Synthia 10.07.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Ok czekam na wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaCz 10.07.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 (edytowane) do Synthiapomyślałam i znalazłam, tu masz link do hurtowni w której to widziałam w Szczecinie http://www.carmen.com.pl/nowosci/single/id/505[/url] a oni z tego co widzę podają linki do firm włoskich. Niestety zdjęcia nie oddają wyglądu Twojego blatu, wyszedł jak gładki biały mat .... A zdjęcia gresu też nie oddają jego wyglądu .... Nie wiem skąd jesteś i jak daleko masz do Szczecina. Ale zawsze może popytać w swojej okolicy. Edytowane 10 Lipca 2011 przez AgaCz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 10.07.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Blat nie jest biały. Ma kropeczki brązowe:D. Zrobię dzisiaj lepsze zdjęcie żeby była faktura widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Syntha Bardzo fajna kuchnia, akurat zwolennikiem skośnych szafek nie jestem no ale Też bym szkło dała w kolorze blatu żeby tworzyły jedną płaszczyznę. U mnie tłuszcz pryska na jakieś 60 cm na oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.07.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 a jesteś pewna że nie chcesz dać szkła pod okapem do samej góry? jak się czasem schaboszczak smaży to chlapie pod sam okap, a ja też mam u siebie wyżej niż zazwyczaj, bo my mamy 1.80 i 2.03 wzrostu. to tak naprawdę tylko kwestia zrobienia u szklarza dwóch otworów extra, ale wydaje mi się, że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga979 10.07.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Witam Mam problem z zlewozmywakiem do kuchni, chciałabym stalowy na jedna komorę. Nie wiem czy z FRANKE czy TEKA? A może jakaś inna firma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 10.07.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Witam Mam problem z zlewozmywakiem do kuchni, chciałabym stalowy na jedna komorę. Nie wiem czy z FRANKE czy TEKA? A może jakaś inna firma ? Franke czy Teka - wszystko jedno. Z wyższej półki to Blanco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 11.07.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Witam Mam problem z zlewozmywakiem do kuchni, chciałabym stalowy na jedna komorę. Nie wiem czy z FRANKE czy TEKA? A może jakaś inna firma ? Aga ja mam blanco stalowy 1,5 komory podwieszany. Dopiero co zaczęłam użytkować. Ale czy to wyższa półka?? to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 11.07.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 (edytowane) a jesteś pewna że nie chcesz dać szkła pod okapem do samej góry? jak się czasem schaboszczak smaży to chlapie pod sam okap, a ja też mam u siebie wyżej niż zazwyczaj, bo my mamy 1.80 i 2.03 wzrostu. to tak naprawdę tylko kwestia zrobienia u szklarza dwóch otworów extra, ale wydaje mi się, że warto. No nie bardzo widzi mi się ta wyciągnięta szyba tylko nad okapem, jak już to chyba lepiej żeby tworzyło to jedną całość niż takie zęby. Wiem wiem że się chlapie, tłuszcz pryska wszędzie. Dlatego nie wiem jak to teraz zrobić, bo nastawiłam się wcześniej na czarny:bash: . Trudno jest dobrać szkło w kolorze do blatu, frontów i ściany, żeby nie wejść w kolejny dodtakowy kolor w kuchni jużi tak wydaje mi się że dużo się w niej dzieje. Wymyśliłam sobie kuchnie Ściany nie są białe wpadają w lekki krem, blat tak samo zdjęcia nie oddają rzeczywistości. A wiecie może jak to jest ze szkłem malowanym na zamówienie, nie z wzornika, bo z tego co się dowiadywałam, to nie ma ono takiej trwałości jak robione fabrycznie. A jakbym robiła szkło jasne to raczej pod kolor ścian Edytowane 11 Lipca 2011 przez Synthia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.07.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Synthia, dziękuję za info odnośnie wymiarów, jeśli masz jeszcze cierpliwość - czy mogłabyś podać szerokość wysokiej zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 11.07.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Anjazzielonego szerokość 2 metry 8 cm . 3 słupki po 60 cm (180), opaski po 14 cm z jednej i drigiej strony ale już nie pamiętam ile ma opaska z forniru chyba z 4 cm. Musiałabym sprawdzić popołudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.07.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Synthia, ja na Twoim miejscu nie dawałabym szkła pod kolor ściany, a w miare pod kolor blatu, chyba, że jesteś pewna, że kolor ścian w kuchni wcześniej czy później Ci się nie znudzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 11.07.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Naberia też przeciwko mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 To nie chodzi o bycie przeciwko komuś Synthia. Chcemy Ci tylko dobrze doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.07.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Synthia, nie! Bron Cię Boże! Nie zrozum mnie źle. Ja po prostu lubię częste zmiany i pokombinowałabym tak, żeby w razie czego, furtki sobie nie zamykać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arogos 11.07.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Synthia, to zmierz sobie wysokość nad barkiem, bo te zwisy są w różnych wersjach jak się nie mylę. Może coś dobierzecie. widzę, też, że jakiś kabel na suficie dynda Podobają mi się też light eye spotline - u forumowiczki reni1980 są takie: [ATTACH=CONFIG]65077[/ATTACH] Ja mam bardzo podobne, można je kupić w OBI za 170 zetuff, light eye kosztują jeszcze raz tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 12.07.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Naberia, Venus_m Wiem wiem już się pomału przełamuję do tego jasnego szkła:D, problem w tym że trudno jest dobrać odpowiedni jego kolor. Na wzornikach nie ma podobnego a te które oglądałam to nie pasują dlatego stwierdziliśmy z małż. że damy czarne.Chyba trzeba zrobić na zamówienie, ale z tego co się dowidywałam to nie dają gwarancji czy będzie tak samo wytrzymałe jak malowane fabrycznie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.07.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Synthia, o ile dobrze pamietam, to na wizualkach miałaś chyba szare ściany i przezroczyste lub szare szkło? Może przypomnisz, jak to wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 12.07.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Synthia, o ile dobrze pamietam, to na wizualkach miałaś chyba szare ściany i przezroczyste lub szare szkło? Może przypomnisz, jak to wyglądało? Dobrze pamiętałaś http://images38.fotosik.pl/592/a41d685c6eda3136med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 12.07.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Synthia, wielkie dzięki za jakże anielską cierpliwość do moich pytań Ta wizualizacja jest świetna i na szarości bym postawiła- kuchnia nabiera jeszcze bardziej nowoczesnego charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts