Asia1719502664 09.05.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ja się zabiję! Masz kuchnię, jaką na początku planowałam zrobić! Niestety wyspa została mi odradzona, ale wszystko przede mną. No i ten blat!!!! To jest galaxy-star? Masz mój blat!!! Oddawaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 09.05.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 wioladd nie wiem co byś chciała zmieniać.. dla mnie bomba.. bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 09.05.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 a ja mam takie szybkie pytanie mianowicie podoba mi sie płyta w kolorze inox natomiast piekarnik w kolorze stal i tak się zastanawiam czy to będzei do siebie pasować czy nie za bardzo piekarnik będzie w słupku a płyta gazowa praktycznie zataz obok tego słupka w odległości 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 09.05.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Słuchajcie, mam jeszcze pytanie do blatów i zlewów. Planuję zlew teka astral (widziałam go w dzienniku u pasie i mnie zainspirował ) zastanawiam się tylko nad kolorem. Bardzo podobają mi się te ciemne blaty (onyks), ale wszędzie je widziałam w połączeniu z czarnym blatem. Czy myślicie, że będzie pasował do jasnego (kremowy)? Trochę boję się brać jasny zlew, bo jak mi się z blatem nie zgra, to już chyba będzie mogiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 09.05.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Wioladd,możesz podać jakie są wymiary kuchni i wyspy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 09.05.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 wioladd świetna kuchnia gratuluję.Z czego wykonane to czarne widoczne nad i po bokach ściany z pierkanikiem?Pochwal się*proszę też co to za blat, piękny. Rozumiem, że nogi wyspy to też granit ( jeśli blat to granit).Zlewozmywak widzę podwieszany - jaka firma? Oraz czy masz jakiś ociekacz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.05.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witam serdecznie. Po prawie rocznym remoncie mogę pokazać swoją kuchnię. Od razu zaznaczam, że była "projektowana" tylko przeze mnie,bez pomocy żadnego fachowca i wykonana przez lokalnego stolarza. Oczywiście teraz bym kilka rzeczy zmieniła, ale i tak jestem zadowolona. Kuchnia bardzo ładna:) osobiście nie lubię tylko tych" rur" okapów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioladd 09.05.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Wyspa ma wymiary: 100 x 200 cm, a wykonana jest z granitu, tak-jak ktoś słusznie zauważył Star Galaxy. Nogi wyspy i czarne wykończenia to lakierowany MDF. Te" czarne opaski" po bokach to normalne szafki 30-ki, zamykane dotykowo. Okap to pomysł czysto praktyczny. Z mężem jesteśmy dosyć wysocy i w poprzedniej kuchni, o okap w tradycyjnej formie po prostu się uderzaliśmy (być może był za nisko zamontowany). Teraz jest bezpieczniej. Zlew podwieszany TEKA, płyta indukcyjna też. Ociekacza nie mam, chociaż go planowałam. W przypadku bardzo twardej wody w moim domu byłabym niewolnicą ciągłych zacieków powstałych w zagłębieniach blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.05.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 wioladd, piękna kuchnia! Pamiętasz może jaką masz odległość od wyspy do szafek przy oknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 10.05.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 wioladd wkońcu nowe fotki i odrazu jakie piekne a kamienia masz tyle ze mozna się podzieli ć i ze mną i z Asia** , właśnie tylko tego mi brakuje ! kuchnia bardzo ładna estetyczna i fukcjonalna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioladd 10.05.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 wioladd, piękna kuchnia! Pamiętasz może jaką masz odległość od wyspy do szafek przy oknie? Odległość szafek od wyspy to 80 cm. Stolarz radził 100 cm, ale nie było miejsca-z drugiej strony nie zmieściłyby się hokery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 10.05.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 wioladd cudna kuchnia! biel, czerń - moje kolory,i ten blat...ach możesz napisać jaką ma grubość? Tylko uchwyty bym wywaliła i byłoby idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arogos 10.05.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Witam wszystkich i bardzo proszę o pomoc. Dwa tygodnie temu zamontowano mi kuchnię, dół lakier półmat góra fornir orzech amerykański. Dolny rząd szafek wiszących jest na aventosach, górny już nie bo stolarz stwierdził że nie ma potrzeby gdyż te szafki będą mało używane. Problem w tym że fornir w górnym rzędzie szafek rozkleja się na łączeniach, dotyczy to szafki lewej i prawej stolarz twierdzi że jest to wina otwierania ręcznego ( front po naciśnięciu odskakuje ale do góry trzeba go podnieść). Moim zdaniem to lekkie przegięcie aby po dwóch tygodniach rozklejały się łączenia ( szafki naprawdę są otwierane sporadycznie. Wydaje mi się iż zostały źle sklejone no i chyba jest trochę za cienka warstwa tego forniru bo fronty w dolnym rzędzie co prawda się nie rozklejają ale narożniki się ścierają! Podaję linka do zdjęcia gdzie widać układ szafek górnych. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cc7b6e77ae420ed4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Jakies dziwne tlumaczenie, jak sie moze fornir rozklejac od otwierania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arogos 10.05.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Podobno pod wpływem systematycznego ocierania dłonią, ale jak pisałam tam są rzeczy sporadycznie wykorzystywane i te szafki są otwierane raz na dwa dni i to nie wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 w ciagu 2 tygodni??? nie ma takiej mozliwosci rozumiem po kilku latach, jesli masz problem ze stolarzem zwroc sie do lokalnego przedstawiciela rzecznika konsumenta on ci powie jak to dalej zalatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arogos 10.05.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 markoto bardzo dziękuję, także wydawało mi się że to niemożliwe, fronty idą do reklamacji i wątpię aby były problemy z jej uznaniem, stolarz zleca robienie tych frontów innej firmie więc będzie to trochę trwało. Boję się bo już zauważyłam przetarcia na barku, który także jest fornirowany a jest naklejany na jedną odnogę ciągu kuchennego, reklamacja oznaczałaby praktycznie rozbiórkę kuchni:bash:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/baddb24774041d53.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 jesli jest mozliwosc to bym tez reklamowala mimo rozbiorki potem moze byc problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 10.05.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 wioladd kuchnia piękna:)Możesz napisać jaką wysokość ma wyspa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Ymm....trochę jestem zdziwiona tłumaczeniem tego pana od kuchni Argos. Ja mam w kuchni fronty dolne fornir palisander na tip onie, więc siłą rzeczy non stop chwytam za fronty. Mieszkamy miesiąc kuchnię użytkujemy normalnie (czyt. często) i nic nie odchodzi. Nie znam się na sprawach technicznych, ale fornir chyba jest naklejany jako całość, a nie na front jeden kawałek i na bok drugi (taka listweka) oddzielnie, ale jak podkreślam nie znam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts