masterny 03.03.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 proszę o informację, ile kosztuje taka szuflada jak ta ze słoikami od 100 - 150 PLN - uśredniając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 03.03.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Marta, to zależy co w tych słoikach jest no na te to się nie rzucam bo mi nie styknie chyba żebym skarbonke potrzaskała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 03.03.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 To ja tez się pochwalę, jeszcze brakuje drzwi spiżarni , które będą takie jak fronty, szkła nad okapem i zlewem oraz innych dodatków. Właśnie czy biały lacobel będzie ok ? http://img695.imageshack.us/img695/5104/kuch2001.th.jpg http://img291.imageshack.us/img291/6942/kuch001.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.03.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 hihihia kto to tam sie skrada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.03.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 no na te to się nie rzucam bo mi nie styknie chyba żebym skarbonke potrzaskała ehh, te kompromisy - albo słoiki albo szuflada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.03.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Bardzo ładna i bardzo estetyczna kuchnia. I baaaaaaaaardzo podoba mi się, że zlewozmywak nie jest pod oknem. Białe szkło będzie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 03.03.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Bardzo ładna i bardzo estetyczna kuchnia. I baaaaaaaaardzo podoba mi się, że zlewozmywak nie jest pod oknem. Białe szkło będzie pasowało. KUCHNIA ŁADNA LECZ WIDZISZ AGATAh jeżeli szafki szuflada była zamieniona z zlewozmywakowa był by ładniejszy układ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.03.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Nie do końca rozumiem co napisałeś, ale domyślam się, że chodzi Ci o zamianę miejscami zlewozmywaka i szafki (z szufladami) po lewej stronie od niego. Dobrze rozumiem? Może i by był, ale kuchnia została wykonana tak jak widać na zdjęciach. Moim zdaniem ładnie, prosto i bardzo estetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 03.03.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 KUCHNIA ŁADNA LECZ WIDZISZ AGATAh jeżeli szafki szuflada była zamieniona z zlewozmywakowa był by ładniejszy układ ale tam nie mogły byc szuflady, bo pod zlewozmywakiem chcialam kosz na śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.03.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 bardzo fajnie, ładne połączenie kolorków.jedyne co ja bym zmieniła, to dociągnięcie wysokich szafek do samego sufitu, ale ta rameczka to w sumie ukrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 03.03.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 ale tam nie mogły byc szuflady, bo pod zlewozmywakiem chcialam kosz na śmieci dziwne rozumowanie , ale ok > czyli rozumiem ze masz zsyp do piwnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 03.03.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 dla mnie nie ma tu nic dziwnego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 03.03.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 dla mnie nie ma tu nic dziwnego..... a napisz mi jaka jest różnica , z zaprojektowaniem szafek w takiej formie jaką przedstawiłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.03.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 anse72 - nie każdy chce mieć kosz w szufladzie. ja też należę do tych, którzy mając taką możliwość, świadomie zrezygnowali z tego rozwiązania. jak robię w kuchni coś mokro-obierkowego lubię stać tuż przy samym blacie i mieć drzwiczki otwarte. krok w tył i płynnym ruchem śmieć ląduje na swoim miejscu. przy śmietniku w szufladzie trzeba albo wypinać pupę (jeśli ma być otwarta non stop) albo za każdym razem mokrą łapką dotykać ukchwytu czy kolanem, łokciem uruchamiać tip-on'a. moje szafki mają uchwyty więc pewnie musiałabym non stop przecierać tą szafkę.nie uważam aby burzyło to linie w kuchni w sposób nie do zniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 03.03.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 bardzo prosta, dając szuflady pod zlewem o takiej głębokości jak reszta szuflad, nie mam możliwości wstawienia tam kosza na śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 03.03.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 anse72 - nie każdy chce mieć kosz w szufladzie. ja też należę do tych, którzy mając taką możliwość, świadomie zrezygnowali z tego rozwiązania. jak robię w kuchni coś mokro-obierkowego lubię stać tuż przy samym blacie i mieć drzwiczki otwarte. krok w tył i płynnym ruchem śmieć ląduje na swoim miejscu. przy śmietniku w szufladzie trzeba albo wypinać pupę (jeśli ma być otwarta non stop) albo za każdym razem mokrą łapką dotykać ukchwytu czy kolanem, łokciem uruchamiać tip-on'a. moje szafki mają uchwyty więc pewnie musiałabym non stop przecierać tą szafkę. nie uważam aby burzyło to linie w kuchni w sposób nie do zniesienia. :) Duś a kto napisał aby kosz na śmieci stał w szafce szufladowej ???? w gre wchodziła w fazie projektowania zmiana układu szafek !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 03.03.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 bardzo prosta, dając szuflady pod zlewem o takiej głębokości jak reszta szuflad, nie mam możliwości wstawienia tam kosza na śmieci no jeżeli TY tak sądzisz . nie dam rady przekonać was >>. upssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.03.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 to ja nie rozumiem. w jaki sposób w fazie projektowania zmieniłbyś układ szafek? nie masz nikogo przekonywać, ale wyraź jaśniej co masz na myśli, jakie rozwiązanie. jeśli nie chodzi tobie o umieszczenie szuflad w tamtym miejscu, to jaką inną możliwość byś propnował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.03.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 duś, myślę że tak jak ja to opisałam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56188-pochwalcie-si%C4%99-swoimi-kuchniami&p=4607626&viewfull=1#post4607626 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 03.03.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 to ja nie rozumiem. w jaki sposób w fazie projektowania zmieniłbyś układ szafek? nie masz nikogo przekonywać, ale wyraź jaśniej co masz na myśli, jakie rozwiązanie. jeśli nie chodzi tobie o umieszczenie szuflad w tamtym miejscu, to jaką inną możliwość byś propnował. z lewa na prawa i prawa na lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts