RSP 06.08.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Przeglądamy z Mężem to forum już dłuuugi czas:) Dotychczas z naszego remontowanego mieszkania zamieściłam tylko łazienkę w łazienkowym wątku, ale teraz przyszedl czas na kuchnię. Długo planowaliśmy jakie kolory dobrać do naszej białej kuchni. W końcu postawiliśmy na czerwien, czarny, szary i drewno. Uznalismy, że będzie to znakomita baza do kuchni z salonem w stylu retro pomieszanym z nowoczesnym. W kuchni i salonie, oprócz kubków z Elvisem Presley'em, znajdą się jeszcze metalowe plakaty vintage. Fronty to biały lakier, blat Orzech z Kronopolu. Wykonano przez przemiłego Pana Józka z Tychów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RSP 06.08.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 c.d. zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.08.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 RSP, wyszło bardzo fajnie, tylko ta szczotka na przyssawce nad zlewem jakoś tak dziwnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RSP 06.08.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Mój mąż twierdzi to samo, ale ja ją lubie, bo jest taka smieszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 06.08.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 co to z stołki? Czy to skóra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Kuchnia super no oprocz szczotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
humant 06.08.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Czy ktoś z Was wie może czyja jest ta kuchnia? Strasznie mi się podoba i chciałam wypytać o szczegóły - czym wyłożona jest podłoga i co to za meble (materiał, wykończenia itd). Przeglądałam już tyle stron na forum, że straciłam rachubę skąd wytrzasnęłam tą fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.08.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 RSP nie powiedziałabym ze kuchnia jest retro, ale mimo nutki niepewności po przeczytaniu opisu, musze przyznać ze wyszło bardzo spojnie naprawdę wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RSP 06.08.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 co to z stołki? Czy to skóra? Jest to skóra z "plastikowej świni" Kuchnia super no oprocz szczotki Dzięki, ale szczotka jednak zostaje RSP nie powiedziałabym ze kuchnia jest retro, ale mimo nutki niepewności po przeczytaniu opisu, musze przyznać ze wyszło bardzo spojnie naprawdę wow No teraz to ona w ogóle nie jest retro-zgadzam się, ale ten klimat będziemy budować dodatkami. Poniżej link do plakatów http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1614298 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.08.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 retro nie-retro naprawdę fajnie wyszło. niby wiele podobnych kuchni ( kolory i ten popularny blat) ale moim zdaniem wyszło bardzo indywidualnie i oryginalnie. z plakatami nie przedobrzcie - niech bedą dodatkiem a nie głównym punktem uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 06.08.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 RSP mimo że kolorystyka całkiem nie moja wyszło bardzo fajnie , nawet szczotka mi nie przeszkadza bo zapewne jest bardzo wygodne korzystanie z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.08.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 RSP pięknie wyszło, u mnie robi się dokładnie taki sam "patent" z mozaiką na ścianie między szafkami, tylko kolorystyka inna dla porównania fotki wrzucę za jakiś miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 06.08.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 humant, mi to zdjęcie wygląda na wzięte z artykułu z Muratora. Jakiś rok temu chyba w lipcu byl na okładce Muratora dom Modelowy '98 przerobiony na "stodołę" i to wydaje się to.http://muratordom.pl/budowa/oni-juz-zbudowali/jak-architekci-zbudowali-dom-wedlug-projektu-muratora-modelowy-d10,11_4972.html?&page=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.08.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Czy ktoś z Was wie może czyja jest ta kuchnia? Strasznie mi się podoba i chciałam wypytać o szczegóły - czym wyłożona jest podłoga i co to za meble (materiał, wykończenia itd). Przeglądałam już tyle stron na forum, że straciłam rachubę skąd wytrzasnęłam tą fotkę. To chyba zdjęcie z Muratora, nie z forum. W jednym z wydań (8/2010) była pokazana przeróbka tradycyjnego projektu Wlada Kowalskiego "Modeloway 98" na minimalistyczny kubik. Na podłodze jest biały gres. Wnętrze projektował właściciel domu, Adam Bronikowski z żoną, Moniką i jednocześnie właściciele pracowni projektowej HOLA Design. Sheenaz - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupiradelko 07.08.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 RSP super kuchnia. Fajne zestawienie kolorów. Białe kuchnie kojarzą mi się troszkę z klimatem szpitala, ale przez tą czerwień i szarość ten efekt znikł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 07.08.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 RSP co to za szare płytki między szafkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 07.08.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 RSP dużo się dzieje w waszej kuchni a ja tego nie lubię ale wasza kuchnia jakoś mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 08.08.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 tak więc pewnie o mnie już zapomnieliście, a ja mam niespodziankę porcję zdjęć z moją cudowną kuchnią! wreszcie się blatu granitowego doczekałam i nie omieszkam się pochwalić he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 08.08.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 przepraszam, że aż tyle, i że zawalam Was tymi fotami, ale TAK SIĘ CIESZĘ, TAK SIĘ CIESZĘ!!! tak mi się podoba moja kuchnia:yes: mamy zamiar się za miesiąc wprowadzić, więc rękawy zakasać czas! hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.08.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Aniula, mi się podoba możesz napisać, jak otwierają Ci się szafki w narożnikach? nie ma tam żadnej kolizji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts