Elena76 01.07.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Nie znam firmy samego uchwytu - wrzucam fotke. http://img827.imageshack.us/img827/9716/20110701477.jpg uchwyt wygląda jak te firmy zobal - u mnie podobne czarne Na fotke zalapaly sie nasze koty rudy to Fidel a czarny to Hipek http://img121.imageshack.us/img121/7669/20110701480.jpg Koty piękne - ja mam w domu jedną kotę i też upodobała sobie zlew w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 02.07.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 alez prosze: sorry za lekki offtopic, tylko jedno wrzucam na wyrazne zyczenie Fajna szachownica z krzeseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.07.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 jak zielono, nie moje klimaty ale ładnie. tylko sufitu bym sie czepiala - g-k i masa punktowswietlnych wbudowanych i niewbudowanych... jakoś to do mnie nie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 02.07.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Co do frezowanych - koniecznie popros wykonawce o demonstracje tego rozwiazania na gotowym elemencie (calej szafce, najlepiej gdyby dalo sie zobaczyc zarowno otwierane na boki jak i szuflady). Ja widzialem kilka takich realizacji na zywo w roznych studiach kuchennych i nie polecam. Takie "podchwyty/nadchwyty" potrafia doprowadzic do pasji jak przy zamykaniu uderzaja w palce (wystarczy ze dotykaja - to strasznie denerwuje), jest to rozwiazanie wymagajace od wykonawcy duzej uwagi i wykonczenia w gladkie, zaokraglone krawedzie. Dodatkowo jezeli masz zamiar isc w polysk to slady palcow na 100% sie pojawia przy takich rozwiazaniach. Co do uchwytów frezowanych to nie masz racji, może nie trafiłaś na odpowiednie. Kuchnia bardzo mi się podoba, ciekawy pomysł na kolorystykę. No i dodam, że koty boooskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 02.07.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 bsh kuchnia bardzo fajna i ta czerń....mmmmm.Napisz proszę jak czarne szafki radza sobie z kurzem i plamami i co to za cudnej urody lampki nad stołem w jadalni???????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bsh 02.07.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 bsh kuchnia bardzo fajna i ta czerń....mmmmm.Napisz proszę jak czarne szafki radza sobie z kurzem i plamami i co to za cudnej urody lampki nad stołem w jadalni???????/ czern jak to czern, chwyta glownie odciski palcow, kurz tez sie pojawia ale wysoki polysk latwo przecierac. Lampa nad stolem to butik w Agata meble - niestety juz ich nie maja, jakis tydzien po moich zakupach wymienili asortyment (przynajmniej w Katowicach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.07.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Bsh, czy to robił stolarz czy jakie firmowe studio kuchenne? Czy między blatem a barkiem nie jest za wąsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 02.07.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 bsh kuchnia bardzo fajna i ta czerń....mmmmm.Napisz proszę jak czarne szafki radza sobie z kurzem i plamami i co to za cudnej urody lampki nad stołem w jadalni???????/ Takie same lampki kupiłam kilka dni temu w Casto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 02.07.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Kosztowo koszmar 20k zl + sprzety Dodaje zdjecia slabszej jakosci - retuszu nie bylo Jak sie przypatrzyc to w piekarniku jeszcze kartony sa - to byly pierwsze fotki robione tuz po zlozeniu, to chyba tlumaczy braki gratow http://img89.imageshack.us/img89/7236/dscf1085j.jpg http://img829.imageshack.us/img829/9503/dscf1088zn.jpg Linka do uchwytow nie posiadam - zdjecie jakies wrzuce jak zgram na kompa. @nicol21 to oprawy massive onyx 80zl/szt piękna kuchnia ! uwielbiam aranżacje na zasadzie kontrastów, a i kociki śliczne też mamy dwa tygrysy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shimmy 02.07.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Lampy można kupić w castoramie- pojedyńcze, podwójne na listwie oraz w kształcie 'kociołka" - idealna nad stół. Cena do 350 zł też mam takie w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bsh 02.07.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) Bsh, czy to robił stolarz czy jakie firmowe studio kuchenne? Czy między blatem a barkiem nie jest za wąsko? Studio - namiary moge dac na priv. Dzisiaj byli panowie z ostatnimi detalami do pozostalych mebli i sie nam chwalili ze samochody firmowe oklejone zostaly zdjeciami naszej kuchni poszedlem zobaczyc i to dosyc dziwne uczucie jak sie widzi swoja kuchnie na samochodzie... A co do miejsca miedzy blatem a barkiem - jest ok, chcielismy zeby siedzac przy barku mozna siegac do blatu. W takim ukladzie przy sniadaniu na barku jest tylko kubek z kawa i talerz, reszta stoi bezpiecznie na blacie i jest w zasiegu reki. Dodatkowo na barek dodana zostala szyba (koty skacza na niego i lakierowany by dlugo nie wytrzymal. Szyba jest biala i wyglada rownie dobrze. Edytowane 2 Lipca 2011 przez bsh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.07.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 bsh kuchnia fajna ale sknociłeś ja tym kolorowym szkłem. Żle dobrany kolor zieleni na szkle do szafek, gryzie się i już. Zresztą pisali ci już o tym na innym forum, tam zdaje się bardziej krytykowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 03.07.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 BSH,przepiękna wysoka zabudowa - jaki macie konkretnie sprzęt, możesz napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 03.07.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 zgadzam się z żoną m. Czysta tafla szkła byłaby lepsza. albo przynajmniej inny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 03.07.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 bsh....kuchnia piękna,kolory też super dobrane.Podoba mi się bardzo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 03.07.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 bsh butik w Agata meble? Butik to nazwa sklepu czy lamp? Dziewczyny w casto można kupić te czarne zwisy a mi chodziło o te białe nad stołem w jadalni. Czy ktoś wie czy mozna je kupić przez internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bsh 03.07.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 bsh kuchnia fajna ale sknociłeś ja tym kolorowym szkłem. Żle dobrany kolor zieleni na szkle do szafek, gryzie się i już. Zresztą pisali ci już o tym na innym forum, tam zdaje się bardziej krytykowali. Ehhh, juz sie przyzwyczailem - jak nie pojdziesz w standardy to badz gotow na krytyke. Generalnie cale mieszkanie jest dosyc "kontrowersyjne" kolorystycznie. Projekant dostal mega bure przy pierwszej propozycji - wszedzie brazy i beze, standard, klasyka, nuuuuda. Teraz jest wyraziscie - mnie i narzeczonej sie podoba. Nie pisali mi na innym forum - przynajmniej ja nigdzie nie wrzucalem tych zdjec. @Agi75 tak nazwali czesc sklepu w ktorej maja tez oswietlenie. Agata meble ma strone na ktorej jest tez oswietlenie pokazane, ale nie widze tam tych konkretnie. Nazwy tej lampy nie znam - z pudelka pamietam tylko ze importerem z chin byla wlasnie Agata meble. Moze znajde jakies paragony to cos wiecej napisze. @anjazzielonego Sprzety w wysokoiej zabudowie to: piekarnik - Siemens HB78BD570 ekspres - Siemens TK 76 573 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 03.07.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 bsh...będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 03.07.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 bsh kuchnia fajna ale sknociłeś ja tym kolorowym szkłem. Żle dobrany kolor zieleni na szkle do szafek, gryzie się i już. Zresztą pisali ci już o tym na innym forum, tam zdaje się bardziej krytykowali. Widać, że bsh nie przejął się uwagami wszechwiedzących "znawców" trendów mody - czytaj zakompleksionych artystów i wizażystów koniecznie narzucających innym swoje zdanie i próbujących wmówić komuś, że się nie zna i na pewno jest do du... Po za tym jak widać po innych komentarzach nie wszyscy tak go skrytykowali BSH Gratuluję odwagi i konsekwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.07.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 emjot - ale dlaczego jesteś taki zgryźliwy? Wyzywasz ludzi od zakompleksionych? Skoro ktoś wystawia swoją kuchnię na publiczne forum musi się liczyć z tym, że nie każdemu ona przypadnie do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts