monikaa13 07.03.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Miłam piekarnik w szafkach dolnych, teraz mam w słupku i jeszcze nie zdarzyło się, żeby ktokolwiek się oparzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.03.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 uzywam piekarnika otwieranego 'klasycznie' min 3xw tyg i jeszcze mi sie nie zdazylo zebym sie opazyla. a mam go na wysokosci brzucha. tym bardziej jest to dla mnie przydatne bo na drzwiczkach moge postawic talerz i bezposrednio z piekarnika cos wylozyc ale oczywiscie nie mowie NIE otwieranym na bok. Też jeszcze nigdy się nie oparzyłam, bo niby jak? Natomiast patent z talerzem na drzwiczkach stosuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.03.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Też jeszcze nigdy się nie oparzyłam, bo niby jak? Natomiast patent z talerzem na drzwiczkach stosuję .[/quote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.03.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Też jeszcze nigdy się nie oparzyłam, bo niby jak? Natomiast patent z talerzem na drzwiczkach stosuję .[/quote uupss, co mi się stało............... Ilona Agata troszkę prywaty, cieszę się że wszystko ci się poukladało, piątek super dzień, wiecej czasu aby do poniedzialku dojśc do siebie, ha,ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.03.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Ilona Agata troszkę prywaty, cieszę się że wszystko ci się poukladało, piątek super dzień, wiecej czasu aby do poniedzialku dojśc do siebie, ha,ha Też się tym pocieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 07.03.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Nie napisałam, że regułą jest, że oparzyć się trzeba. Ryzyko jest mniejsze przy otweiranym na bok na 180 stopni. Tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 07.03.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Mam prośbę do zaprawionych w bojach "kuchniowiczów". Poszukuję namiarów na producentów kuchni w stylu angielskim, najlepiej posiadających w ofercie uzupełniające meble do jadalni/salonu. Znalazłem Arino House http://www.arinohouse.pl, ale nie mają zbyt szerokiej oferty i w dodatku to trochę daleko.Będę wdzięczny za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deyah 07.03.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 mam takie pytanko odnośnie BLATU do kuchni, pomagam rodzicom w doborze materiałów do kuchni- wybraliśmy juz fronty- PFLEIDERER- Dąb Cantori, mamy już kafelki pod szafki wiszące- Nord Ceram- Graffio Grau, nie potrafię jedak znaleźć żadnego blatu imitującego szary kamień- najlepiej granit, te które znalazłam są albo za ciemne albo za jasne, albo mają zbyt drobną teksturę i wygladają nienaturalnie. Najlepszy byłby granit naturalny, ale niestety ze względu na cenę nie wchodzi w grę.Może mi polecicie coś konkretnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.03.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Deyah, tu jest gigantyczny watek o blatach: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?70088-Blat-kuchenny-materia%C5%82y-marki-problemy-i-wszystko-inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deyah 07.03.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 super ! zaraz poprzeglądamdzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 07.03.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 mam takie pytanko odnośnie BLATU do kuchni, pomagam rodzicom w doborze materiałów do kuchni- wybraliśmy juz fronty- PFLEIDERER- Dąb Cantori, mamy już kafelki pod szafki wiszące- Nord Ceram- Graffio Grau, nie potrafię jedak znaleźć żadnego blatu imitującego szary kamień- najlepiej granit, te które znalazłam są albo za ciemne albo za jasne, albo mają zbyt drobną teksturę i wygladają nienaturalnie. Najlepszy byłby granit naturalny, ale niestety ze względu na cenę nie wchodzi w grę. Może mi polecicie coś konkretnego?[/quote Egger blaty znajdziesz to co szukasz a jak nie to kronopol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 07.03.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Młynki do odpadów pod zlew.. czy używacie? jakiej firmy? czy może to zbędny bajer? Jeśli już o tym było to przepraszam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.03.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Młynki do odpadów pod zlew.. czy używacie? jakiej firmy? czy może to zbędny bajer? Jeśli już o tym było to przepraszam.. Tu zobacz: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?114005-M%C5%82ynek-do-odpadk%C3%B3w&highlight=m%C5%82ynek+do+odpadk%C3%B3w http://forum.muratordom.pl/showthread.php?51326-M%C5%82ynek-do-odpadk%C3%B3w&highlight=m%C5%82ynek+do+odpadk%C3%B3w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 07.03.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 http://www.google.pl/search?q=młynki+do+odpadów+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 07.03.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 http://www.google.pl/search?q=młynki+do+odpadów+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Tu zobacz: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?114005-M%C5%82ynek-do-odpadk%C3%B3w&highlight=m%C5%82ynek+do+odpadk%C3%B3w http://forum.muratordom.pl/showthread.php?51326-M%C5%82ynek-do-odpadk%C3%B3w&highlight=m%C5%82ynek+do+odpadk%C3%B3w Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.03.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Bardzo dziękuję Niezamaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 08.03.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 a jak ajest róznica pomiedzy frontami w lakierze a w akrylu? Psosin, mnie pan stolarz tłumaczył tak: front w lakierze ma lakierowany przód i boki, w akrylu tylko przód frontu to akryl;), boki są oklejone jakąś tasmą. Powiedział też, że najbardziej widać róznicę między przodem a bokiem frontu przy białym kolorze, przy ciemniejszych jest niby lepiej. Lakier nie bedzie miał idealnej lustrzanej powierzchni (chyba ze jakis megawypasiony i super wypolerowany), pod światło da się zauważyć lekką skórkę pomarańczową, akryl natomiast daje idealną prawie lustrzaną powierzchnię. Ceny akrylu i lakieru są zbliżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.03.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 a ja słyszałam ze akryl jest twardszy i trwalszy i niestety jest ciut droższy od lakieru.... ale nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 08.03.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ja tez się ostatnio zastanawiałam jaka jest różnica między frontami z akrylu a w lakierze. Troszkę poczytałam necie i stwierdzić mogę na podstawie tego co wyczytałam że większy wybór kolorów jest w przypadku frontów lakierowanych natomiast są one troszkę mniej trwałe od tych akrylowych. Jeżeli jest na odwrót to proszę mnie poprawić Ponieważ po frontach nie biegamy jak po podłodze wydaje mi się że różnica w trwałości nie jest jakąś mega istotną sprawą. Ważniejsze są chyba te wszystkie mocowania, zawiasy...itd Osobiście przy wyborze frontów najważniejszą kwestią dla mnie będzie aby dostać kolor jaki mi najbardziej odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 08.03.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 carringtontomas, przeglądałem Twój dziennik budowy (po raz kolejny ) i dotarłem do kuchni. Możesz podać modele piekarnika oraz mikrofali? O ile mnie wzrok nie myli są to sprzęty Whirlpoola. po 2 latach..... ale jakoś umknęło mi to pytanie..... może się komuś przyda, bo wychodza nowsze modele po "liftingu" piekarnik: Whirlpool AKZ 431 IX mikrofalówka: Whirlpool AMW 480 IX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts