Firiel7 12.08.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam chwaliłam sie już na forum łazienką, to i kuchnię pokażę. Projekt w całości mój, muszę powiedzieć, że użytkuje się doskonale Na początku kombinowałam jakoś nietypowo, ale jednak biel + czerń najbardziej mi sie podoba. http://i52.tinypic.com/29j23r.jpg http://i52.tinypic.com/1zv4bww.jpg http://i52.tinypic.com/r70phz.jpg http://i51.tinypic.com/1sijq8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 12.08.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 jak ci się te górne szafki otwierają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Firiel7 12.08.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 jak ci się te górne szafki otwierają? Fronty są wyższe niż szafki - tzn. sięgają niżej, więc trzeba chwycić na dole i pociągnąć. Ma to też tę funkcję, że te przedłużone fronty zasłaniają mi oświetlenie podszafkowe (wymyśliłam sobie takie długie świetlówki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 12.08.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 a co masz miedzy szafkami? czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 12.08.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Fronty są wyższe niż szafki - tzn. sięgają niżej, więc trzeba chwycić na dole i pociągnąć. Ma to też tę funkcję, że te przedłużone fronty zasłaniają mi oświetlenie podszafkowe (wymyśliłam sobie takie długie świetlówki). No nie - zanim zrobię kuchnię wykorzystacie mi wszystkie "moje" pomysły ;) Bardzo mi się ta czarno - biała kuchnia widzi :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 12.08.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Firiel - bardzo fajna kuchnia. A skąd te rolety na oknach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.08.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Firiel, cudna kuchnia! najchętniej bym Ci ją zabrała i wzięła do siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.08.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Bardzo fajnie Coś białego na blacie mi się widzi, jakas misa, przybornik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokusik77 12.08.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 super a co to za blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 12.08.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 O co chodzi że ostatnio wszystkie pokazywane tu kuchnie mi sie podobaja Firiel7 bardzo ładna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.08.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Firiel7, świetna kuchnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 12.08.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Firlej, sliczna kuchnia.U mnie prawie identycznie, tylko kuchnia jest nie biala, a jasminowa.Na scianie mam fornir, a Ty? Farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stokrotkaa 12.08.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Błagam o szczegóły! Firma, "model", rozmiar, kolor. Bardzo ładnie proszę - szukam jasnego szarego gresu i nie mam szczęścia Niestety nie mogę się dogrzebać. Ja też straciłam już nadzieję, bo każdy gres, który był jasny był raczej w beżu a te szare, które mi się podobały mogły być za kilka tygodni. Poszukam jeszcze pudełek po nich może znajdę. Dziękuję za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 12.08.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 mnie tez sie bardzo podoba, wkoncu kuchnia z piekarnikiem pod blatem, ja tez pytam co to za rolety na oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stokrotkaa 12.08.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 stokrotkaa, śliczna kuchnia. Taka nieprzesadzona, ale tez nie zimna. Super Ci wyszła! A z jakiej firmy masz kolor szary na ścianie? Srebrzysty Granit z magnata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.08.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 swietne te wasze kuchnie! ale powiedzcie jak to robicie ze tam zawsze taki przadek i nic na wierzchu??? u mnie zawsze rozgardziasz;-(( A i mam pytanko do tych którzy nie maja nad blatem na scianie. Sprawdza sie to wam?? bo ja jestem coraz bardziej załamana, sciana sie brudzi i niby farba jakas super hiper to i tak sie zle sciera...;-( tylko u mnie nie pasuje cokolwoek nad blatem niestety;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 12.08.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 swietne te wasze kuchnie! ale powiedzcie jak to robicie ze tam zawsze taki przadek i nic na wierzchu??? u mnie zawsze rozgardziasz;-(( ( bo zapewne porzadek do zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 12.08.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 swietne te wasze kuchnie! ale powiedzcie jak to robicie ze tam zawsze taki przadek i nic na wierzchu??? u mnie zawsze rozgardziasz;-(( U mnie też bajzel wiecznie ale do zdjęć zawsze sprzątam i potem że niby taki porządeczek u mnie A i mam pytanko do tych którzy nie maja nad blatem na scianie. Sprawdza sie to wam?? bo ja jestem coraz bardziej załamana, sciana sie brudzi i niby farba jakas super hiper to i tak sie zle sciera...;-( tylko u mnie nie pasuje cokolwoek nad blatem niestety;-( Ja mam nad blatem zwykłego fluggera i jest ok. W łazience też flugger tylko że taka już specjalna do kuchni i łazienek i jest jeszcze lepsza Póki co nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 stokrotkaa bardzo ładna kuchnia tylko blat mi nie leży, ale to moje zdanie mal super kuchnia i moje lampki masz a czy przy barku będą hokery czy nie? dosyć mała ta kuchnia, to dom czy mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Mal26, Firiel7 - bardzo mi się podobają Wasze kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts