MarJel 16.03.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 [img a co to za krzesła przystole? bardzo fajne, ale ciekawa jestem czy nie zaczepiaja np rajstop ? Coś mi się wydaje że te krzesła z jyska, wykonane z liścia bananowca i drewna kauczukowego,a co do rajstop, to wydaję mi się że chyba trzeba jednak mieć dłuższą spódniczkę http://img4.imageshack.us/img4/863/1005ga.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.03.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Marcin Cetera-piekna kuchnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.03.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Dziewczyny....i chłopaki, u mnie kuchnia w podobnej kolorystyce jak u Marcina (orzech + czarny lakier), ale mam zagwozdkę co dać na ścianę nad blatem do wczoraj byłam przekonana, że chcę czarne szkło lub grafitowe lustro, ale właśnie wczoraj przytargałam do domu kawał takiego szkła na próbę i .... powiem tak, dobrze by to wyglądało, gdyby nie to, że okap znika na tym tle sorki za jakość fotki doradźcie coś plizzz, albo poślijcie w diabły do innego wątku ps. wiem, wiem, nie mam cokołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 16.03.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 (edytowane) no to fornir z szafek może? Może te płytki z podłogi chyba fajne bardzo, a może dobierz lacobel pod kolor płytek, po prawej na ścianie też nic nie masz nad blatem? Edytowane 16 Marca 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 16.03.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 a może szkło przeźroczyste lub płyta meblowa orzechowa a na to szkło ? hmm...ja juz bym nie wprowadzała nowego koloru.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.03.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 ja bym dala szary lacobel, to drewno wg mnie bardzo zaciemni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 16.03.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Marcin Cetera, bardzo przyjemna kuchnia. Taka z klasą i charakterem. Gdybym miała większą przestrzeń (czyt. kuchnię wilelkości mojego salonu z kuchnią), to kolorystyka wyglądałaby podobnie. Poza małymi niedociągnięciami jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 16.03.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Dziewczyny....i chłopaki, u mnie kuchnia w podobnej kolorystyce jak u Marcina (orzech + czarny lakier), ale mam zagwozdkę co dać na ścianę nad blatem do wczoraj byłam przekonana, że chcę czarne szkło lub grafitowe lustro, ale właśnie wczoraj przytargałam do domu kawał takiego szkła na próbę i .... powiem tak, dobrze by to wyglądało, gdyby nie to, że okap znika na tym tle sorki za jakość fotki [ATTACH=CONFIG]48149[/ATTACH] doradźcie coś plizzz, albo poślijcie w diabły do innego wątku ps. wiem, wiem, nie mam cokołu Witam , ja bym dał czarny lacobel albo połączył czarny lacobel z fornirem w dwóch "paskach " Pozdrawiam http://www.nataly.pl/podstrony/img/1263.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 16.03.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Dzieki wszystkim Między szafkami są płyty betonowe - polecam, wyglądają świetnie i są dobre w utrzymaniu Lampa nad barkiem kupiona w BRW całkiem przypadkiem A hokery Ley Premium kupione na http://www.sklep.meble.pl Pozdrawiam! annNS2 dzięki faktycznie złota morela, heh wszystko w domu mamy w orzechu dlatego mi się pomyliło A krzesła to faktycznie Jysk, i tak - haczą rajstopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.03.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Coś mi się wydaje że te krzesła z jyska, wykonane z liścia bananowca i drewna kauczukowego,a co do rajstop, to wydaję mi się że chyba trzeba jednak mieć dłuższą spódniczkę http://img4.imageshack.us/img4/863/1005ga.jpg Uploaded with ImageShack.us albo sciagac rajstopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.03.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Dzieki wszystkim Między szafkami są płyty betonowe - polecam, wyglądają świetnie i są dobre w utrzymaniu Lampa nad barkiem kupiona w BRW całkiem przypadkiem A hokery Ley Premium kupione na http://www.sklep.meble.pl Pozdrawiam! a ja pytałam o lampe nad stolikiem kawowym, ale wśród tych zachwytów chyba Ci umknęło, mogę prosić co to za lampa. Elena a może poprostu biały lacobel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.03.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Elena76, a bezbarwne szkło Ci sie nie podoba?Byłoby tak spokojnie i neutralnie. Czy mogę zapytać o oczko halogenowe?Czy to biały Aquaform? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 16.03.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Ja też widziałabym tu neutralne bezbarwne szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 16.03.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Dziewczyny....i chłopaki, u mnie kuchnia w podobnej kolorystyce jak u Marcina (orzech + czarny lakier), ale mam zagwozdkę co dać na ścianę nad blatem do wczoraj byłam przekonana, że chcę czarne szkło lub grafitowe lustro, ale właśnie wczoraj przytargałam do domu kawał takiego szkła na próbę i .... powiem tak, dobrze by to wyglądało, gdyby nie to, że okap znika na tym tle sorki za jakość fotki [ATTACH=CONFIG]48149[/ATTACH] doradźcie coś plizzz, albo poślijcie w diabły do innego wątku ps. wiem, wiem, nie mam cokołu POKAZ MI CAŁĄ KUCHNIĘ i wówczas można cos doradzić , [email protected] oraz pokaż jakie jest połączenie z reszta mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 a mi sie kolorystyka kuchni bardzo podoba u Marcina Zdecydowanie moja kolorystyka, mimo ze moja bedzie w bialym polysku i palisandrze - ah te kompromisy Plyty betonowe piekne, fajnie znac dobra opinie odnosnie utrzymania ich w czystosci. Łączenie blatu z noga mi absolutnie nie przeszkadza, sama zastanawialam sie czy laczyc pod katem 45 stopni i ostatecznie zdecydowalam, ze tak nie chce, wiec to ze cos jest inaczej jak u wiekszosci nie oznacza, ze jest to decyzja nieprzemyslana. To co mi sie nie podoba to 3 wysokosci zabudowy, inna piekarnika, inna gornych szafek i jeszcze inna okapu - jestem zdecydowanie z tych lubiacych symetrie. Ogolnie patrzac kuchnia baaaaardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.03.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 elena76... a lustro? )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 16.03.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 lampa nad stolikiem kawowym to cosmo firmy Azzardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.03.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 lampa nad stolikiem kawowym to cosmo firmy Azzardo jeszcze raz wielkie dzięki, chyba zgapię, pozdrawiam, kuchnia zajefajna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.03.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 no to fornir z szafek może? Może te płytki z podłogi chyba fajne bardzo, a może dobierz lacobel pod kolor płytek, po prawej na ścianie też nic nie masz nad blatem? na prawo jest okno i na tej ścianie szafek wiszących nie ma, zabudowa jest w kształcie U - vis a vis tej czarnej wiszącej szafki jest druga taka obejrzę sobie ten metalec, który u mnie wrzuciłaś, bo na fotce wygląda fajnie a może szkło przeźroczyste lub płyta meblowa orzechowa a na to szkło ? hmm...ja juz bym nie wprowadzała nowego koloru.. ja bym dala szary lacobel, to drewno wg mnie bardzo zaciemni Elena76, a bezbarwne szkło Ci sie nie podoba?Byłoby tak spokojnie i neutralnie. Czy mogę zapytać o oczko halogenowe?Czy to biały Aquaform? Ja też widziałabym tu neutralne bezbarwne szkło. ja też nie chcę wprowadzać nowego koloru, ale co do bezbarwnego szkła mam dwie obawy - po pierwsze cokolwiek dostanie się pod szkło będzie widoczne, a po drugie chciałam trochę przykryć tynk, bo nie jest idealny szary lacobel wchodzi w grę, jeśli dobiorę odcień zbliżony do szarości ściany o fronirze też myślałam, ale takie rozwiązanie chyba lepiej wygląda przy gładkich malowanych frontach hazeleyes, jeśli chodzi o oprawy w suficie, to chorsy ale nie sa białe tylko aluminiowe (zdjęcie kiepskie i światło tak się odbija) Elena a może poprostu biały lacobel Reni, biały to będzie kolejny kolor - ściany nie są białe, są delikatnie szare, takie oszronione szkło. Witam , ja bym dał czarny lacobel albo połączył czarny lacobel z fornirem w dwóch "paskach " Pozdrawiam pas forniru plus pas szkła w poziomie? elena76... a lustro? )) Duś, to było moje marzenie, ale jak popatrzysz na te fotki z ekspozycji, które Ci wysłałam to możesz zauważyć, że lustro potęguje wrażenie bałaganu bo odbija sie w nim wszystko idealnie. Tego się obawiam, że każdy bajzel w kuchni będzie sprawial wrażenie dwa razy większego ehh, wiem, że masz zasady, ale kuchnię mogłabyś w końcu pokazać Dziewczyny... i Chłopaki, dzięki piękne za wszystkie opinie, muszę się jeszcze raz z tym tematem przespać bo decyzja ciągle nie jest podjęta. Oby tylko w stan chroniczny to nie przeszło... POKAZ MI CAŁĄ KUCHNIĘ i wówczas można cos doradzić , [email protected] oraz pokaż jakie jest połączenie z reszta mieszkania Anse, kuchnia jest mała i z komórki nie jestem zrobić ujęcia, na którym widać byłoby zabudowę na całej ścianie z okapem. jak uda mi się na weekend pożyczyć normalny aparat, który ma obiektyw a nie szkiełko to wyślę Ci fotki. Marcin Cetera - z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że Twoja kuchnia bardzo mi się podoba i zupełnie nie przeszkadza mi sposób łączenia blatu z nogą, bo usłojenie idzie w poziomie i taka kontynuacja wygląda sensownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.03.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 marcin ja też planuje kuchnie w podobnych kolorach, możesz napisać coś więcej o AGD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts