bdan 02.08.2011 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 sawcza - co masz na podłodze w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_lisa 02.08.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 PILNIE POTRZEBUJĘ POMOCY !!! Czy wiecie czyja jest ta kuchnia?? http://e-den.pl/~nowak/allegro/2.jpg Będę mieć coś podobnego i mam problem z witryną Bo na szafkach słoje będą w poziomie a na witrynie chcą mi dać w pionie z uwagi na wymiary płyty ...ale nie podoba mi się ten pomysł i chciałam się dowiedzieć jak wygląda to z łączeniem niestety na tym zdjęciu nie widzę dobrze. Będę wdzięczna za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 02.08.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ja widzę słoje w poziomie na frontach, a gdzie widzisz witrynę w tej kuchni i to łączenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 02.08.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Łączenie płyty jest nad lodówką (białą szafką) - jeden długi pionowy pasek i jeden długi poziomy nad białymi szafkami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_lisa 02.08.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ja również widzę w poziomie ...napisałam, że w moim projekcie zrobili odwrotnie: http://e-den.pl/~nowak/allegro/PROJEKT%20KUCHNI/kuchnia%20i.jpgprzy zbliżeniu widać, że boki słupka są w pionie a pozostałe elementy w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.08.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 _lisa, powiedz im, że mają zrobić te słoje w poziomie. Ja mam w poziomie, więc nie wydaje mi się, aby to był jakiś większy problem. Tutaj masz zdjęcie http://img37.imageshack.us/img37/3567/imgp9734.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 02.08.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 _lisa możliwe, że to tylko błąd programu. Wydaje mi się, że bez problemu da się zrobić poziome te słoje - w pionowych elementach wysokiej zabudowy. Zadzwoń do wykonawcy i się zapytaj, czy to przypadkiem nie zwykły, komputerowy błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 03.08.2011 03:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 PILNIE POTRZEBUJĘ POMOCY !!! Czy wiecie czyja jest ta kuchnia?? http://e-den.pl/~nowak/allegro/2.jpg Będę mieć coś podobnego i mam problem z witryną Bo na szafkach słoje będą w poziomie a na witrynie chcą mi dać w pionie z uwagi na wymiary płyty ...ale nie podoba mi się ten pomysł i chciałam się dowiedzieć jak wygląda to z łączeniem niestety na tym zdjęciu nie widzę dobrze. Będę wdzięczna za odzew Nie ma przypadkiem problemu z ta lodówką przytulona do piekarnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.08.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 a cZemu miałby być problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_lisa 03.08.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) _lisa, powiedz im, że mają zrobić te słoje w poziomie. Ja mam w poziomie, więc nie wydaje mi się, aby to był jakiś większy problem. Tutaj masz zdjęcie http://img37.imageshack.us/img37/3567/imgp9734.jpg lidszu tylko to pewnie są lakierowane meble? ja mam mieć akryl i to chyba właśnie jest ten problem i będę musiała mieć odwrotnie albo z paskudnym łączeniem ...co mi odradzają ( to z łączeniem ma podnieść jeszcze koszt kuchni, bo więcej płyty muszą mieć ) Całkowicie mi to nie pasuje i tak wyszliśmy z planu o kilka tys ;( )! Zgłupieć można ( Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez _lisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 03.08.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) Sawcza dziękuję za odpowiedź i czekam na zdjęcie Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez joliska ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TolaLee 03.08.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 lidszu tylko to pewnie są lakierowane meble? ja mam mieć akryl i to chyba właśnie jest ten problem i będę musiała mieć odwrotnie albo z paskudnym łączeniem ...co mi odradzają ( to z łączeniem ma podnieść jeszcze koszt kuchni, bo więcej płyty muszą mieć ) Całkowicie mi to nie pasuje i tak wyszliśmy z planu o kilka tys ;( )! Zgłupieć można ( Z tego co mi wiadomo te płyty maja ok 120 - wiec jakbys chciala poziome paski to jakies jedno łączenie by było - moze w jego miejscu daj jekis reling?-zawsze jakies rozwiazanie z tego co widziałam u Ciebie w projekcie ta przestrezn jest dosc szeroka...moze podzielic ja jakos tak by wygladala jak 2-3 szafki bez uchwytowe? a moze jesli na bocznej scianie masz podswietlane polki szklane włóż taka jedna podswietlana pomiedzy laczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_lisa 03.08.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 TolaLee dziękuję za pomysły! ...niestety moja płyta poszła dzisiaj rano do cięcia i nici ze zmian :/ no nic najwyżej we wrześniu będę opłakiwała. Zostaje mi tylko czekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bursztynka 03.08.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 TolaLee dziękuję za pomysły! ...niestety moja płyta poszła dzisiaj rano do cięcia i nici ze zmian :/ no nic najwyżej we wrześniu będę opłakiwała. Zostaje mi tylko czekanie Kurcze nie rozumiem- zapłacisz za coś czego nie chcesz?? A tak poza tym chciałam zapytać czy Wasze białe kuchnie lakierowane to są w takim super połysku, prawie jak szkło? czy też nie do końca? W pszyszłym tygodniu będą kończyć naszą, więc będę mogła wrzucić zdjęcia - jak już posprzątam. Analiena- moa jedyna uwaga, jako że też posiadam sprzęt Samsunga te światełka na piekarniku i mikrofali innego koloru- specjalnie szukałam żeby się zgrały i były pomarańczowe oba. Poza tym superowa ta kuchnia. No i mogę dodać moją nieskończoną jeszcze malutką kuchenkę. Może macie jakieś sugestie? co z oknem, jakie dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_lisa 04.08.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Co zrobić :/ Jak to co mi się podoba kosztuje majątek Trzeba będzie się przyzwyczaić i tyle ...no nic zobaczymy jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawcza 05.08.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Magdalena74 obiecane fotki płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 05.08.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 sawcza a uchwyty jakieś będą?? Super wyglądają te fronty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawcza 05.08.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Tak, będą uchwyty. Dzisiaj mieli dokańczać kuchnię i jeszcze nikogo nie ma Wykończą mnie ci wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 05.08.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Sawcza bardzo dziękuję, piękne są te płyty, aż dziwne że są gładkie- tak naturalistycznie wyglądają, ...no i pochwal się oczywiście jak zamontują Ci uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.08.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Analiena- moa jedyna uwaga, jako że też posiadam sprzęt Samsunga te światełka na piekarniku i mikrofali innego koloru- specjalnie szukałam żeby się zgrały i były pomarańczowe oba. Poza tym superowa ta kuchnia. No i mogę dodać moją nieskończoną jeszcze malutką kuchenkę. Może macie jakieś sugestie? co z oknem, jakie dodatki? Aż taką estetką nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts