aniula_bl 06.07.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ten paluszek to przed tym piwkiem... czy już po... jak by to ująć...? tak jakby trochę między piwkami:P ale finisz budowy jak taki emocjonujący i energetyczny, że wszystko ujdzie na sucho:D Bsh kuchnia bardzo ładna. Nie przepadam za zielonym, a u Ciebie ta zieleń wyglada tak pięknie, że chyba się do niej przekonam. Aniula_bl możesz podać nazwę i model lodówki oraz okapu? lodówka sharp sjf800spbk okap faber life 80 bk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maci 06.07.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 O okap też są kłótnie;). Ja obstawiam skośny - ze względu na to, że przynajmniej się nie uderzę (co mi się przy zwykłych często zdarzało). Czy Inox czy czarny czy biały...zobaczymy. Na razie nie planujemy kupna - inne wydatki a i wakacje się zbliżają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 07.07.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Czy jest na forum wątek jak walczyć z niesolidnym wykonawcą kuchni? Może jakieś linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TolaLee 07.07.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Ma ktoś zlew z dozownikiem płynu? Tą dziurkę na dozownik to się samemu w blacie robi? Czy trzeba sobie od razu wybrać taki zlew z otworem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 07.07.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 ja mam zlew w którym ,otwory trzeba wybic samemu ale sa od spodu wyznaczone i w tym miejsu wyzłobione żeby można było łatwo przebić na wylot. Podejrzewam że w każdym zlewie tak jest - oczywiście mówimy o zlewach fragranitowych. W nierdzewnych otwory wycina się specjalnymi wycinakami - mozesz poprosić w sklepie, żeby Ci wycięli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marmichkon 07.07.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 CHCIAŁABYM ZAKUPIĆ INNE POŁĄCZENIA LISTEW - BARDZIEJ PROSTE I ZBLIŻONE KOLOREM DO LISTEW. MAM BLAT LUPUS 1117 MATOWY I TAKIE SAME LISTWY przyblatowe. JEDNAK ZŁĄCZKI PLASTIKOWE NIE ODPOWIADAJĄ MI ZUPEŁNIE. JAK ZAMAWIAŁAM MEBLE KUCHENNE, TO LISTEW NIE MIELI I NIE MOGŁAM ICH OBEJRZEĆ. ZAUFAŁAM I TERAZ MAM ZA SWOJE...PROSZĘ MI COŚ DORADZIĆ. PRZESYŁAM ZDJĘCIA TYCH MOICH "WIEŻYCZEK". JAKIEŚ PROSTSZE Z JEDNYM KANTEM NA ROGU (a nie z trzema) przydałyby się. Gdzie zamówić i jakie? Może ma ktoś taki blat LUPUS 1117 MAT i pokaże listwy i złąhttp://images43.fotosik.pl/963/decd9ef771e36058m.jpg"]http://images43.fotosik.pl/963/decd9ef771e36058m.jpg[/url]czki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TolaLee 07.07.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 ja mam zlew w którym ,otwory trzeba wybic samemu ale sa od spodu wyznaczone i w tym miejsu wyzłobione żeby można było łatwo przebić na wylot. Podejrzewam że w każdym zlewie tak jest - oczywiście mówimy o zlewach fragranitowych. W nierdzewnych otwory wycina się specjalnymi wycinakami - mozesz poprosić w sklepie, żeby Ci wycięli. Dziękuje chcialam teki taki zwykly kolor antracyt...- nie wiem z czego jest - tam chyba raczej nie ma miejsca na wycinanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 07.07.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 no te o któych piszesz to są właśnie z fragranitu i w nich powinny być nafrezowane od spodu otwory, które się potem wybija. Obejrzyj zlew dobrze Ja mam zlew z Franke i tam były aż 3 otwory do wybicia ale jeszcze ich nie wybiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 07.07.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Bsh Kuchnia super a zestawienie kolorów szczególnie mi się podoba - a jak reszta pomieszczeń, macie jeszcze inne kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.07.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Czy jest na forum wątek jak walczyć z niesolidnym wykonawcą kuchni? Może jakieś linki Był kiedyś taki wątek dotyczący walki klientów z pewną znaną firmą, ale został usunięty. Jeśli wykonawca uchyla się od odpowiedzialności to spróbuj zwrócić się do rzecznika praw konsumentów - przy każdym starostwie. Rzecznikowi wykonawca musi udzielić odpowiedzi. Nam udało się z pomocą rzecznika odzyskać kosiarkę, która "zgubiła się" podczas naprawy i przez dwa lata prawie bawiliśmy się z serwisem w kotka i myszkę. Rzecznik poradził sobie w niecały miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.07.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Jest cały dział z czarną i białą listą wykonawców... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?52866-Ma%C5%82opolska-bia%C5%82a-i-czarna-lista-wykonawc%C3%B3w./page110&highlight=czarna+lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.07.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Miałam na myśli wątek dotyczący konkretnego producenta mebli kuchennych, o tym ogólnym dziale nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 07.07.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 dzięki Zapewne dodam wykonawce blatu z kompozytu do czarnej listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.07.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 CHCIAŁABYM ZAKUPIĆ INNE POŁĄCZENIA LISTEW - BARDZIEJ PROSTE I ZBLIŻONE KOLOREM DO LISTEW. MAM BLAT LUPUS 1117 MATOWY I TAKIE SAME LISTWY przyblatowe. JEDNAK ZŁĄCZKI PLASTIKOWE NIE ODPOWIADAJĄ MI ZUPEŁNIE. JAK ZAMAWIAŁAM MEBLE KUCHENNE, TO LISTEW NIE MIELI I NIE MOGŁAM ICH OBEJRZEĆ. ZAUFAŁAM I TERAZ MAM ZA SWOJE... PROSZĘ MI COŚ DORADZIĆ. PRZESYŁAM ZDJĘCIA TYCH MOICH "WIEŻYCZEK". JAKIEŚ PROSTSZE Z JEDNYM KANTEM NA ROGU (a nie z trzema) przydałyby się. Gdzie zamówić i jakie? Może ma ktoś taki blat LUPUS 1117 MAT i pokaże listwy i złąhttp://images43.fotosik.pl/963/decd9ef771e36058m.jpg"]http://images43.fotosik.pl/963/decd9ef771e36058m.jpg[/url]czki? ale koszmarek zafundowany masz. nie krzycz na forum! trochę etyki i dostosowania się do innych proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.07.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 bsh - kuchnia bardzo ładna, ale czy się nie palcuje? Też w pierwszej wersji myślałem o czarnym połysku, ale moja lepsza połowa wybiła mi skutecznie, bo stwierdziła, że ja na pewno nie będę sprzątać, a żeby czarna kuchnia była ładna, to trzeba non stop polerować. A tutaj parę wyraźniejszych zdjęć mojej: http://s1.pokazywarka.pl/i/622319/418546/kuchnia-02.jpg bardzo fajna kuchnia! ładne drzewo na górnych półkach - co to za nazwa tej okeliny? czekolada na ścianach też ładna. ale coś nie pasuje mi żyrandol.... z czego masz cokoły? z inoxu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 09.07.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 (edytowane) To ja wrzucam swoją jeszcze niedokończoną. Czarną Folia jeszcze z szafek nie ściągnięta, będzie jeszcze szkło nad blatem. http://images40.fotosik.pl/958/2d2d107254651f0dmed.jpg http://images49.fotosik.pl/956/f3dbbdf98edbbe21med.jpg Poprosze o delikatne komentarze bo i tak "walczę" z wykonawcą blatu.... Edytowane 9 Lipca 2011 przez Synthia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.07.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Synthia, świetna kuchnia a co nie tak z blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 09.07.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Bo czarna hahahaha Totalna załamka:( mam blat Staron@, przy barku jest źle dopasowany i powyłaziły łączenia - jak się okazało to, przy barku blat mam posklejany z kawałków płyt. Mało tego nie jest wypolerowany i mam ciemne brudne szramy w łączeniach. Pan zapewniał, że łączenia po 2 - 3 tygodniach zanikną. No i dałam się nabrać nic nie znikło wręcz powyłaziło więcej wad. Napisałam reklamację i czekam. Katastrofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 09.07.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Synthia,piękna wysoka zabudowa - jakie ma wymiary?Proszę podaj też wymiary kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.07.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 blat blatem, ale efekt - wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts