aha26 25.06.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Dla mnie efekt byłby ciekawszy, gdyby kolor ścian był inny, zlewa się wszystko i robi się mdło. Dokladnie pomyslalam to samo ,wszytko razem sie zlało....powinnaś Marto przemalowac sciany na jakis mocniejszy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 25.06.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Dziekuje za komentarze:) Kolory sa nieco przeklamane bo zdjecia robilam z lampa blyskowa:) Aczkolwiek kocham jasne kolory i zle sie czuje w ciemnych badz pstrokatych.... Caly domek jest zrobiony w tym zamysle...to zalezy od gustu....jednak ciesze sie, ze wsrod tylu kuchni w stylu nowoczesnym moja rowniez zalapala sie na pozytywna opinie:)Dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.06.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Nie musi być zaraz ciemny kolor albo pstrokaty. Ale np. jakiś chłodniejszy, bardziej wyrazisty. Wtedy te meble byłyby lepiej wyeksponowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 25.06.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Nie musi być zaraz ciemny kolor albo pstrokaty. Ale np. jakiś chłodniejszy, bardziej wyrazisty. Wtedy te meble byłyby lepiej wyeksponowane. Np. jaki? Przeciez kuchnia jest glownie na tle kafli a nie scian....Poza tym tak jak juz pisalam uwielbiam jasne, przestronne, delikatne wnetrza....nie wyobraza sobie nawet jednej ciemnej....lub cieniejszej sciany w domu:) Poza tym "efekt zlania i mdlosci" byl jak najbardziej pozadany Dlatejo blat rowniez wybralam jasny a nie ciemny:) Jesli ktos preferuje nowoczesny styl, ciemne sciany, ostre kolory, proste ksztalty to nigdy nie zachwyci sie sylem, ktory jest u mnie...licze sie z tym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.06.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 ja też bym wybrała na ściany trochę inny odcień bieli. kuchnia ładna, choć nie podobają mi się różne wysokości szafek i ich elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 25.06.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Marta&Marek a mi się Twoja kuchnia podoba taka jak jest absolutnie nie uważam że jest mdła! Jest SUBTELNA i tak jak napisałaś przestronna i delikatna Ja mam białą kuchnie, białe ściany, okna, parapet, drzwi. I gdyby nie to że nie chce mi się ciągle wycierać blatu też bym go zrobiła w kolorze białym dlatego ja Cie rozumiem i witam w klubie miłośników "mdłych" wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 25.06.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Marta&Marek,bardzo podoba mi się Twoja kuchnia, piękny kolor frontów!Czy możesz napisać, jakie wymiary ma okno kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 25.06.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Dziekuje Wam wszystkim za opinie...te pozytywne i te negatywne... Rozna wysokosc szafek rowniez jest celowa i zgodna z moja wizja:) Rozmaiar okna podam jutro bo jeszcze nie mieszkamy w naszym domku(czekamy na schody i drzwi wejsciowe). Obiecuje, ze jutro napisze.Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 25.06.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Marta przepiękna kuchnia Szkoda, ze dałaś tak mało zdjęć Jaki masz kolor ścian? Dziekuje, Kolor scian pastelowa orchidea, firma dulux:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 25.06.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Kuchnia bardzo ładna,ale ten "nowy"piekarnik w tej "sterj"kuchni w ogóle mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 25.06.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 ja też bym wybrała na ściany trochę inny odcień bieli. kuchnia ładna, choć nie podobają mi się różne wysokości szafek i ich elementów. Mnie też razi różna wysokość szafek - niepotrzebne wprowadzenie chaosu i nieuporządkowania do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 26.06.2011 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Kuchnia bardzo ładna,ale ten "nowy"piekarnik w tej "sterj"kuchni w ogóle mi się nie podoba. To nie piekarnik tylko mikrofalowka . Przeciez piekarnik jest pod plyta. Kazdemu co innego przeszkadza Mnie na ten przyklad przeszkadzaja te ciemne, nowoczesne okna i drzwi. Kuchnia moze byc. Nareszcie wstawione jest zdjecie kuchni innej niz nowoczesna biala, szara lub wenge. Co nie znaczy, ze ta kuchnia to moje klimaty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 26.06.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 marta a z czego macie zrobioną kuchnię -drewno czy mdf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 26.06.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Zastanawialiśmy się nad wszystkimi uchwytami w poziomie...ale mi było w gruncie rzeczy wszystko jedno, 2. połówka chciała uchwyty równej długości i w pionie, więc było 2:1;). A tu trochę więcej zdjęć: http://s1.pokazywarka.pl/i/609445/418117/image-207.jpg http://s1.pokazywarka.pl/i/609445/900399/image-211.jpg http://s1.pokazywarka.pl/i/609445/276231/image-217.jpg http://s1.pokazywarka.pl/i/609445/536653/image-218.jpg http://s1.pokazywarka.pl/i/609445/274614/image-219.jpg http://s1.pokazywarka.pl/i/609445/173438/image-221.jpg maci bardzo ładna kuchnia:yes: podobną kolorystykę planuję u siebie... możesz mi zdradzić, jak się nazywa fornir na górnych szafkach - jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 26.06.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Np. jaki? Przeciez kuchnia jest glownie na tle kafli a nie scian....Poza tym tak jak juz pisalam uwielbiam jasne, przestronne, delikatne wnetrza....nie wyobraza sobie nawet jednej ciemnej....lub cieniejszej sciany w domu:) Poza tym "efekt zlania i mdlosci" byl jak najbardziej pozadany Dlatejo blat rowniez wybralam jasny a nie ciemny:) Jesli ktos preferuje nowoczesny styl, ciemne sciany, ostre kolory, proste ksztalty to nigdy nie zachwyci sie sylem, ktory jest u mnie...licze sie z tym:) Ja preferuję bardziej nowoczesny Ale Twoja też mnie zachwyca Delikatna i lekka, nietuzinkowa, super. Blat pięknie dobrany pod kolor "patyny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 26.06.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Kuchnia bardzo ładna,ale ten "nowy"piekarnik w tej "sterj"kuchni w ogóle mi się nie podoba. Przeciez piekarnik jest "stary" (amica retro) a mikrofali nie produkuja niestety starej bialej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 26.06.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 marta a z czego macie zrobioną kuchnię -drewno czy mdf? Fronty zrobione z mdf a inne elementy (luk, krateczka i bariereczka pod nia) to drewno...aha i element przy okapie tez drewniany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 26.06.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Ja preferuję bardziej nowoczesny Ale Twoja też mnie zachwyca Delikatna i lekka, nietuzinkowa, super. Blat pięknie dobrany pod kolor "patyny". Dziekuje:) Taki komplement jest na wage zlota...mam na mysli zwolennika wspolczesnych trendow:) Bardzo mi milo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 26.06.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 To przepraszam jakoś tak pomyślałam,że to piekarnik.Późno już było i padałam ze zmęczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maci 27.06.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 maci bardzo ładna kuchnia:yes: podobną kolorystykę planuję u siebie... możesz mi zdradzić, jak się nazywa fornir na górnych szafkach - jaki to kolor? fornir palisandrowy - bardzo nam się podobały te wielkie słoje;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts