asizo 25.08.2011 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Adam G. - bardzo mi się podoba ta kuchnia Ładne kontrasty. A co to za krzesła, mozesz powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 25.08.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Adam M co to za bateria? Jestes z niej zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-AdamG- 25.08.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) del Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez -AdamG- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.08.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 AdamG Przepiękna kuchnia Bardzo mi się podobaPytanko: CO to ładnego jest we wzroki na ścianie????czy mogę prosić o zdjęcie i info co to jest - bardzo fajowePozdrawiamSaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 25.08.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Saly tez się nad tym zastanawiałam i to są chyba płytki. Jak się dobrze przyjrzysz to zobaczysz linie pionowe i poziome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.08.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Saly tez się nad tym zastanawiałam i to są chyba płytki. Jak się dobrze przyjrzysz to zobaczysz linie pionowe i poziome Chyba płytki - wzór bardzo ładny i tak ładnie odbijają światłoi czekam na info od ich włąściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-AdamG- 25.08.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) AdamG Przepiękna kuchnia Bardzo mi się podoba Pytanko: CO to ładnego jest we wzroki na ścianie???? czy mogę prosić o zdjęcie i info co to jest - bardzo fajowe Pozdrawiam Saly fajnie że się podoba:) są to płytki firmy Saloni ceramica, model Dekor Cover Negro o wielkości 30x90, fuga silikonowa 2mm czarna, na blacie granit nero, szklane obudowy gniazdek z leroy merlin, w sumie to ciężko znaleźć jakieś fajne foto płytek w necie ale mam takie coś: http://img59.imageshack.us/img59/7610/5011c.jpg Uploaded with ImageShack.us i dodatkowo z podświetlaną szafką jeszcze bez zlewu (polecam podświetlenie, rewelacja:)) : http://img12.imageshack.us/img12/4752/imag0240u.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez -AdamG- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.08.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 a czy mógłbyś zrobić zbliżenie na te gniazdka?właśnie mi przypomniałeś, że jeszcze swoich nie wymieniłam ;D (czarne szkło + biała oprawa = be) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.08.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Na prawdę KLASA bardzo fajne płytki - już ich szukam w necie dzięki za szybką odp Kuchni - zazdroszczę - tak pozytywnie oczywiście Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodazdrowia 25.08.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 powiedz proszę Kochana co to za oświetlenie podszawkowe (nazwa, jak się je montuje)-podpowidałam stolarzowi o nim, ale coś mówił o bardo wysokim koszcie takiego oświetlenia. Proszę również o pomoc w uchwytach, gdzie mogę takie znleżc i jaka jest ich cena (nazwa). z góry dziękuję !! Kuchnia jest śliczna - z klasą i elegancją! pozdrawiam:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 25.08.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Adam a ja nadal Cie popytam o baterie Tak myslalam ze to wlasnie ta Mozesz mi powiedziec czy ten "wezyk" jest gosc gietki? da sie go sporo obnizyc Sama chce jak najbardziej kanciasta ale dodatkowo bardzo mi zalezy na wyciaganej wylewce a takich to juz malo jest Spodobala mi sie Franke ale zastanawiam sie czy sztywna jest czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-AdamG- 25.08.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) del Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez -AdamG- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.08.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 ramka nazywa się KALYA, szklana, jest dużo kolorów o super, dziękuję! zaraz je zgoogluje a może się orientujesz - czy te ramki pasują do typowych kontaktów berkera? tata coś mi tłumaczył, że np. pstryczki legranda wymagają specjalnej puszki, co w moim wypadku oznaczłoby konieczność wymiany całego pstryczka czyli również ze środkiem, a to nie wchodzi w rachubę. wiesz coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-AdamG- 25.08.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) del Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez -AdamG- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.08.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 problemem jest bardziej to, że w kuchni na ścianie mam szkło, a "puszki" wiadomo - już pod spodem czarnych ramek berkera nigdzie nie mogę obmacać, ale pasować będą na bank, bez względu na serię. tylko właśnie - ja bym chciała pomacać i zaaprobować. natomiast tata przestrzegł mnie przed legrandami, bo ponoć one mają lub miały nieco inną budowę niż wszystkie inne gniazdka, co na etapie budowy domu rodziców, doprowadziło go do szewskiej pasji z cyklu mam karton niepasujących oprawek . chyba będę musiała jego zaangażować do zakupu tych 3 ramek hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.08.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Duś, ja u siebie dałam grafitowe berkery w rzeczywistości są ciemniejsze, tylko na fotce światło bardzo się odbija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.08.2011 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Firiel, świetna kuchna. Ascetyczna, konsekwentna. Bardzo spodobał mi się pomysł z kafelkowanym cokołem i laminatem na ścianę. My mamy mieć całą ścianę pomalowaną farbą, ale mnie zniechęcają do niej. Podobno Benjamin Moore ma jakieś cudo z powłoką ceramiczną i chcę tego spróbować. Po Twoich fotkach widze, ze rozwiązaniem może być też laminat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.08.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 uchwyty to na pewno zobal, wystarczy wejsc w katalog i poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-AdamG- 26.08.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) del Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez -AdamG- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 26.08.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 KOBIETY potrzebuje pomocy !! powiedzcie mi z jakiej firmy szukac farby zeby miala taki porzadnie bordowy kolor !! chce gotowce bo mieszalnikom jakos nie ufam ... a niestety kolory na wzornikach czesto gesto roznia sie od kolorow w rzeczywistosci !! imho moze byc kolor taki jak bordo ze strony forum muratora spróbuj magnata kolor s24...u mnie po testach Beckersa, Dekorala Kitchen&Bath i Magnata wygrał własnie Magnat, kolory wiernie oddają to co na opakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts