po_la_ 29.08.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Dzięki wszystkim za mile opinie:) Nie spodziewałam się a wręcz trochę obawiałam reakcji;) Więcej wnętrz pokazać tu nie moge tu bo to forum kuchenne;)Ale na kominkach wrzucilam kominek a na łazienkach wrzucę łazienki,ok? Iza- mozaika szklana dark caramel - ze sklepu internetowego bodajze top mozaiki,zaraz dokladnie sprawdzę .. Iza- na stronce podają ze wycofana z produkcji:( asizo:) te krzesła to meble krysiak z kolekcji carmen:), bardzo wygodne,siedzisko miękkie obite skorą. Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez joliska edytuj post zamiast pisać kolejny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.08.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 po_la_ wyszło bardzo ładnie, jedyne czego ja bym nie zrobila to te półeczki na półwyspie od jadalni na wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 29.08.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 po_la jaki dom budowaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po_la_ 29.08.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 reni- dzięki, a poleczki na wino są bardzo praktyczne;) biale fronty między tymi pólkami to szafki,nie dawałam tylko uchwytów bo bez uchwytow wydawalo mi sie lepiej. Iza- Benedykt ,wersja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.08.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 ja mam akurat bordo z mieszalnika, ale pod ten kolor musisz mieć odpowiedni podkład by wyszedł piękny kolor - miałam możliwość dostania "trochę" farby na próbę i przy malowaniu na białym podkładzie wyszedł czerwony natomiast na siwym wyszedł pięęęęęęęękny bordowy kolor Mam gdzieś zdjęcie to Ci wkleję, choooooć zdjęcie nie oddaje faktycznego koloru, niestety... http://magda.histeria.pl/album/main.php?cmd=imageorig&var1=domek%2Fbudowa+145.JPG Pozdrawiam, niezly kolorek !!! moze faktycznie malne to na szaosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 29.08.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 po_la_ ... Po pierwsze - piękna kuchnia Po drugie - moja będzie w prawie identycznym układzie, a co więcej również biały połysk i blat orzech (u Ciebie to orzech?) Mam też kilka pytań: 1. Czy te uchwyty są plastikowe? Początkowo miałam takie zamówione, ale nastraszono mnie, że pękają i teraz mam dylemat, a bardzo mi się podobają. 2. Co to za okap? 3. Jaki masz sprzęt w zabudowie? (piekarnik i mikrofalówka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 29.08.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 po_la_ fajna kuchnia chyba jedynie co bym dała to jakieś ciemniejsze oprawki na gniazdko na tej mozaice bo tak to troche się rzuca w oczy. te półki na wino też średnio mi się podobają, ale skoro Wam się podobają to git - bo to Wasz dom i Wam sie ma podobać! ale ogólnie fajna kuchnia i dobrze zrobiłaś z brakiem uchwytów od strony pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 30.08.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 reni- dzięki, a poleczki na wino są bardzo praktyczne;) biale fronty między tymi pólkami to szafki,nie dawałam tylko uchwytów bo bez uchwytow wydawalo mi sie lepiej. Iza- Benedykt ,wersja 2 po_la, Benio to bardzo popularny projekt na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Pola super kuchnia:) łazienki tez mi sie podobają to lecę szukac kominka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodazdrowia 30.08.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Kochani - mam pytanie do Was. Kiedy montuje się szkło ( czy może jest to inny materiał) na ścianę? Po zamontowaniu mebelków, czy przed? Jak jest to koszt no i, czy to szyba, pleksa, czy jeszcze inny materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.08.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Raczej po i raczej szyba, pleksi sie rysuje i deformuje pod wplywem ciepla, jesli w okolicy kuchenki gazowej to dobrzeby bylo, zeby bylo to szklo hartowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po_la_ 30.08.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dziękuję ze wszystkie opinie:) hairddresser-ten układ kuchni bardzo jest wygodny, fajnie się pracuje,wygoda i komfort- dobry wybór. Jedyne co bym jeszcze chciala to zmywarkę na podwyższeniu. Do zmywarki czesciej trzeba sie schylac. Z perspektywy czasu widzę ze jednak piekarnik trzeba było dac na dół a zmywarkę na górę, tylko wiadomo- to nie jest takie proste - blat to dąb olejowany kolor Orzech;) - uchwyty w kuchni są plastikowe, na razie sprawują się bez zastrzeżen ale w razie czego mam kilka zapasowych. -okap teka dot isla piekarnik- siemens HB 43AT540E mikrofala -siemens HF 25G5R2 nicol21- oprawki na gniazdka ,hmm- rzeczywiście moglyby byc ciut ciemniejsze , choc specjalnie mi nie przeszkadzają Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 30.08.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 po-la a macie już elewację,ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 30.08.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Mam małe pytanko do bardziej dowiadczonych - moja pierwsza kuchnia pod zabudowę (zawsze miałam kuchenki gazowe w małej kuchni blokowej) i mam dylemat jaką płytę gazową kupić - czy taką z pokrętłami z boku i dużym palnikiem z przodu tyłu (tutaj mam obawy rodzicielskie - dzieci aby nic nie zwaliły sobie na głowę - chociaż dzieciaki rosną, a płyty nie będę często zmieniała czy pokrętła z przodu, a palnik ten duży z tyłu ),( to nie zmieszczą duuuuuużego gara). Proszę o opinie, a wątek i tak już zaczęłam przeglądać ale większość ma płyty indukcyjne lub elektr. Po przejrzeniu forum - jestem skłonna nabyć taką płytę z pokrętłami z boku? Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez magdazaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 31.08.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 witaj mam pytanie o Twoja wysoka czarna zabudowe czy mi sie widaje czy to piekarnik Gorenje?a drugi uchyt z tej serii jest od czego? czy to ich panel maskujący pod miktrofale? Uploaded with ImageShack.us http://img59.imageshack.us/img59/3969/imag0351t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-AdamG- 02.09.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 (edytowane) del Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez -AdamG- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 02.09.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 (edytowane) Witam wszystkich ponownie, kiedyś już wklejałam moją kuchnie na etapie montażu, teraz mogę już ją pokazać gotową, w całej okazałości i w trakcie użytkowania Edytowane 2 Września 2011 przez Wer_onika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 02.09.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 (edytowane) c.d. Edytowane 2 Września 2011 przez Wer_onika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Wer onika bardzo ladnie wyszło, tak ciepło, super ale zdjęcia jakieś takie od niechcenia, dziewczyno cyknij porządną fotkę bo kuchnia się marnuje a jest co pooglądac, a tak na marginesie ta zajefajna wyciskarka do cytryn wogóle ci nie pasuje a ja chętnie przygarnę, żart, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 02.09.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Wer oniko a jakie masz wymiary wyspy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts