misiakulka 03.06.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 z granitu! kuchnia super! o funkcjonalności się nie wypowiem bo to każdy ma co woli, ale wizualnie piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 03.06.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 A Czy któraś z Was ma może kuchnię w stylu prowansalskim? Szukam inspiracji Może poszukaj tutaj lub użyj forumowej "szukaczki" ... Ten wątek też wypadałoby przejrzeć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 03.06.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Grzebiuszka, a na co jest zostawiony otwór pomiędzy "kredensem" a wyspą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 03.06.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 dziękuję co do funkcjonalności to... sama mam trochę obaw, zwłaszcza co do ilości blatów, mam nadzieję blat kredensu i stolika (razem 2.4 m) wystarczy no i jeszcze kawałek wyspy do tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 03.06.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 w otworze poziomym będą zabudowane sprzęty AGD (mikro, kawiarka i piekarnik) a w pionowym zabudowana zmywarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 03.06.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Pochwal się jak będą zamontowane. Ciekawa jestem jak to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 03.06.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 hihi ja też jestem bardzo ciekawa mam nadzieje, że nie przesadziłam z pomysłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 03.06.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 No, trzeba przyznac, że pomysły masz oryginalne Sama projektowałaś kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 03.06.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 tak sama część pomysłów to niestety wyższa konieczność, trudno zmieścić wszystko co się podoba i jest "niezbędne" na ograniczonej powierzchni. Mogłam co prawda zabudować cała tą ścianę zamiast zostawiać tylko otwory na sprzęty, ale z drugiej strony mam spiżarkę i bardzo bym jej tym zmniejszyła pojemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 03.06.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Grzebiuszka - bardzo fajny pomysł z tą wnęką na piekarnik. A co do parapetu - zdecydowanie granit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 03.06.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 czyli kolejny głos na granit dzięki, fajnie, że komuś też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.06.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Grzebiuszko - zdecydowanie parapet granitowy....kuchnia bardzo efektowna, ale ciekawa jestem życia w niej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
indigo 04.06.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Grzebiuszka, też głosuję na granit. amusia2008, mam kuchnię 11 metrów i nawet przez sekundę nie myślałam o wyspie w pomieszczeniu tej wielkości. pomyśl o funkcjonalności. no i o efekcie - jeśli się nawet uprzesz, to na 7 metrach ta wyspa raczej będzie średnio efektowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 04.06.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Mąż też stawia na granit, więc taki ten parapecik będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.06.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Długo oglądam ten wątek. Pomóżecie co zrobić z oknem bo jakoś tak łyso. Zastanawiam się nad żaluzjami drewnianymi. Pod szafkami i pod parapetem będzie jeszcze szyba biała. Ale to okno mnie do szału doprowadza;) jak pisała już któraś z dziewczyn - wstrzymaj się z dekoracją okna. zacznij używać kuchnię i potem stwierdzisz czy aby na pewno czegoś tam Ci brakuje. Co tam widzę to białe doniczki z ziołami [jesli lubisz je chodować i używać swieżych ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 05.06.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 jak pisała już któraś z dziewczyn - wstrzymaj się z dekoracją okna. zacznij używać kuchnię i potem stwierdzisz czy aby na pewno czegoś tam Ci brakuje. Co tam widzę to białe doniczki z ziołami [jesli lubisz je chodować i używać swieżych ] Ja tam widzę tu drewniane żaluzje pięknie odbijające podłogi, ale to tylko moje zdanie. Ładne wnetrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 07.06.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 witam po długiej przerwie dawno byłem tu częstym gościem - najczęściej czytałem i oglądałem jakiś czas temu wprowadziliśmy sie i jednoczesnie urodziła mi się curcia z racji powyższych to moja pierwsza wizyta chyba na forum od kilku miesięcy do rzeczy wklejam zdjęcia naszych włości a dokładnie naszej kuchni wszelkie uwagi mile widziane szczególnie interesuje mnie opinia fachowców w temacie - czy nie ma jakiś rażacych błędów konstrukcyjnych pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 08.06.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 manieq na konstrukcji się nie znam więc sie nie wypowiem, ale.. myślę ża jakby zastosować dozownik żeby na zklewei nie stała butla Ludwika to kuchnia by zyskała Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 08.06.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Manieq bardzo podoba mi się twoja kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 08.06.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 MAnieq, ładna kuchnia. Z czego macie blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts