aricia 25.02.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 ja mam uchwyty "krawędziowe" potwierdzam fakt,że "tradycyjne" uchwyty są pewnie wygodniejsze. jednak dla mnie również te drugie są mniej estetyczne ( ale to pojęcie względne, jak ogólnie wiadomo). rzeczywiście problemem bywają dłuższe paznokcie, szczególnie przy otwieraniu takich sprzętów jak lodówka ja już parokrotnie zaliczyłam złamanie z przemieszczeniem ( paznokcia ofkorz) ...a nie daj bóg, jak fronty są lakierowane na jasny kolor ( jak u mnie np.) a paznokieć na ciemniejszy....ryski gwarantowane, a zmyć acetonem nie można:mad:. ergo, odkąd mam tę kuchnię paznokcie maluje baaaardzo okazjonalnie nie wypowiem się nt. szafek otwieranych do góry z tymi uchwytami, bo takowych nie posiadam. natomiast średnio widzę użytkowanie wspomnianych szafek bez choćby tych spowalniaczy, o których mówi annNS2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.02.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 http://img46.imageshack.us/img46/185/zdjeciejk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.02.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 P.S. właśnie odkryłam że w trzech szafkach panowie zapomnieli o spowalniaczach. ale przy tych uchwytach szczerze mówiąc nie bardzo czuć różnicę bo i tak zamykam trzymając uchwyt do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.02.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 (edytowane) o! efi, widzę że i u Ciebie lipomal rulez!!!!! p.s. aż sprawdzę u mnie w szafkach, czy man wszystkie spowalniacze. p.s.2 mam wszystkie . to good, bo ja z tych trzaskających jestem Edytowane 25 Lutego 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 25.02.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 http://img46.imageshack.us/img46/185/zdjeciejk.jpg widzę, ze kuchnia była wykonana przez stolarza , poznać po zamontowanych zawiasach > , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izuuś 25.02.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 dzięki dziewczyny....męczę się z tą moją kuchnią już kilka miesiący i sto zmian na minutę . Tak to jest jak samemu się projektuje, bo gdybym wzięła studio kuchenne, to bym się pewnie nie martwiła o każdy detal, a tak mam stolarza, który mi moją kuchnię wykona za pół ceny, ale niestety każdą dosłownie pierdołę muszę zaprojektować sama. Wykorzystam Was jeszcze, może ktoś ma pomysł na niedrogie rozwiązanie koszy na śmieci, tzn. chcę zamontować wysuwaną szufladę bluma z miejscem na kosze do segregacji w szafce 60. Takie gotowe kosze kosztują od ok. 600zł, bluma nawet więcej. Ikea ma same plastikowe kosze po ok.30zł. Myślałam, żeby wstawić po prostu luzem te kosze do szuflady, ale obwawiam się, że będą się przesuwały i wywracały. Może, ktoś zna inną firmę bądź inne rozwiązanie ale w granicach cenowego rozsądku. Bo płacić siedem stów za kosz na śmieci to trochę anse72, a czemu ma służyć Twój komentarz odnośnie wykonania mebli przez stolarza, a zwłaszcza ta zielona buźka, która oznacz sick=chory???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 widzę, ze kuchnia była wykonana przez stolarza , poznać po zamontowanych zawiasach > , Anse, kuchnie zazwyczaj wykonywane sa przez stolarzy... rzeźnicy rzadko się biorą za wykonywanie mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.02.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 ja mam taka zrobiona segregacje , kosze kupowalam w markecie jeden na 60 litrowe worki i 2 mniejsze na 35, nic sie nie przewraca bo mam tam tez zmiotke, itd, mnie po pierwsze odstraszala cena segregacji a po drugie te kosze byly takie maciupenkie ze 2 razy dziennie musialabym je oprozniac Ja w szafkach gornych o ile podnoszone sa do gory mam spowalniacze ale takie nawiercane w korpusie bo przy ramce aluminiowej te spowalniacze typowe uderzały w szybe Anse jak zwykle musi dorzucic swoje 3 grosze ale tak zeby czasami nikt nie zrozumial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 25.02.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 (edytowane) Anse, kuchnie zazwyczaj wykonywane sa przez stolarzy... rzeźnicy rzadko się biorą za wykonywanie mebli Za to trolle często biorą się za komentowanie ... Izuuś a zaglądałaś na "szufladę" na kosze na śmieci ikełową za 60 zł? Edit: Namiar: RATIONELL Wysuwana taca do sortowania odpadów 60 PLN nr produktu: 201.107.43 Edytowane 25 Lutego 2011 przez Anulek2005 namiar :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 25.02.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Za to trolle często biorą się za komentowanie ... Izuuś a zaglądałaś na szufladę na kosze na śmieci ikełową za 60 zł? jak dla mnie jesteś , zbyt ......... napisz sobie odpowiedni wpis . Ponieważ nie masz pojęcia o niczym na Tym forum , udajesz doradzcę przepisując innych opinie . Moze Tobie tego nie napisałem ale masz możliwośc dostać od Muratora order za odwagę . Ale z tego co przeczytałem muissz popełnić .................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 25.02.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 anse72, a czemu ma służyć Twój komentarz odnośnie wykonania mebli przez stolarza, a zwłaszcza ta zielona buźka, która oznacz sick=chory???????????? To , że zawias żle zamontowany co prowadzi do kątowego osadzenia zawiasu , jak i wkręty nie są wkecone prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 25.02.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 jam je oprozniac Ja w szafkach gornych o ile podnoszone sa do gory mam spowalniacze ale takie nawiercane w korpusie bo przy ramce aluminiowej te spowalniacze typowe uderzały w szybe a wystarczyło zamocować odpowiednie zawiasy < Lecz To jest wola investora > Anse, kuchnie zazwyczaj wykonywane sa przez stolarzy... rzeźnicy rzadko się biorą za wykonywanie mebli Elen , powiem ze blacharze samochodowi i inne zawody także . więc nie ma reguły kto to wykonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 a wystarczyło zamocować odpowiednie zawiasy < Lecz To jest wola investora > mylisz się Anse, to nie jest wola inwestora, inwestor nie musi znać oferty wszystkich dostępnych na rynku zawiasów, to jest kwestia wiedzy i orientacji wykonawcy, czy potrafi coś doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 25.02.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Anse, kuchnie zazwyczaj wykonywane sa przez stolarzy... rzeźnicy rzadko się biorą za wykonywanie mebli u mojej mamy kuchnie robił no właśnie prawie "rzeźnik"( jak się okazało z wyrokiem).A taki miał ładne studio kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.02.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Anse zawiasy sa odpowiednie. Ja wiem ze ty jestes duchem swietym i dokladnie wiesz jak kto ma w domu i ze wszyscy z zalozenia maja zle, a ja jestem okropnym inwestorem, ze sie nie zgodzilam na dobre rozwiazanie i tylko utrudnialam zycie biednemu stolarzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 u mojej mamy kuchnie robił no właśnie prawie "rzeźnik"( jak się okazało z wyrokiem).A taki miał ładne studio kuchenne Mrówka, ja to zawsze naiwna byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.02.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 dzięki dziewczyny....męczę się z tą moją kuchnią już kilka miesiący i sto zmian na minutę . Tak to jest jak samemu się projektuje, bo gdybym wzięła studio kuchenne, to bym się pewnie nie martwiła o każdy detal, a tak mam stolarza, który mi moją kuchnię wykona za pół ceny, ale niestety każdą dosłownie pierdołę muszę zaprojektować sama. Wykorzystam Was jeszcze, może ktoś ma pomysł na niedrogie rozwiązanie koszy na śmieci, tzn. chcę zamontować wysuwaną szufladę bluma z miejscem na kosze do segregacji w szafce 60. Takie gotowe kosze kosztują od ok. 600zł, bluma nawet więcej. Ikea ma same plastikowe kosze po ok.30zł. Myślałam, żeby wstawić po prostu luzem te kosze do szuflady, ale obwawiam się, że będą się przesuwały i wywracały. Może, ktoś zna inną firmę bądź inne rozwiązanie ale w granicach cenowego rozsądku. Bo płacić siedem stów za kosz na śmieci to trochę anse72, a czemu ma służyć Twój komentarz odnośnie wykonania mebli przez stolarza, a zwłaszcza ta zielona buźka, która oznacz sick=chory???????????? ja mam kosz z peki, i dziś bym go chyba nie kupiła, jest faktycznie mały, poleciłabym ci te z ikei, tanie i dobre, a szufladą nie będziesz tak szarpać aby się przewracały, ponadto wszystkie są plastikowe nie tylko z ikei, wydaje mi sę że chyba te pieniądze lepiej spożytkować na spowalniacze i domykacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.02.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 oto moja segregacja tylko prosze bez komentarzy jaki tam balagan http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_0285.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 25.02.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Anse zawiasy sa odpowiednie. Ja wiem ze ty jestes duchem swietym i dokladnie wiesz jak kto ma w domu i ze wszyscy z zalozenia maja zle, a ja jestem okropnym inwestorem, ze sie nie zgodzilam na dobre rozwiazanie i tylko utrudnialam zycie biednemu stolarzowi Markoto jak zdążyłem zauważyć , dużo miałaś do powiedzenia na mój temat . I teraz również masz swoje <<>< trafne >>>> spostrzeżenia . Więc odnośnie tematu Kuchnie < zamiast udzielac się na forum zwracając uwagi innym , proponowałbym zapoznać się abyś wiedziała jakich mozna uzyć np. zawiasów oraz również jak ładnie połączyć blat z zaobleniem o profilu > .. i promieniu np. R14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.02.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 (edytowane) Sorki panie wszechwiedzacy moze zamiast napadac na wszytskich zaczalbys robic te super kuchnie bo jak na razie to chyba nikomu na forum nie pomogles swoimi uwagami za to obraziles juz polowe Edytowane 25 Lutego 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts