duś1719506024 23.03.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Trochę nie w temacie. Będziesz też miała zmywarkę? Może zaraz obok? Jeśli tak to odradzam zlew narożny jak mogę, zwłaszcza jeśli kosz na śmieci umiejscowisz pod zlewem. Po otwarciu zmywarki- dostęp do kosza jest praktycznie nie możliwy. Mój szwagier ma takie rozwiązanie i bardzo tego żałuje. Suszarkę ma nie w szafce narożnej tylko obok, nad zmywarką. jako posiadaczka narożnego zlewu, przed którym się broniłam bardzo, ale niestety pokonały mnie względy techniczne, powiem, że wbrew pozorom to nie takie głupie rozwiązanie. w każdym razie nie niewygodne. co do dostępu do "pod zlewem" i zmywarki - wystarczy odstawić zmywarkę o 30 cm (u mnie jest tam cargo na ziemniaki, cebulę, mąki, cukry itp) i dostęp do kosza staje się bardzo wygodny. do tego idealnie się zmywarę ładuje. ze zlewu do zmywarki mam pół obrotu. jak chuck norris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala-rojek 24.03.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Tak, tak zmywarka bedzie obok - po prawej, ale to raczej nie bedzie przeszkadzalo, bo ta szafke pod zlewem to chce miec scieta, a nie w kącie 90 stopni i dalej zmywarka. Chodzi mi glownie o szafke ta u gory, gdzie mozna umiescic suszarke na talerze... jak to rozwiazac? Czy sa jakies narozne szafki z suszarkami czy po prostu nie macie nad zlewami zadnych suszarek....? Prosze o rade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala-rojek 24.03.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Aha duś, jaki masz zlew ten narozny? taki w 90 st, czy sciety? jak Ci sie sprawuje i czy masz nad nim suszarke na talerze? Jesli tak, to jaką, tez narozną? wstaw jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 24.03.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Tak, tak zmywarka bedzie obok - po prawej, ale to raczej nie bedzie przeszkadzalo, bo ta szafke pod zlewem to chce miec scieta, a nie w kącie 90 stopni i dalej zmywarka. Chodzi mi glownie o szafke ta u gory, gdzie mozna umiescic suszarke na talerze... jak to rozwiazac? Czy sa jakies narozne szafki z suszarkami czy po prostu nie macie nad zlewami zadnych suszarek....? Prosze o rade! A po co Ci suszarka podszafkowa, jak masz zmywarkę i pewnie będziesz miała suszarkę ze zlewem? Chyba, że nie będziesz miała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala-rojek 24.03.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 No wlasnie nie bardzo chce trzymac wszystkie umyte graty na wierzchu na zlewie i pomyslalam o tej suszarce w szafce, tyle ze nie wiem jak to rozwiazac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.03.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 (edytowane) Aha duś, jaki masz zlew ten narozny? taki w 90 st, czy sciety? jak Ci sie sprawuje i czy masz nad nim suszarke na talerze? Jesli tak, to jaką, tez narozną? wstaw jakies fotki mam narożny ścięty - Pyramis Medusa Corner 1 1/2 B 2D Narrow Stal gładka. korzystałam z takiego dwukomorowego w 90 st na działce i uważam to za mega niepraktyczne i zajmujące duzo miesjca rozwiązanie (pewnie jeszcze w różnych modelach bateria jest w różnym miejscu, ale i tak to do mnie nie przemawia) suszarki na talerze nad nim nie mam, jest za to tradycyjna szafka w narożnik 90 st (otwierane do góry). ociekacz na zlewie jest wystarczający dla 3 szklanek, a jak mam więcej zmywania, to za "pół obrotu" mam zmywarkę. zdjęcia chwilowo nie mam przy sobie żadnego, ew. na priv dostep do galerii Edytowane 24 Marca 2011 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzia17 24.03.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Mr6319Kuchnia superowa!Ale ja zwróciłam uwagę na okna, wiem, że to nie ten wątek, ale czy mozesz napisać co to za okna, producent,profil, kolor. Są piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felka73 24.03.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Mr6319 Kuchnia superowa! Ale ja zwróciłam uwagę na okna, wiem, że to nie ten wątek, ale czy mozesz napisać co to za okna, producent,profil, kolor. Są piękne! to okna Galux od Urzędowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 24.03.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Mr6319 Kuchnia superowa! Ale ja zwróciłam uwagę na okna, wiem, że to nie ten wątek, ale czy mozesz napisać co to za okna, producent,profil, kolor. Są piękne! Dodam jeszcze, że w kolorze D9 Dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 26.03.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 do monikaa13Bardzo spodobal mi sie twoj blat, czy on ma kolor bardziej szary czy bardziej brazowy? Moze masz jakies zdjecie ktore oddaje rzeczywisty kolor tego blatu? Z gory dziekuje.ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.03.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 do monikaa13 Bardzo spodobal mi sie twoj blat, czy on ma kolor bardziej szary czy bardziej brazowy? Moze masz jakies zdjecie ktore oddaje rzeczywisty kolor tego blatu? Z gory dziekuje. ania Brązowy???!!! W ŻYCIU!!!!!!!!!!!!!!! Blat jest jak najbardziej szary. Jest to blat Consuela marki Kronopol. Ma fajną fakturę i maziaje jasno i ciemno szare: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/VrOm40AVcBNYlaDutB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/DPRJFBzin2Tbxw8AMB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/aCgjRPOuy7LuKnwntB.jpg Może dziś lub jutro zrobię dokładniejsze zdjęcia to mogę wrzucić. Te jasne placki są poprostu szare tylko jaśniejsze. Jeśli chodzi o brąz to jest go tam 0% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 26.03.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Na moim komputerze to wyglada na braz, z domieszka szarego Chyba jednak musze zobaczyc ten blat na zywo. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.03.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Na moim komputerze to wyglada na braz, z domieszka szarego Chyba jednak musze zobaczyc ten blat na zywo. Dziekuje. No jak chcesz brąz to na pewno, a jak szary to możesz mi zaufać. Zobacz sobie na stronie. Zdjęcie, na którym rzekomo widzisz brąz było robione prz sztucznym świetle i może stąd taki efekt. Ten blat nie ma w sobie nic brązowego. Zdjęcie ze strony producenta: http://mdm.kronopol.pl/var/kronopol/storage/images/materialy-dla-meblarstwa/galeria-nowosci/d1007-bz-consuela2/38086-1-pol-PL/D1007-BZ-Consuela.jpg http://mdm.kronopol.pl/var/kronopol/storage/images/materialy-dla-meblarstwa/galeria-nowosci/d1007-bz-consuela/38078-1-pol-PL/D1007-BZ-Consuela.jpg Taki dokładnie jest to kolor. A tu fragment: http://www.elcavo.pl/zawartosc/grafika/255/1439_w.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matima 27.03.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 u mnie też niestety będzie zlew narożny ścięty i mam takie pytanko czy z takiego zlewu jesteście zadowoleni i czy dobrze się z niego korzysta a może lepiej kombinować i próbować zrobić zwykły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.03.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 u mnie też niestety będzie zlew narożny ścięty i mam takie pytanko czy z takiego zlewu jesteście zadowoleni i czy dobrze się z niego korzysta a może lepiej kombinować i próbować zrobić zwykły? Ja swego czasu miałam zlew narożnikowy ścięty (Franke właśnie) - korzystałam z niego 5 lat w starym mieszkaniu i złego słowa powiedzieć nie mogę - praktycznie bez różnicy jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.03.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 A ja miałam Frankową fasolkę1,5 komorową z ociekaczem i była rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 27.03.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 A teraz z innej beczki. Poszukuję kogoś kto ma dostęp... lub ma dostęp do kogoś kto ma dostęp do okapów marki Falmec... Witam , współpracuję z firmą która jest przedstawicielem tej firmy , w czym mogę pomóc ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 27.03.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 monikaa13 Dziekuje za zdjecia. Ja wlasnie szukam szarego blatu, takze mnie ze ten twoj model taki wlasnie jest ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala-rojek 28.03.2011 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 A ja miałam Frankową fasolkę1,5 komorową z ociekaczem i była rewelacyjna. Aha, to super, czyli takie rozwiazanie z naroznym jest rozwniez czesto spotykane Czyli mialas ten model CALYPSO (fasolke?). ja wlasnie sie nad nim zastanawiam, ale chyba troszke plytki czy tylko tak mi sie wydaje, bo w sumie widzialam tylko na necie. Noi drugi do wyboru to tez FRANKE MILAN MIG, a moze ktos taki ma? jak sie sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 28.03.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Ja swego czasu miałam zlew narożnikowy ścięty (Franke właśnie) - korzystałam z niego 5 lat w starym mieszkaniu i złego słowa powiedzieć nie mogę - praktycznie bez różnicy jak dla mnie Przez chwilę myślałam, że to moja wypowiedź Zlew tej samej firmy (Franke Pamira), ten sam przedział czasowy i ten sam wniosek Ja bym nie kombinowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts