Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tak sama :)

część pomysłów to niestety wyższa konieczność, trudno zmieścić wszystko co się podoba i jest "niezbędne" na ograniczonej powierzchni. Mogłam co prawda zabudować cała tą ścianę zamiast zostawiać tylko otwory na sprzęty, ale z drugiej strony mam spiżarkę i bardzo bym jej tym zmniejszyła pojemność.

Witam wszystkich. Długo oglądam ten wątek. Pomóżecie co zrobić z oknem bo jakoś tak łyso. Zastanawiam się nad żaluzjami drewnianymi.

P1090017.JPG

Pod szafkami i pod parapetem będzie jeszcze szyba biała. Ale to okno mnie do szału doprowadza;)

jak pisała już któraś z dziewczyn - wstrzymaj się z dekoracją okna. zacznij używać kuchnię i potem stwierdzisz czy aby na pewno czegoś tam Ci brakuje. Co tam widzę to białe doniczki z ziołami [jesli lubisz je chodować i używać swieżych :) ]

jak pisała już któraś z dziewczyn - wstrzymaj się z dekoracją okna. zacznij używać kuchnię i potem stwierdzisz czy aby na pewno czegoś tam Ci brakuje. Co tam widzę to białe doniczki z ziołami [jesli lubisz je chodować i używać swieżych :) ]

Ja tam widzę tu drewniane żaluzje pięknie odbijające podłogi, ale to tylko moje zdanie. Ładne wnetrze :)

witam po długiej przerwie

dawno byłem tu częstym gościem - najczęściej czytałem i oglądałem

jakiś czas temu wprowadziliśmy sie i jednoczesnie urodziła mi się curcia

z racji powyższych to moja pierwsza wizyta chyba na forum od kilku miesięcy

do rzeczy :)

wklejam zdjęcia naszych włości a dokładnie naszej kuchni

wszelkie uwagi mile widziane szczególnie interesuje mnie opinia fachowców w temacie - czy nie ma jakiś rażacych błędów konstrukcyjnych

pozdr

SDC16820.JPG

SDC16821.JPG

SDC16822.JPG