magduska 17.04.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 magduska trochę dziwnie kończą się kafelki z lewej strony okna to znaczy? jak patrzę teraz na okno to.. z lewej strony okna nie mam w ogóle kafelek..., no chyba, że chodzi Ci o tą uszczelkę między oknem a kafelkami, taka biała, tak? Niedługo nie będzie jej widać, mam zamiar zainstalować w oknie zazdroski Kuchnia suuuuper ogólnie. W moim klimacie Jak będziesz się pozbywać lampy to chętnie ją wezmę P.S. zlew, bateria i czajnik jakby z innej bajki, faktycznie hehe, ok... ta lampa może i nie jest wcale taka tragiczna, ale... wydaje mi się mała, dlatego mam zamiar kupić inną.. KIEDYŚ magduska, masz piękną kuchnię, mój klimat Gratuluję! dziękuję Gdzie kupiłaś te... nie wiem jak to nazwać, obrazki, zawieszki...? w Empiku Kupowałam w zeszłym roku z myślą o tej kuchni, ale niedawno też je jeszcze widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 17.04.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Dzięki!!! (nie wpadłabym na Empik;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 17.04.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 wolusie77, zdecydowanie ja tu widzę zlew antracyt. Dzięki MarJel . Obejrzałam dziś na żywo te kolorki z Teki i z jaśniejszych to jedynie aluminum ale wówczas zlałby się całkowicie z blatem. Faktycznie chyba lepszy ciemniejszy, nawet onyks zamiast antracytu, bo ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.04.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Magduśka zlewozmywak i bateria nie ta bajka, ale już to powiedziano/napisano. Ja do ogólnego zachwytu dołożę jusze łyżkę dziegciu...kafle ułożone fatalnie, żadna fuga nie jest równa. Do tego wydaje się być zbyt ciemna do jasnych płytek. Wyszła poszatkowana ściana. Gdyby mnie ktoś tak ułożył kafle, kazałabym skuć i układać na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 18.04.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Magduśka zlewozmywak i bateria nie ta bajka, ale już to powiedziano/napisano. Ja do ogólnego zachwytu dołożę jusze łyżkę dziegciu...kafle ułożone fatalnie, żadna fuga nie jest równa. Do tego wydaje się być zbyt ciemna do jasnych płytek. Wyszła poszatkowana ściana. Gdyby mnie ktoś tak ułożył kafle, kazałabym skuć i układać na nowo. Z równością fugi to może masz i rację (jak się teraz przyglądam) chooooć te dekory są większe i ałtomagicznie fuga będzie miała inną szerokość, znaczy się będzie węższa... - jak patrzyłam na ekspozycji w sklepie to też była nierówna... Odnośnie koloru fugi to właśnie mnie się podoba poszatkowana ściana i specjalnie kolor był wzięty ciemniejszy ..a może przy jasnej fudze nie byłoby widać różnicy w szerokości? no cóż, zależy co się komu po prostu podoba Ale dzięki za opinie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 18.04.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Co do tej nierównej fugi, to ja bym chyba bardziej winił te dekory. Są większe niż pozostałe płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 18.04.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ale dzięki za opinie.. kuchnia sama w sobie fajna, solidnie wykonana, z klimatem, tylko te fugi. Można je było zeszlifować do rozmiaru kafli, wówczas, nie byłoby uskoków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 19.04.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Z równością fugi to może masz i rację (jak się teraz przyglądam) chooooć te dekory są większe i ałtomagicznie fuga będzie miała inną szerokość, znaczy się będzie węższa... - jak patrzyłam na ekspozycji w sklepie to też była nierówna... Wcześniej nie zauważyłam różnicy w szerokości fugi (aż tak nie jestem drobiazgowa), ale teraz jak wróciłam do zdjęcia i przyjrzałam się, to powiem, że w moim odczuciu te troszkę większe dekory i taka "nierówność" fug dodają uroku Zamierzone czy nie, wyszło bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 19.04.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 LeoAureus I to potwierdza tezę. Ile ludzi tyle opinii. No i dobrze. Najważniejsze, że się podoba właścicielom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 19.04.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ano właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 19.04.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 magduska, masz piękną kuchnię, mój klimat Gratuluję! Gdzie kupiłaś te... nie wiem jak to nazwać, obrazki, zawieszki...? podobne widziałam też w rossmanie. Było chyba wiecej tego typu rzeczy. podajże dzbanuszki, magnesy zawieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 19.04.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Dzięki Czas udać się do Rossmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata10 19.04.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Kuchnie zrobili mi na wymiar cała czarna na wysoki połysk wyglada świetnie do tego cały sprzęt tez w czarnym kolorze i czerwone dodatki ręczniki serwetki dla kontrastu stół kupiliśmy biały ale tez na wysoki połysk tylko jest jedno ale cały czas biegam ze scierka bo na czarnym blacie wszystko widać. Tak mi się podobał projekt że nie chciałam juz nic innego i pomimo tego że jest ciężka w urzymaniu czystości było warto. Polecam wszystkim którzy nie maja problemy z codziennym sprzątaniem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.04.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 renata - może wrzuć zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rydzak 20.04.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Tak oglądam tewszystkie wypowiedzi ale nigdzie nie znalazłam mebli kuchennych w stylu klasycznym z odkrytymi nóżkami .Zamówiłam takie mebelki do swojej kuchni i cały czas się zastanawiam czy dobrze zrobiłam... Prosze o zdjęcia takich kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.04.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 rydzak - jest to niewygodne w utrzymaniu czystości. Będziesz nurkować pod szafki by pod nimi umyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rydzak 20.04.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 rydzak - jest to niewygodne w utrzymaniu czystości. Będziesz nurkować pod szafki by pod nimi umyć? Wiem , wiem ale mam córke alergiczkę na roztocza i to bardzo mocno więc stwierdziłam że lepiej umyć jak chodować... Ale chciałabym zobaczyć jak wygląda taka kuchnia -prosze o zdjęcia będe niezmiernie wdzięczna!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 20.04.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 renata10 ZDJĘCIA wrzuć !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.04.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 dołączam się do prośby o zdjecia kuchni renaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 A ja melduję, że kuchnię mam akrylową białą + fronty dolne fornir palisander na wysoki połysk i na akrylu też dopatrzyłam się kółek polerskich. Widać je po przystawieniu nosa do frontu. Czyszczenie kuchni polerowanej (w kolorach o których ja wspomniałam - wypowiadam się, bo użytkuje) nie stwarza mi żadnych problemów, a powtarzam że do super porządkowych to ja nie należe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts