Wer_onika 02.09.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 (edytowane) wyspa ma 140 na 95 Reni1980 - oj tam oj tam, zdjęcia nie takie złe jak wypatrzyłaś wyciskarkę Edytowane 2 Września 2011 przez Wer_onika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 02.09.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokusik77 02.09.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 przede wszystkim super kot przez to kuchnia jest na drugim miejscu możesz zdradzić co to za zlew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 02.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 (edytowane) Wielkie dzięki w imieniu kotka, drugi z sierściuchów zwiał zlew Teka Canto Edytowane 2 Września 2011 przez Wer_onika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodazdrowia 02.09.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Wer_oniko - bardzo ładna kuchnia - z klimatem. Jakie masz lampy? Są super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 02.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Dodazdrowia - dziękuję Lampki na suficie to massive onyx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Przepiękna kuchnia... Czy ja dobrze kojarzę, że zdjęcia z montazu były z takim małym urwisem?Czy to nie Twoja kuchnię pamiętam? Weronika co jest na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 03.09.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Lukarna - bingo! - jedno zdjęcie rzeczywiście było z moim urwisem płytki to Azulev Nord Gris, ale szczerze nie polecam, bo choć kolorystycznie piękne są miękkie i mam już parę odprysków ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farmag 03.09.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Wer_onika - kuchnia bardzo fajna- ma klimat! Czy mozaika na ścianie to Dunin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 03.09.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Weronika, nie wiem czy powinnam, ale kuchnia faktycznie ma klimat albo miała mieć, bo myślę, że większy miałaby gdyby nie było widać tej wielkiej lodówki w kolorze inox, podobnie z okapem, choć on tak nie rzuca się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snajper7 03.09.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Weronika, nie wiem czy powinnam, ale kuchnia faktycznie ma klimat albo miała mieć, bo myślę, że większy miałaby gdyby nie było widać tej wielkiej lodówki w kolorze inox, podobnie z okapem, choć on tak nie rzuca się w oczy. Zgadzam się , choć dla mnie ten okap jest bardziej nie z tej bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.09.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Lukarna - bingo! - jedno zdjęcie rzeczywiście było z moim urwisem płytki to Azulev Nord Gris, ale szczerze nie polecam, bo choć kolorystycznie piękne są miękkie i mam już parę odprysków ;( Ech, czyli moja pamięć nie jest taka zła:) To pewnie przez to, że Twoja kuchnia ujęła mnie za serce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 04.09.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 monika , snajper - kuchnia miała być w moim stylu czyli miała łączyć nowoczesne ze starym, drewno z metalem, szare z białym i brązami i myślę, że mi się udało Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.09.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 fajnie, bo w klimacie. tylko okap i zaluzja spoza klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.09.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 monika , snajper - kuchnia miała być w moim stylu czyli miała łączyć nowoczesne ze starym, drewno z metalem, szare z białym i brązami i myślę, że mi się udało Lukarna Nigdy, bym się nie domyśliła. Moim zdaniem nie wyszło to połączenie ale ja się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 04.09.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Sawcza...zacznę od tego ze bardzo fajna kuchnia:Di mam pytanko... masz roletę - to jest plastikowa, czy aluminiowa roleta?mnie stolarz zamontował plastikową i bardzo ciężko ją się otwieranie wiem, czy dlatego, że jest stosunkowo długa?ale widzę, że u Ciebie też jest podobna do mojej wymiarowotak więc z czego jest wykonana i jak się odsuwa?andzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawcza 04.09.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Sawcza...zacznę od tego ze bardzo fajna kuchnia:D i mam pytanko... masz roletę - to jest plastikowa, czy aluminiowa roleta? mnie stolarz zamontował plastikową i bardzo ciężko ją się otwiera nie wiem, czy dlatego, że jest stosunkowo długa? ale widzę, że u Ciebie też jest podobna do mojej wymiarowo tak więc z czego jest wykonana i jak się odsuwa? andzia dziekuje bardzo Moja roleta jest aluminiowa, otwiera się ją bardzo lekko, zamyka również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 05.09.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 c.d. Wer_onika, jestem zauroczona. Śliczna kuchnia, taka świeża. Zieleń pięknie tu gra Chciałąbym tu siedzieć i pić poranną kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 05.09.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Wino powinno być lezakowane korkiem w dół, bo w ten spsób korek namaka i pęcznieje, a to zapobiega dostawaniu się powietrza do butelki i psuciu się wina. O, ilu nowych pożytecznych rzeczy można się tu dowiedzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 05.09.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Asizo - dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts