skibusia 23.05.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 tita- jakoś nie mogę sobie wyobrazić proponowanego przez ciebie zestawu kolorystycznego. Może płyti szare+ szare ściany i kremowa kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 23.05.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 ALUTKA a mnie twoja kuchnia średnio podchodzi ale może to efekt tego że jeszcze jest nie skończona, koniecznie sie pochwal jak bedziesz na finiszu, powiedz dlaczego cokół zrobiłaś z czarnych płytek a nie z blatu, nie zbyt to wyglada zwłaszcza nad barkiem ta płytka odchodzi, a nad lodówką będzie szafka czy juz nie, bo teraz taka dziura tam się zrobiła Pokaze po finiszu ale teraz poszła chwilowo w odstawkę bo walczymy z tapetą w sypialni Cokół z czarnych płytek, żeby był w kolorze frontów a te płytki tak mi się podobają, że uwielbiam na nie patrzeć no i jak je kładłam to jeszcze nie wiedziałam jaki będzie blat - miał być absolut black ale za czarno mi już było. nad lodówką oczywiście będą dwie szafki o jednym froncie i cokolik i w ogóle... Muszę męża pogonić bo się ewidentnie obija hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 23.05.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) Bardzo fajna kuchnia! mam nadzieję, że pokażesz za dnia i z cokołami super krzesło różowe - dodaje fajnej dynamiki temu wnętrzu. i krzesła przy stole też na fajne wyglądają? pokażesz i zdradzisz coś więcej? a i tak - stół też na super wygląda - powiesz i pokażesz coś więcej jegomości? [czy to jest drewno lite czy może coś innego, gdzie i za ile ] Dzięki nicol!! Ja w ogóle muszę tego kumpla fotografa sciągnąc jak będzie wszystko gotowe i może jemu się uda oddać nastrój miejsca Krzesła różowe już sa dwa (ten sam producent co 6-ciu przy stole), w oknach roletki rzymskie. Stół, stolik kawowy i szafka RTV to lite drewno akacjowe barwione na średni orzech, sprowadzane z Indii przez salon w Poznaniu - cena baaardzo przyzwoita podam na priv Chciałam napisać, że więcej widać w wątku salonowym ale zdjecia wcięło - głupi fotosik Edytowane 23 Maja 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 ALUTKA a mnie twoja kuchnia średnio podchodzi ale może to efekt tego że jeszcze jest nie skończona, koniecznie sie pochwal jak bedziesz na finiszu, powiedz dlaczego cokół zrobiłaś z czarnych płytek a nie z blatu, nie zbyt to wyglada zwłaszcza nad barkiem ta płytka odchodzi, a nad lodówką będzie szafka czy juz nie, bo teraz taka dziura tam się zrobiła Pokaze po finiszu ale teraz poszła chwilowo w odstawkę bo walczymy z tapetą w sypialni Cokół z czarnych płytek, żeby był w kolorze frontów a te płytki tak mi się podobają, że uwielbiam na nie patrzeć no i jak je kładłam to jeszcze nie wiedziałam jaki będzie blat - miał być absolut black ale za czarno mi już było. nad lodówką oczywiście będą dwie szafki o jednym froncie i cokolik i w ogóle... Muszę męża pogonić bo się ewidentnie obija hihi kobitko musisz pogonic bo obija sie na maxa a my tu na gotową kuchnie czekamy, ty chyba tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 23.05.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 RENI małżonek obija się na maxa właśnie kończy tapetowanie sypialni w sumie mogę na kuchnię poczekać kilka dni gdy w perspektywie szybsze opuszczenie dziecięcej bawialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.05.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 [ queene są pewnie jakieś sposoby na te płytki, ale niestety nie znam-płytkarz nie ma pomysłu? Zapytam dziś mojego-kumaty facet-może coś wymyśli? Pozdrawiam i miłego dnia!!! ja jeszcze mojego nie pytałam bo casting na niego trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 31.05.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witam wszystkich. Długo oglądam ten wątek. Pomóżecie co zrobić z oknem bo jakoś tak łyso. Zastanawiam się nad żaluzjami drewnianymi. Pod szafkami i pod parapetem będzie jeszcze szyba biała. Ale to okno mnie do szału doprowadza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 31.05.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 może zaluzje drewniane? ładnie na pewno będą wyglądać i ocieplą kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 31.05.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 żaluzje montowane na zewnątrz otworu okiennego raczej odpadają, zresztą cokolwiek się na tym oknie nie znajdzie - będzie problem z otwieraniem szafki po lewej str okna. szkoda, że nie pomyśleliście o zrobieniu kilku cm blendy w tamtym miejscu, tak pozostają chyba tylko rolety czy żaluzje montowane do ramy okiennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 31.05.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 A mnie się wydaje, że musi być blenda - jest przecież wystający parapet ... Ale mogę się mylić ... Ale co chciałam napisać .... Anndzia masz nowiutką sterylną kuchnię (przy okazji bardzo udaną moim zdaniem). Poczekaj aż postawisz czajnik, ręczniki papierowe czy jeszcze inne kuchenne standardowe ustrojstwa i okaże się, że nie będziesz tak bardzo potrzebować "czegoś na oknie". Poza tym masz z tego okna piękny widok - koniecznie chcesz je zasłaniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 31.05.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 żaluzje mocno zaciemnią Ci pomieszczenie nawet podniesione zajmą pół wysokości okna, bez mała.... miałam takie i nie polecam na niskie okna. może lepiej jakaś rzymska roleta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 31.05.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 świetny blat...nastraja romantycznie ja na tym oknie widze tylko jakies białe donice np z ziołami...i tyle chociaz....reszta jest nowoczesna....ale ten blat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 dokładnie queene moje myśli poszły tym samym tropem - też bym dała donice. wcale nie musi być wiaderko, może być jakaś mała biała lechuza. martwi mnie tylko zabranie 'widoku' na wysokości wzroku - bo to okno jest dość wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.06.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Andzia z czego masz blaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 02.06.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Też bym nic na tym oknie nie wieszała. Jak mówi Efilo, białe doniczki (np. trzy małe, białe) i to wszystko. Bardzo ładna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 02.06.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ja bym powiesiła czarno-biały obrazek/fotografię/grafikę między oknem a szafką wiszącą, nie będzie już łyso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Treasurehunt 02.06.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 no właśnie, z czego ten blat? Sam robię meble i dlatego oglądam to forum często widziałem takie blaty, ale nie spotkałem się z niczym trwałym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.06.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 taki blat ale w wresji czarnej widziałam z salonach kuchennych oraz w salonie BRW...ale białego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 02.06.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 taki blat ale w wresji czarnej widziałam z salonach kuchennych oraz w salonie BRW...ale białego nie było Blat laminowany firmy Lupus: http://www.lupus.eu/o/1861/149/Symbol-9417-Dlugosc-3000-mm-Struktura-I#obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 03.06.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Witam, a tak wygląda nasza kuchnia, zdjęcia nie są najlepszej jakości bo robiliśmy je w nocy przy "budowlanym" oświetleniu. Proszę Was o radę, nie mogę się zdecydować jaki mam zrobić parapet, a dokładnie z czego mam zrobić. Czy taki jak blat wyspy czyli granitowy, czy tez może z innego materiału ale biały, żeby mniej sie rzucał w oczy. Dodam, że obok kredensu (a więc częściowo także pod oknem) będzie jeszcze niedługo stolik, z blatem w kolorze frontów meblowych długości 1,2 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts