szklany nakładany dwu komorowy podeślij jakieś linka jak masz dostęp, bo bardzo mnie to zaciekawiło ? już znalazłam kilka w necie, ciekawe, na zdjęciach nie wyglądają jakoś inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 24.02.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Jacksie- a co to za białe lustrzen płytki masz w kuchni? możesz podać jakiś link do nich, wymiary, ew. sklep, i chętnie fotkę jak wygląda to u Ciebie?dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.02.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 http://images40.fotosik.pl/550/a644a03e4d79fec9med.jpg To płytki Venis 100cm na 33. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts