emjot27 16.05.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 ALUTKA W No właśnie, bez cokołów, ten półwysep wygląda jak biurko Po za tym kuchnia sympatyczna. Masz chyba taki sam blat jak będzie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 16.05.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 (edytowane) I RESZTAhttp://images35.fotosik.pl/667/85d271e26a34a69d.jpghttp://images46.fotosik.pl/812/9a5dcf8389e1eb5a.jpghttp://images39.fotosik.pl/857/d01b974cc93da7a5.jpghttp://images38.fotosik.pl/844/dd386803ca858af2.jpghttp://images45.fotosik.pl/866/bde007a58acd6f3a.jpgod wczoraj mam w konach roletki rzymskie z organzy ecru, kuchnia zrobiła się cieplejsza. Dla mnie jednak najważniejsze to to, że jest mega funkcjonalna teraz szukam jakichś lamp = zwisów nad półwysep barek jakby ktoś dysponował jakąś koncepcją to proszę się nie krępować Edytowane 16 Maja 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 16.05.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 ALUTKA W No właśnie, bez cokołów, ten półwysep wygląda jak biurko Po za tym kuchnia sympatyczna. Masz chyba taki sam blat jak będzie u nas kaszmir white - kolejna z rzeczy, które gdy zobaczyłam wiedziałam, ze ten i zaden inny. Zdjęcia nie oddadzą jego uroku - te wtręty perłowe migoczące w słońcu... i mega rewelacja w utrzymniu czystości. Z poczatku miał być absolut black ale wydaje mi się wizualnie wiecznie "tłustawy" mam go na parapetach kuchennych i kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 16.05.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 ... i ta KOMODA w jadalni ! rodzynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 16.05.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 A jednak poprawka Masz blat, który chcieliśmy mieć... Rozumiem, że to granit :/ My musieliśmy zrezygnować ze względu na koszty i będzie laminat :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frostzero 16.05.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 ALUTKA zdradź proszę nazwę płytek nad blatem pod oknem. One są czarne? Jaką mają strukturę? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 16.05.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Magma Nowa Gala czarna tu półpoler na podłodze i w łazience natural Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frostzero 17.05.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Dzięki Alutka, już w międzyczasie na łazienkach Cię znalazłam. A jak ta Magma się sprawuje za płytą? Gotowałaś coś, nachlapałaś na nią? Nie zostaje w rowkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 17.05.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Alutka bardzo fajna kuchnia, jedyne co mnie razi, to za jasne fugi na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.05.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Dzięki Alutka, już w międzyczasie na łazienkach Cię znalazłam. A jak ta Magma się sprawuje za płytą? Gotowałaś coś, nachlapałaś na nią? Nie zostaje w rowkach? nic nie zostaje bo płytki wbrew pozorom są gładkie i nietrudne w utrzymaniu czystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.05.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Alutka bardzo fajna kuchnia, jedyne co mnie razi, to za jasne fugi na podłodze. w rzeczywistości nie są aż tak jasne a z czasem się zabrudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 17.05.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 w rzeczywistości nie są aż tak jasne a z czasem się zabrudzą Dlatego lepiej od razu wziąć ciemniejszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.05.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Alutka super kuchnia.Już teraz mi sie podoba a co dopiero jak będzie skończona Jeśli chodzi o zwisy nad barkiem to byłabym konsekwentna i dałabym czarne.W castoramie widziałam dość tanie w porównaniu do dizajnu.Nie pamietam nazwy ale takie wydłuzone "jaja" na czerwonym kabelku. Jęśli chodzi o płytkę przy kuchence to ja po swoich doświadczeniach kuchenno - gastronomicznych muszę mieć kilka metrów dookoła materiału zmywalnego albo specjalną kapsułę do której będe wchodzic i gotować, zeby nie pryskało po scianach Acha jedno co bym osobiście zmieniła to pociągnęłabym magmę aż do barku.Byłaby kontynuacja, bo wydaje mi się, ze ten barek jest taki oderwany od reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.05.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Agi ale tam nie mam czym chlapać w ogóle mam nadzieję na szybkie dokończenie kuchni, muszę męża pogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabinanornicka 19.05.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witajcie, to ja także się pochwalę moja kuchnią, może nie jest "dizjanerska" , ale mnie sie bardzo podoba - to w miarę "stare" zdjęcie , bo jeszcze bez stołu - w niedługim czasie postaram się wkleić trochę więcej nowych zdjęć<a href=http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0511/dsc01122b506.jpg' alt='dsc01122b506.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 20.05.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 CZy ze stołem nie będzie ciut przy ciasno? Mogą byc problemy z przejściem obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabinanornicka 20.05.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 wiesz, też tak myslałam, ale jak już go postawilismy jest bardzo dużo miejsca dookoła, wszystkie szafki, szuflady i zmywarka sie otwiera bez problemu - jeszcze jest luz:) niestety zdjęcia nie oddają tego (tej przestrzeni) i faktycznie można odnieść wrażenie ze jest zagracona:) [/img][/img][/img] prosze o radę - wszyscy mi mówią że mam "coś" powiesić nad oknami - jak myslicie? bo mi się wydaje, że będzie troche tego wszystkiego za dużo hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 20.05.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 sabinanornicka kuchnia bardzo ładna, i już teraz dużo się w niej dzieje więc nic nie dodawaj bo będzie cyrk, ale to tylko moje zdanie, bardzo podoba mi się kolor mebli jest śliczny, jedyne o czym mozesz pomysleć to rolety drewniane a tak bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.05.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Mnie też się kuchnia bardzo podoba. Fajnie dobrane kolory drewna (drzwi, okna, meble). Jednak ja bym pomyślała o czyms jasnym, ale prostym w oknach, żeby tym drewnem nie przedobrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabinanornicka 20.05.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 dzięki:) chyba muszę tak naprawdę "dojrzeć" do tego czy chce coś tam zawieszać - faktycznie mogłoby być tego wszystkiego za duzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts