Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie do końca rozumiem co napisałeś, ale domyślam się, że chodzi Ci o zamianę miejscami zlewozmywaka i szafki (z szufladami) po lewej stronie od niego. Dobrze rozumiem?

Może i by był, ale kuchnia została wykonana tak jak widać na zdjęciach. Moim zdaniem ładnie, prosto i bardzo estetycznie.

anse72 - nie każdy chce mieć kosz w szufladzie. ja też należę do tych, którzy mając taką możliwość, świadomie zrezygnowali z tego rozwiązania.

jak robię w kuchni coś mokro-obierkowego lubię stać tuż przy samym blacie i mieć drzwiczki otwarte. krok w tył i płynnym ruchem śmieć ląduje na swoim miejscu. przy śmietniku w szufladzie trzeba albo wypinać pupę (jeśli ma być otwarta non stop) albo za każdym razem mokrą łapką dotykać ukchwytu czy kolanem, łokciem uruchamiać tip-on'a. moje szafki mają uchwyty więc pewnie musiałabym non stop przecierać tą szafkę.

nie uważam aby burzyło to linie w kuchni w sposób nie do zniesienia.

anse72 - nie każdy chce mieć kosz w szufladzie. ja też należę do tych, którzy mając taką możliwość, świadomie zrezygnowali z tego rozwiązania.

jak robię w kuchni coś mokro-obierkowego lubię stać tuż przy samym blacie i mieć drzwiczki otwarte. krok w tył i płynnym ruchem śmieć ląduje na swoim miejscu. przy śmietniku w szufladzie trzeba albo wypinać pupę (jeśli ma być otwarta non stop) albo za każdym razem mokrą łapką dotykać ukchwytu czy kolanem, łokciem uruchamiać tip-on'a. moje szafki mają uchwyty więc pewnie musiałabym non stop przecierać tą szafkę.

nie uważam aby burzyło to linie w kuchni w sposób nie do zniesienia.

:):) :) Duś a kto napisał aby kosz na śmieci stał w szafce szufladowej ???? w gre wchodziła w fazie projektowania zmiana układu szafek !!!!!:)

to ja nie rozumiem. w jaki sposób w fazie projektowania zmieniłbyś układ szafek?

nie masz nikogo przekonywać, ale wyraź jaśniej co masz na myśli, jakie rozwiązanie. jeśli nie chodzi tobie o umieszczenie szuflad w tamtym miejscu, to jaką inną możliwość byś propnował.

z lewa na prawa i prawa na lewo